Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FACET45

Silny ból kręgosłupa- jak leczyć?

Polecane posty

Gość tosia22
Dobre wrażenie zrobił na mnie sklep Eko Medical - www.ekomedical.pl , gdzie zamawiałem fotel masujący Casada. Krótko czekałem na dostawę, a sam fotel został dostarczony w nienaruszonym stanie, dobrze zabezpieczony.

Gość loczka32
Ja ze swojej strony mogę polecić profesora Posłusznego z Poznania, prawdziwy specjalista, jedyna osoba, która mi pomogla z bolem kregoslupa

Gość gość
Z kręgosłupem nie ma żartów. U mnie bóle skończyły się całkowitym unieruchomieniem przez prawie tydzień. Bolało okropnie. Ból odpuszczał jedynie jak wzięłam pyralginę, ale dopiero po rehabilitacji przestałam się męczyć i teraz nie pamiętam kiedy mnie bolało.

Gość gość
A słyszeliście o www.diskdr.pl/ ? Moja znajoma zdecydowała się na innowacyjne leczenie bólu kręgosłupa i dzięki temu na dzień dzisiejszy pozbyła się dolegliwości.

Gość gość
Ja miałam okazje uczestniczyć w programie leczniczym diskdr i okazuje się, że był to strzał w 10stkę!

Gość gość
Bóle kręgosłupa wyleczy tylko i wyłącznie odpowiednia rehabilitacja. Jest to problem, którego nie da się rozwiązać żadnym innym sposobem, a zwlekanie tylko pogorszy sytuację. W kolmed-swidnica.pl zostałem poddany specjalistycznemu leczeniu, które pozwoliło mi na normalne funkcjonowanie. :)

Gość gość
Ja na Twoim miejscu udałabym się do dobrego neurologa. Sama chodziłam do gabinetu www.neurologiaplock.pl ponieważ miałam spore problemy z kręgosłupem ale na szczęście został już wyleczony.

Gość aabuenaa
na pewno nie samodzielnie. Ja na początku starałam się wykonywać jakieś ćwiczenia w domu ale miałam wrażenie, że ból zamiast znikać jeszcze się nasila. W końcu za namową znajomej z pracy trafiłam pod opiekę jednego z fizjoterapeutów w athleticomed w Bydgoszczy i od kilku miesięcy regulanie chodzę na rehabilitacje, jest dużo lepiej :)

Gość gość
Również i ja byłam zmęczona przez kłopoty związane z kręgosłupem. Ból, jaki mi doskwierał był nie do opisania, a co najważniejsze kompletnie nie mogłam znaleźć na to rady! Dopiero za namową koleżanki zainteresowałam się ofertą prezentowaną przez Instytut McKenziego http://www.mckenzie.pl w Poznaniu. Metoda ta pozwoliła mi na rehabilitację bez wychodzenia z domu – według specjalnych wytycznych i ćwiczeń jestem w stanie leczyć plecy samodzielnie. 

Gość gość
Przeszedłem długą drogę nim ktoś mi faktycznie pomógł na moje bóle kręgosłupa, całej historii nie będę opowiadał bo to nie czas i nie miejsce, ale w każdym razie polecam Rosadzińskiego, on przyjmuje na terenie 3 miasta, ma placówki w różnych miejscach, mi najbliżej było na Kartuską.