Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnnnnnnnnnnnna

potrzebuje przyjacioli

Polecane posty

Gość Annnnnnnnnnnnnna

czy ma ktos ochote porozmawiac

Gość Przyjać Ola
Przylać Oli?

Gość kocham SLASHA :*:*:*:*:*
ja sie nie nadaje na internetowa :D

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
teraz na dzienniku

Gość Annnnnnnnnnnnnna
jestem sama mam prawie trzydziesci lat, cos chyba robie nie tak

Gość house of course
olivia newton jones

Gość Annnnnnnnnnnnnna
mam dola, nie wiem sama co mam robic

Gość Annnnnnnnnnnnnna
az milo sie robi jak widze ze tyle osob sie tutaj zjawilo

A jaki problem cię dołuje??!! Aniu??!! Może uda się znaleść jakiś złoty środek??!!

Gość Annnnnnnnnnnnnna
chodzi o to, ze dzisiaj bylam sie przejsc, po prostu przed siebie nawet nie wiedzialam dokad ide, zobaczylam uliczke i skierowalam sie w kierunku dzialek, (dadam ze jesem w niemczech) i kurcze jakos tak sie zrobilam zazdrosna,to mi sie czest zdarza, nie moge tego powstrzymac. Nie czuje ze jestem zawistna bo fajnie ze ludzie maja rodziny maja z kim spedzac czas, bawia sie, tylko ze w tym wszystkim czuje sie jeszcze bardziej na uboczu

Wiesz Aniu Czasem dobrze jest komuś pomoc tak bezinteresownie. Każdy z nasz może mieć doła a zazwyczaj najbardziej pomoże ktoś obcy stojący z boku!!

Gość Annnnnnnnnnnnnna
w pracy wogole paradoks bo wszyscy albo wiekszosc mysli jaka to ja nie jestem szczesliwa i wogole mam wszystko. Oni mysla tak bo nie narzekam nie wyzalam sie wiec wniosek jest jeden: wszystko super

Gość Annnnnnnnnnnnnna
czesto widze w sobie takie cos: ze musze przetrwac do jutra (cokolwiek to nie oznacza) musze wyjsc na dwor isc przed siebie, musze zrobic porzadek itd. musze cos zrobic i przetrwac do juta, a jutro najprawdopodobniej to samo. Ostanio sobie pomyslalam ze chyba musze tak prztrwac soje zycie, po prostu dzien, kolejny dzien, miesiac, rok itd

Hmm!! Na spacery najlepiej chodzi się we dwoje tym bardziej teraz kiedy wiosna już za pasem i więcej ciepła słolnka. Spacer we dwoje w piękną pogodę z drugą ukochaną osobą trzymanie się za ręce w taką słoneczną pogodę to jak balsam na obolałą duszę po zimie!! I chyba tu to twoje złe samopoczucie!!

Gość Annnnnnnnnnnnnna
tak masz? to fajnie zycze aby to trwalo ja tak nie mam

Dominik proponujesz sex jako lekarstwo na zły dzień?? Ania potrzebuje porady zrozumienia a nie seksu. Gdyby tego potrebowła to napewno znalazła by sobie kogoś na miejscu!!

Gość Annnnnnnnnnnnnna
u mnie jest tak: puuuuusssssssstttttttooooooo, ale wiem ze sama jestem za to odpowiedzialna, dlatego jeszcze sie gorzej czuje bo sama sobie to robie

Czyli miałem rację Aniu!! Brakuje ci czułości ciepła bliskiej osoby. Kogoś takiego z kimś mogłabyś wyskoczyć do kina kawiarni czy na basen.

No niestety też jestem sam i nie mam nikogo! Też mam czasem takie dni dlatego cię rozumię!!! Wiesz denerwuje mnie to że wiele osób nie umie czytać postów!! Myślą ża jak ktoś ma doła czy zły dzień to potrzeba mu seksu!!

Gość Annnnnnnnnnnnnna
wiesz mam problem z dopuszczeniem do siebie ludzi, tak mysle tak jakos czuje ze moglabym sie uzaleznic od osob, obecnosci do tego stopnia ze u mnie wyrosloby to przeswiadczenie ze bez danej osoby nie dam sobie rady a wtedy zrobilabym z siebie niewolnika i utrudnila zycie innym

Gość Annnnnnnnnnnnnna
mozna to nazwac brakiem pewnosci siebie, ale ja bym to inaczej okreslila raczej jako brakiem samoswiadomosci siebie

No nie koniecznie musi tak być jak napisałaś. Chociaż może tak się przytrafić! Każdy potrzzebuje kogoś bliskiego chociaby poto by było skim porozmawiać podzielić się smutkami i radociami.

Gość Annnnnnnnnnnnnna
wiem ze powinnam nad soba popracowac, ale tez wiem ze jak cos na sile pruboje to nie osiagne rezultatu a moge sie tylko pograzyc. to mi sie podobalo co Eistein powiedzial: ze nie da sie rozwiazac problemu na poziomie jego egzystencji