Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SaraBlaBla

mam ochotę a seks z mężem ale dumna mi nie pozwala

Polecane posty

Gość SaraBlaBla

witam. trzy dni temu odkryłam że mój mąż dzwoni na seks anonse z innego woj. nie wiem czy czuje się pocieszona tym że to inne woj ale ogólnie jestem złamana tym że tak robi. mimo że siedzę w domu z dzieckiem postanowiłam wygladac tak jak zawsze wychodzę z domu,czyli ładnie. nie rozmawiam z mężem od tego czasu kiedy się dowiedziałam o jego wyczynach,on na ten temat też nie rozmawia więc ja stwierdziłam że dopóki on nie przeprosi,wyjaśni cokolwiek to się nie będę odzywać. ja mam ochotę na seks ciągle,kochalisny się codziennie i nie wiem po co i dlaczego dzwoni do tych bab. czuje się z tym jak strasznie źle. Wczoraj ubrałam taka super seksi koszulkę do spania,rano mąż zaczął się do mnie dobierać mimo że mialam wielką ochotę powiedziałam mu nie. i teraz się zastanawiam czy będzie dzwonił do jakiś obcych kobiet żeby się pocieszyć. dowiem się jak wróci z pracy ,myślę o rozstaniu jeżeli on się nie zmieni. jak myślicie czy dobrze postępuje? on mnie niszczy tym od środka,czuje się brzydka, aseksualna mimo tego że tak nie jest. to on ma sporą nadwagę a ja siebie o wszystko obwiniam. CO ROBIĆ?

Gość gajowy_ruchala
przespij sie ze mna !!!

Gość SaraBlaBla
niestety kocham i to aż za bardzo. chciałabym nie kochać go,było by łatwiej.

Gość SaraBlaBla
ale dlaczego ja? to zawsze ja próbuje rozmawiać kiedy się klocimy. ja czuje się zdradzona przez niego. mówiłam mu żeby tam nie dzwonił,mówiłam spokojnie że źle się z tym czuje,że mi przykro. obiecał że nie będzin dzwonił... nie ufam mu. jak by mu zależało to by to ze mną wyjaśnił,chociaż przeprosił a tu nic

weź siekierkę albo młotek i porąbaj mu telefon zrozumie w tedy jaki ci sprawia ból

Gość SaraBlaBla
mi nie chodzi żeby on tego nie robił pod moja presją tylko żeby sam nie miał potrzeby dzwonić. myślałam że mam idealny związek,wiadomo że kłótnie były,ale mamy malutkie dziecko a on... jestem ciekawa czy spotkał się z kimś z tych seks ogłoszeń

Gość SaraBlaBla
czy są tu żony stosownie układa się z mężami?

Gość SaraBlaBla
tak mi smutno:-(:-(

Gość SaraBlaBla
up proszę o wypowiedź