Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MatkaPolka2011

Proszę o opinie odnośnie tej sofy !!! Kto ma ??? WAdy i zalety !!!!

Polecane posty

daj spokój, przeciez po rozlozeniu tego "materaca" dziecko spi niemal na podłodze...co to za lozko, nawet pies ma czasem lepsze legowisko kup normalne lozko ze stelażem i porzadnym materacem....

Gość MatkaPolka2011
a widzialyscie moze jakas taka sofe z lepszym podlozem ale rowniez takak niska potrzebuje dla malego dziecka

Gość warto przeczytac
nie kupuj tego dziadosta z linku ,mialam to dla dziecka to doslownie materaz z gabki ,caly sie rozszedl a dziecko spi doslownie na podlodze. Zaluje ,ze nie kupilam od razu pozadnego lozka tylko sie skusilam na to co nazwac lozkiem nie mozna.

Gość MatkaPolka2011
ja potrzebuje cos z wysoka barierk lub lozko niskie bo syn wierci sie strasznie a lozeczko rozwalil :D a nie oplca mi sie kupowac llozeczka syn ma 1,5 roku

Gość a ja wam powiem,że moja
córka właśnie taką ma i jest świetna:) dzięki temu łóżku pozbyliśmy się łóżeczka gdy córka miała 20msc i wiem,że jak śpi to nie spadnie z wysokiego łóżka w środku nocy! nie jest drogie a nawet gdy kiedyś kupimy jej normalne łóżko to te będzie miała do zabawy:) jak dla mnie bomba:) polecam:)

Gość no nie wiemmmm
Wystarczy kupić normalne łóżko z barierką i dziecko nie wypadnie. I przede wszystkim z materacem. A spanie na takiej sofie nie jest zbyt zdrowe, nie dość, że na podłodze, nie ma przewiewu, to jeszcze dziecko się poci na tej piance.

Gość mnio
toż to sama gąbka -biedny kręgosłup. ja nie chciałabym spać na czymś takim. To nawet materace w łóżeczkach niemowlęcych są twardsze. a dla dziecka kup łóżko z barierką -nie spadnie. moje dziecko na wyjeździe spało na rozkładanym fotelu (ale z twardszym wypełnieniem) i byłam zdziwiona gdy dwa razy musiałam je łapać bo albo wisiało nad ziemią (a były boczne deski ale krótkie) albo raz nawet spadło.

Gość MatkaPolka2011
no ja sie boje ze spadnie bo syn w czasie snu siada i kladzie sie w rozna strone wiec sie boje a nie raz spadlo z lozka mimo poduszek a okolo

Gość MatkaPolka2011
???

Gość mnio
ja mam zwykłe proste sosnowe łóżko. mąż dorobił długą barierkę -zostawił tyle miejsca żeby dziecko mogło zejść sobie z łóżka. Śpi tam juz kupę czasu i nie spadło ani razu mimo że wędruje i nieraz takie pozycje odstawia że aż się śmiejemy.

Gość perellkajjjjj
tez takie kupilam ta sofa jest na dziecko góra 5 lat. ale córka woli i tak ze mną spac i przytulać sie ,więc mój mąz sie męczy i na tej sofie spi. jak narazie nie bedziemy jej kupowac normalnego łózka bo nie bedzie w nim spac poczekamy jak bedzie troszkę starsza moze sama będZie chciala w koncu spac, tylko jak dlugo na tej sofie mój mąż bedzie się męczył to niewiem.

Gość MatkaPolka2011
nie umiem znalezc lozka z wysoka barierka

Gość MatkaPolka2011
140 na 70 do jakiegoczasu bedzie sluzyc ?

Gość alicja krakkkkoww
to jest z wysoką barierką.

Gość MatkaPolka2011
W SUMIE NIE JEST NAWET TAKIE DROGIE ALE TAM CHYBA TE MATERACE SA TYLKO PIANKOWE MI ZALEZY NA KOKS GRYKA PIANKA

Gość mnio
ja tam kupiłam mojemu dziecku łóżko bez materaca a materac osobno i to sprężynowy.

Gość katka907y6
dokladnie =podobno są najleepsze materace sprezynowe

Gość katka907y6
tu jest takie ze sprezynowym materacem . kolory łozek do wyboru i barierka fajna bo wysoka

Gość MatkaPolka2011
CHODZI MI Z WYSOKA BARIERKA

Gość mnio
ale w czym problem ? przecież na aukcji pisze przy materacach że możliwość wyboru materiałów. napisz do sprzedawcy i zapytaj czy jest możliwość wymiany pianki na coś innego. a jeśli nei to może sprzeda ci bez materaca i kupisz sobie osobno

Gość mamama27
autorko mam ta sofkę z linku który dałaś pierwszy i u nas sprawdza się rewelacyjnie - jest lekka, wygodna i bardzo bezpieczna - mam dziecko które w nocy siada, wstaje, nie raz siądzie i gruchnie o łóżko na śpiąco, obraca się o 180 stopni - wszystkie te łóżeczka drewniane itd odpadają bo by mi się zwyczajnie dziecko zabiło - sory że tak pisze ale raz mi spadł prosto na głowe: tak jak się skacze na główke - było pogotowie i taki stres że nikomu nie życzę - zaraz potem kupiliśmy tą sofkę i jest super - w dzień synek patrzy bajki na niej a w nocy śpi - i jest BEZPIECZNY!! nie patrz na to co piszą inni - ty znasz swoje dziecko i wiesz jakie jest - na ile da rady wejść na łóżko drewniane, na ile nie wymyśli skoczyć przez te barierki? albo zwyczajnie nie nabije sobie guza bijąc o to drewno? - one są ok żeby się dziecko nie zturlało - ale co z dzieckiem które na śpiąco siada w nocy? baa mój wstaje na równe nogi... a co do wykonania tej sofki to ma grubą piankę - grubszą i twardszą niż ta z której robione są materace piankowe do łóżeczek - także zrobisz jak uważasz - ale pamiętaj o bezpieczeństwie - dziecko 2,5 letnie to zupełnie inne jest niż 1,5 roczne które jeszcze nie do końca kuma przyczyna - skutek - czyli że jak wstanie to spadnie...