Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milosnik85slask

poflirtuje troche z kobietami

Polecane posty

Gość kra-m
Dlaczego nie zrealizujesz? Wszystko przeciez jest mozliwe.

Gość kra-m
Dla chcacego nie ma nic trudnego. Rzuc jakims przykladem.

milosnik Ja myślałam o kobiecie noi ja i moj chłopak,ale czuje że by się cos zmieniło a dla samej fantazji chyba nie warto

wystarczy sprobowac czemu nie moja jak czasem jest wypita i sie kochamy to gada glupoty ze chciala by moj brat sie przylaczyl i jest problem bo mnie troche to podnieca wtedy ;/

Gość kra-m
tzn w sumie trzy laski i jeden facet? No to trudne zadanie dla faceta, chodzi o to zeby mu stal. Ale to jest do spelnienia.

ja to sie chamuje bo powiedzial bym jej znow ze mam ochote na jej kuzynke bo jest fajna zonata ale cos mi sie wydaje ze meza by zdradzila bo mawet bylismy wczoraj na imprezie i sama powiedziala mi ze niema majtek i az mnie zszokowalo mormalnie

kra- pewnie ze jest,a nie musiałby sie cały czas nami zajmować,było by nas na tyle że my byśmy się nim zajeły. miłosnik To już Ci mówię że ona ma na Ciebie ochotę

mo i tak myslalem bo nawet dala sie dotykac po tylku stojac kolo meza i co najgorsze ona byla trzezwa bo prowadzila a ja nie powiem ze nie mam na nia ochoty bo mam odkad ja znam w sumie

Gość kra-m
Ja zawsze mialem ochote na seks z murzynka, i dwa razy mialem ta przyjemnosc.

Ja tez mam ochotę na kuzynki męża i wiem że on na mnie tez ale musimy się obejść smakiem.

no tak ale powiem ci ze jak ona dalej tak bedzie mi mowic to moze to sie zle skonczyc w ym problem bo jak tanczylismy to ona mowi mi abym jej tak nie dotykal bo normalnie to na nia tak dziala ze szok

Gość kra-m
Lolitka6 - to ilu facetow masz na swoim koncie?

Ja tydzien temu byłam na imprezie.Przyjechał znajomy,któremu się podobam od dawna zresztą on mi tez,tańczyliśmy,ale tak bardziej namiętnie i myślałam że odlece jak się o mnie ocierał tak na mnie działal ze jak stał koło mnie to miałam dreszcze.