Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beata04

Alimenty na dorosłą córkę mojego męża

Polecane posty

... heheh a widzisz ulkiulki ja robiłam kolejne dzieci... żeby dla przykładu takim babom jak ty powiedzieć a widzisz moja droga, sama ze swoim smrodem na starość zostaniesz, bo synek popłynie nowym autem z własną lalą a mamunia wek pójdzie heheh :D

20:08 [zgłoś do usunięcia] bea666 nie podejrzewałabym cię o "gniazdo" z taką nienawiścią do innych...ale może jeszcze cię ktoś nie poznał...do końca.. ... moja droga ona nie ma żadnego gniazda więc nie ma gdzie srać bidulka :(

[zgłoś do usunięcia] beata04 ... heheh a widzisz ulkiulki ja robiłam kolejne dzieci... żeby dla przykładu takim babom jak ty powiedzieć a widzisz moja droga, sama ze swoim smrodem na starość zostaniesz, bo synek popłynie nowym autem z własną lalą a mamunia wek pójdzie heheh no coś Ty Beti!!! będzie mamusię na rączkach nosił bo przecież tak go pięknie wychowa!!! hehe

20:29 [zgłoś do usunięcia] I tak juz spokojnie beato Ucz dzieci rownolegle .Naucz syna tak samo jak corke gotowac .Nie jest inny .Nigdy nie wiesz co ich spotka .Moze Ciebie zabraknie .Moze nigdy nie bedzie mial kogos bliskiego .a moze bedzie mial zone i dzieci i wespsze ja ? Beata ucz dzieci tak zeby wspieraly bez podzialow na zone i meza .Ale ucz zeby byli parterami .Ty zostalas gdzies tam ,ze to zona .....Nie .Szczescie buduja dwie osoby i dzieci nie sa przeszkoda a dopelnieniem .Dlatego ucz corke ,ze nawet jak bedzie sama to bedzie wartosciowym czlowiekiem .Spelni sie nie .przez bycie z mezczyzna .Ale dlatego ze jest ..Sama w sobie .I o to walcze z toba .Nie masz 90 lat .Powinnas wiedziec ,ze Rodzina to super wartosc .Ale powinnas wiedziec ,ze kazdy sam w sobie jest wartoscia ,niezaleznie czy jest w zwiazku ,czy nie ,czy jest singlem czy konkubinem.Nie wiesz co wybiora Twoje mlodsze dzieci . I jeszcze jedno .Nie rob 50 latkom zlej passy .My zyjemy ,kochamy .I rozumiemy . Dodranoc ... a już obiecałaś, że idziesz spać? Czy gotowanie to jakiś dyshonor? Spójrz na znanych w mediach kucharzy - uważam, że kucharz to bardzo dobry zawód dla faceta - nie ma to jak facet w kuchni:D

Gość skąd ta pewność
Nas nie obchodzi jak mieszkacie, jak żyjecie itd. To Wasze życie, nie nasze. Beat04 przeczytałam Twoje wpisy pod moim adresem, dziękuję za miłe słowo "głupia". Nauczycielka Twojego syna też jest głupia wg Ciebie, jedyną mądrą osobą jesteś Ty. Jak w piaskownicy w przedszkolu. :-) Tylko ogólnie najsłabsi uczniowie idą do zawodówki, ode mnie z klasy nie poszedł nikt. Często wystarczy do technikum czy liceum zdać bardzo dobrze egzaminy wstępne bo samo świadectwo się nie liczy. Slaby uczeń to i zawodówka. Zawodówka - technikum to jest uzyskanie edukacji okrężną drogą, gdybyś tego nie wiedziała. Beata04 z czego Ty się tak cieszysz? Masz aż takie powody do radości? Postawę roszczeniową tłumaczysz swoją NIEZARADNOŚCIĄ , bo jako matka jesteś niezaradna i to mocno. Nawet dziecku nie pomożesz w niczym, bo nie potrafisz zarobić cokolwiek i wolisz się tłumaczyć, że to dziecko jest roszczeniowe. Jesteś chora, to weź się do pracy umysłowej jak nie możesz fizycznie, pomyśl o własnej przyszłości, co by było gdyby z Twoim mężem nagle coś się stało. Co zrobisz? Zamiast siedzieć tu na kafe i pisac te głupoty to myśl o rodzinie, o sobie. Oczywiście, że bym Ci nie pomogła bo masz dzieci dorosłe, męża, rodzeństwo, pewnie dalszą rodzinę i masz mózg. Ja pracuję umysłowo. Fajnie, że dostarczasz tu swoją osobą rozrwyki. Ale czasami mi Cię po prostu żal. Naucz się czytać, pisałam że mama płaciła mi za jedzenie, ubranie, mieszkanie itd na studiach a Ty od razu o alimentach. Resztę też po swojemu przekręciłaś. Dobra rada: za niektóre tu rzeczy, wypisywane przez Ciebie ex i córka Twojego męża mogłyby dostać z 6 tyś zł od Ciebie. W internecie nic nie ginie i kasowanie postów nie wystarczy. Lepiej się czasami powstrzymaj. Chociaż nie wiem czy to zrozumiesz.

Gość jest też inny problem
Oceniam suche fakty i taka jest moja ocena zwłaszcza w w nawiązaniu do tego co mówiłaś o pomaganiu własnym dzieciom. Dzieciom pomoc wg Ciebie sie nie nalezy, ale spłacanie długów konkubenta i jego byłej- jest jak najbardziej wg ciebie ok. Akurat uważam odwrotnie- dzieciom pomoc jak najbardziej póki się jakos nie ustawią, spłacanie długów za nieodpowiedzialnych facetów i ich byłe zony- NIE. No i jeszcze alimenty dla byłej- niezła przyszłość Cię czeka.

20:39 [zgłoś do usunięcia] I tak juz spokojnie beato Dobranoc . Pogubilas sie dziewczyno .A wiesz ze mimozami jesien sie zaczyna .Przypomnij sobie Czeska I juz naprawde dobranoc -- dobranoc i dobranoc, ok niech ci będzie dobranoc i pchły na noc :) śpij dobrze :)

21:05 [zgłoś do usunięcia] bea666 rany...jakie one mądre, znają nasz sytuacje lepiej niż my same... jakie rozważne, jakie romantyczne, jakie rozsądne... już powoli nabawiam się kompleksów... jak mogłam sobie wziąść takiego nieudacznika???? jak bym tu wcześniej trafiła to bym pewnie nie wzięła i bym była bogata rany Beti, kogo Ty tu zwabiłaś???? rozumy pozjadały wszystkie i pewnie już wiedzą gdzie mieszkam co robię i jak żyję. chyba powinnam się bać - jak one bo jeszcze je cbś rozpracuje jak podadzą swojego meila przy rejestracji paradne są te dziewczyny co lepiej wiedzą jak żyjemy i co czujemy. zabawne to oznacza - gdyby was studiach tego nie uczyli. ale to fakt: siedzą jak te babcie w oknach i oceniają wszystko i wszystkich. ... Bea nudzą się, siedzą w oknach i się starzeją hehehe a rano szukają gdzie moje "oczy" aha na stoliku nocnym, a gdzie moje zęby - aha w szklance i tak mija im kolejny dzień za dniem i następny rok mija, a ona znów NICZYJA :)

Dobra rada: za niektóre tu rzeczy, wypisywane przez Ciebie ex i córka Twojego męża mogłyby dostać z 6 tyś zł od Ciebie. W internecie nic nie ginie i kasowanie postów nie wystarczy. Lepiej się czasami powstrzymaj. Chociaż nie wiem czy to zrozumiesz. łał - jakie to rzeczy? wobec tego powinna być szczęśliwa i już w sądzie siedzieć czekając na przyznanie tych pieniędzy - 6 tysięcy. a może już pozew złożyłaś skoro tak wiesz o kogo chodzi?

Gość I tak juz spokojnie beato
Wcale nie zdziwila bym sie ,ze to strona pasierbicy pod pretekstem glaskania wyciaga z ciebie wazne informacje :) Wierz obcym :)

jest też inny problem Oceniam suche fakty i taka jest moja ocena zwłaszcza w w nawiązaniu do tego co mówiłaś o pomaganiu własnym dzieciom. Dzieciom pomoc wg Ciebie sie nie nalezy, ale spłacanie długów konkubenta i jego byłej- jest jak najbardziej wg ciebie ok. Akurat uważam odwrotnie- dzieciom pomoc jak najbardziej póki się jakos nie ustawią, spłacanie długów za nieodpowiedzialnych facetów i ich byłe zony- NIE. No i jeszcze alimenty dla byłej- niezła przyszłość Cię czeka. wzruszona jestem Twoją troską o moją przyszłość (ocieram łzę właśnie). przynjmniej karą 6 tysięczną nie straszysz jak koleżanka..... czyżbyś nic o mnie nie wiedziała? szkoda.....a przecież wszystko podobno o sobie napisałam....

Beatko mówisz o swoich oczach i swojej sztucznej szczęce? Czy Tobie czas na forum tym lub innym nie ucieka? Nie powinnaś juz szykowac sie do snu u boku swojego ukochanego? Jakis problem? Nie powinnas ogarnąc domu, zajać się dziećmi i matką?

I tak juz spokojnie beato Wcale nie zdziwila bym sie ,ze to strona pasierbicy pod pretekstem glaskania wyciaga z ciebie wazne informacje Wierz obcym o kurna! to już chyba ostatnie stadium....:) uwielbiam takich nieufnych - w nic nie uwierzy - nawet w prawdę:) ale jaka przebiegła - ja bym na to nie wpadła, żeby być aż tak cwana...no cóż człowiek uczy się całe życie i dobrze wiedzieć co jej w głowie siedzi:)

22:04 [zgłoś do usunięcia] skąd ta pewność Nas nie obchodzi jak mieszkacie, jak żyjecie itd. To Wasze życie, nie nasze. Beat04 przeczytałam Twoje wpisy pod moim adresem, dziękuję za miłe słowo "głupia". Nauczycielka Twojego syna też jest głupia wg Ciebie, jedyną mądrą osobą jesteś Ty. Jak w piaskownicy w przedszkolu. Tylko ogólnie najsłabsi uczniowie idą do zawodówki, ode mnie z klasy nie poszedł nikt. Często wystarczy do technikum czy liceum zdać bardzo dobrze egzaminy wstępne bo samo świadectwo się nie liczy. Slaby uczeń to i zawodówka. Zawodówka - technikum to jest uzyskanie edukacji okrężną drogą, gdybyś tego nie wiedziała. Beata04 z czego Ty się tak cieszysz? Masz aż takie powody do radości? Postawę roszczeniową tłumaczysz swoją NIEZARADNOŚCIĄ , bo jako matka jesteś niezaradna i to mocno. Nawet dziecku nie pomożesz w niczym, bo nie potrafisz zarobić cokolwiek i wolisz się tłumaczyć, że to dziecko jest roszczeniowe. Jesteś chora, to weź się do pracy umysłowej jak nie możesz fizycznie, pomyśl o własnej przyszłości, co by było gdyby z Twoim mężem nagle coś się stało. Co zrobisz? Zamiast siedzieć tu na kafe i pisac te głupoty to myśl o rodzinie, o sobie. Oczywiście, że bym Ci nie pomogła bo masz dzieci dorosłe, męża, rodzeństwo, pewnie dalszą rodzinę i masz mózg. Ja pracuję umysłowo. Fajnie, że dostarczasz tu swoją osobą rozrwyki. Ale czasami mi Cię po prostu żal. Naucz się czytać, pisałam że mama płaciła mi za jedzenie, ubranie, mieszkanie itd na studiach a Ty od razu o alimentach. Resztę też po swojemu przekręciłaś. Dobra rada: za niektóre tu rzeczy, wypisywane przez Ciebie ex i córka Twojego męża mogłyby dostać z 6 tyś zł od Ciebie. W internecie nic nie ginie i kasowanie postów nie wystarczy. Lepiej się czasami powstrzymaj. Chociaż nie wiem czy to zrozumiesz. ... nauczycielka mojego syna była idiotką, sorry nie dopisuj sobie czegoś, czego ja nie napisałam, a to że ty głupoty wypisujesz to fakt, świadczy to o twojej indolencji i głupocie - to po primo! .... secundo - jeśli masz swoje sprawy i swoje życie, to po jakiego grzyba piszesz tutaj od MIESIĘCY kochana skąd ta pewność? - pewności nie masz i nigdy nie będziesz miała...

Gość skąd ta pewność
Kiedyś się tym zajmowalam, i najlepiej jest podpuścić drugą strone, która jest niczego nieświadoma. Oczywiście jeśli jest taka możliwość. Bo dyskusja tutaj się za bardzo rozkręca na zdecydowaną niekorzyść beaty04. Ale to tylko moja dobra rada.

Gość skąd ta pewność
wiesz dlaczgo piszę i inne kobiety też? bo dostarczasz niezłej rozrywki

[zgłoś do usunięcia] jest też inny problem Beatko mówisz o swoich oczach i swojej sztucznej szczęce? Czy Tobie czas na forum tym lub innym nie ucieka? Nie powinnaś juz szykowac sie do snu u boku swojego ukochanego? Jakis problem? Nie powinnas ogarnąc domu, zajać się dziećmi i matką? Beti! to jest bardzo dobra czuła i troskliwa kobieta - proponuję przyznać jej Order Uśmiechu! jak ona się o nas troszczy!! patrz miała iść spać a jeszcze tu z nami została! i poucza nas, dla naszego dobra traci czas, wypatruje piękne oczka w monitor, niszczy piękne palce uderzając w klawiuaturę! a to wszystko DLA NAS

22:04 [zgłoś do usunięcia] skąd ta pewność Dobra rada: za niektóre tu rzeczy, wypisywane przez Ciebie ex i córka Twojego męża mogłyby dostać z 6 tyś zł od Ciebie. W internecie nic nie ginie i kasowanie postów nie wystarczy. Lepiej się czasami powstrzymaj. Chociaż nie wiem czy to zrozumiesz. ... moja droga, wielokrotnie w tym temacie pisałam - dobrymi radami jest piekło wybrukowane - ja nie potrzebuję rad moja droga - i nie gróź mi, bo już kiedyś córka mojego męża przysłała mi do domu groźbę i zapamiętaj - to działa w stronę przeciwną bardziej... :D miłej lektury ci życzę, bo siedzisz na gorącym krześle w chacie i czekasz na kolejne sensacje :D

Bea- nie martwi mnie Twoja przyszłość, to Twój wybór i mało mnie to obchodzi. Wyraziłam swoje zdanie- tak jak Ty wyrazasz swoje w różnych poruszanych kwestiach. Nie oczekuję , ze się z nim zgodzisz- gdyby tak było nie pchałabyś się w taką sytuację. Dobranoc.

skąd ta pewność Kiedyś się tym zajmowalam, i najlepiej jest podpuścić drugą strone, która jest niczego nieświadoma. Oczywiście jeśli jest taka możliwość. Bo dyskusja tutaj się za bardzo rozkręca na zdecydowaną niekorzyść beaty04. Ale to tylko moja dobra rada. no to już troszkę wiemy z kim mamy doczynienia...zawodowa oszustka:) oszukuje ludzi, żeby wyciągnąc informacje! to się sytuacja odrobinę wyjaśniła no cóż to może wiesz też kim ja jestem, co robię gdzie mieszkam i czym się zajmuję? wszak chyba jesteś zawodowcem?:) no i przedewszytkim: obróć przeciw mnie w relanym świecie to czego się tu dowiedziałaś.

Gość skąd ta pewność
Nie grożę Ci tylko Cię poinformowałam, że one mają taką możliwość... bo sama widzę, że to się może skończyć dla Ciebie źle. Nie czekam na sensację, po prostu zamiast grać na komp w wolnych chwilach tu zaglądam, bo ten temat jest inny niż wszystkie. :-) A tv nigdy nie oglądam. Czytać też już nie mam czasu. Może się zastanów nad tym co Ci napisałam.

Gość ulkiulki
Beata a gdzie z pomocą chorej matce i babci śpieszą twoje dorosłe dzieci te wspaniałe inteligentne grzeczne.Chora na raka matka zasuwa fizycznie przy ich babci,chora matka pisze że jej na leki nie stać?No gdzie je masz żadne z tobą nie mieszka i mają ciebie z twoją chorobą gdzieś.Każde żyje swoim życiem.A ty gdybyś teraz nie miała męża i mamy wpieprzała byś z okna.Ja szanowna pani mam jedno dziecko ale w ciąży raz nie byłam i nigdy już nie zaryzykuje.A klepać dzieci i stękać kazdy umie.

Gość skąd ta pewność
bea666 nie pij więcej, jesli pijesz w tej chwili

jest też inny problem Bea- nie martwi mnie Twoja przyszłość, to Twój wybór i mało mnie to obchodzi. Wyraziłam swoje zdanie- tak jak Ty wyrazasz swoje w różnych poruszanych kwestiach. Nie oczekuję , ze się z nim zgodzisz- gdyby tak było nie pchałabyś się w taką sytuację. Dobranoc. wzruszyłaś mnie

Gość skąd ta pewność
dobranoc, bo jutro mam znowu ciężki dzień trochę umiaru :-)

22:20 [zgłoś do usunięcia] skąd ta pewność Kiedyś się tym zajmowalam, i najlepiej jest podpuścić drugą strone, która jest niczego nieświadoma. Oczywiście jeśli jest taka możliwość. Bo dyskusja tutaj się za bardzo rozkręca na zdecydowaną niekorzyść beaty04. Ale to tylko moja dobra rada. ... najlepiej to zająć się sobą i swoim dzieckiem, a jeszcze lepiej być po prostu uczciwym człowiekiem, a nie bawić się w podchody... pod szpic to szweda a nie mnie... i nie zajmuj się goownem - to moja dobra rada dla ciebie. Sztuką jest nie tyle dyskutować i być krytykowaną osobą, ale sztuką jest tę krytykę przyjąć a nie wywierać presję lub szantaż na drugiej osobie - wstydź się! sięgasz po coś, do czego zdolni są tylko nikczemnicy - podaj sobie rękę z ulkiulki - jej też nóż otwierał się w kieszeni !

[zgłoś do usunięcia] skąd ta pewność bea666 nie pij więcej, jesli pijesz w tej chwili cienka jesteś w ironii i złośliwościach i strzelasz ślepakami na nic złośliwszego Cię nie stać? przykro wogóle nie piję bo jestem zawodowym kierowcą

22:17 [zgłoś do usunięcia] jest też inny problem Beatko mówisz o swoich oczach i swojej sztucznej szczęce? Czy Tobie czas na forum tym lub innym nie ucieka? Nie powinnaś juz szykowac sie do snu u boku swojego ukochanego? Jakis problem? Nie powinnas ogarnąc domu, zajać się dziećmi i matką? ... nie moja droga piszę o twoich akcesoriach hehehehe .... masz problem... bo ja do snu i tak u boku mojego ukochanego się położę a ty nie! a o moje dzieci i mamę się nie martw - wszystko ogarnięte - ale wzrok masz już nie ten i przygłucha trochę już jesteś, włos ci rzednie, gęba więdnie - okulary ..... czas zmienić:D

22:27 [zgłoś do usunięcia] skąd ta pewność Nie grożę Ci tylko Cię poinformowałam, że one mają taką możliwość... bo sama widzę, że to się może skończyć dla Ciebie źle. Nie czekam na sensację, po prostu zamiast grać na komp w wolnych chwilach tu zaglądam, bo ten temat jest inny niż wszystkie. A tv nigdy nie oglądam. Czytać też już nie mam czasu. Może się zastanów nad tym co Ci napisałam. ... może się zastanów nad sobą dziecino i opanuj swoje emocje, bo biją z tą drugą po ekranach monitora heehe :D

jakby można było zarobić na pisaniu z takimi świrkami....to bym natychmiast robotę rzuciła i została tu z nimi do końca życia nakręcając ich w kolejne tematy:) fajnie się dają prowokować:) idą jak na smyczy:) zostanę tu do upadłego i będę sobie z nimi gawędzić bo są całkiem fajne:) wystarczy rzucić słowo a one jak psy Pawłowa reagują bezbłędnie:) jakby tu na nich zarobić.....