Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opuszczona_niczyjaMmm

jestem młoda i głupia,wiec proszę o pomoc/radę mądrzejsze kobiety

Polecane posty

Gość pararaaam
taaaak , przeproś go najlepiej chyba wszystko to za bardzo przeżywasz , nie potrzeba ci przypadkiem trochę dystansu ?

Ja też Ci zaufałem . I co z tego mam ? Mam to , że przeze mnie masz dziwny myśli w głowie . Przez to , że jestem normalny . Że rozmawiamy . Naprawdę nie chciałbym by przeze mnie targały Tobą jakieś dziwne emocje . Jesteś wartościową dziewczyną . Nie mam prawa powiedzieć inaczej . Jednak skoro ma być brak wiary to czy to potrzebne ? Już nie chodzi nawet o zaufanie . Poczułem się dziwnie . Mówię to szczerze . Nie zrobiłem nic złego i bądź pewna , że nie zrobię a tu takie coś ... To nie fajne

Mam ochotę udowodnić Ci , że te wszystkie rzeczy których się boisz są niepotrzebne . Nie wiem jak to zrobię . Nie mam sposobu . Ale jakoś spróbuje . Jeśli myślisz , że ucieknę z podkulonym ogonem to tak nie będzie . Jeśli zakończymy pisanie zrobimy to z klasą . A nie w skandalu który teraz jest

Gość pararaaam
dzieci skandalem jest to , że jeszcze nie śpicie idzcie spać i przemyślcie co chcecie powiedzsieć :p

może jest jakiś sposób?:) nie ma żadnego skandalu naprawdę,po prostu spytałam,kto pyta nie bladzi podobno...ja muszę spadać ,pogadamy jutro ,bo już oczy mi się zamykają ,słodkich snów :))

Po prostu dziwnie się czuje . Ale to może i lepiej . Chodzi mi o to , że od pewnych osób słyszę krytykę gdy mówię o białym i to samo się dzieje gdy mówię o czarnym . Jestem krytykowany jeśli coś mówię i gdy czegoś nie mówię . Czuje się już zagubiony , ponieważ nie wiem jaki kierunek obrać . Niezależnie co robię jestem krytykowany . Jednak postaram się do tego przyzwyczaić . Napisz mi rano jak wstaniesz o której mniej więcej będziesz . Jak zobaczę , że coś napisałaś też napiszę czy mi odpowiada itp . Kolorowych snów . Karaluchy pod poduchy :)

Gość xxx4
opuszczona_niczyjaMmm Czytając twoją wiadomość wydawało mi się że to ja ją pisałam;/ Miałam taką samą sytuacje (chociaż zastanawiam się czy nie gorszą.. nawet o dużo) Rozeszłam się z facetem ale później wróciliśmy do siebie.. Niby jest ok, nawet lepiej niż na początku związku ale ja teraz trzymam go "krótko" bo po raz kolejny nie dam się w ch**a zrobić.. Sama musisz dojść do tego jak rozwiązać tą sytuację. Może pownikaj bardziej w to co robi, z kim, pytaj ludzi dyskretnie.. On sam Ci nie powie o co chodzi ale inni pewnie tak. Zobaczysz swój grunt.. Podobno zazdrosna kobieta działa lepiej niż detektyw :P

Dobry :) Też się nie wyspałem . Dawno nie siedziałem do tej godziny szczerze mówiąc . A więc czuje się trochę zmęczony . Pewnie też przez tą sytuacje niekomfortową . Myślałem o tym a to nie pomagało no , ale nic . A facebooka nie mam . Ogólnie nie posiadam żadnego z tych portali . Wydaje mi się , że nie mam , aż tylu rzeczy do chwalenia się bym miał je założyć . Jakbym był jakąś gwiazdą ( haha :D ) no to co innego :) o której będziesz potem ?

Po prostu nie mam . Dla nikogo , więc nie jesteś odosobniona . Tak jak mówiłem . Nie prowadzę szybkiego życia . Przez to też , wiem , że taki portal nie jest mi potrzebny . Wszystkich znajomych którzy są mi potrzebni mam w telefonie , na gadu itp . Ja prawdopodobnie jak będę to wieczorem . Jak coś to będziesz :) ?

Sorki za pytanie tak ni z gruchy , ni pietruchy , ale je zadać . Wiem , że jest trochę nieodpowiednie , ale może . Jakie wartości chciałabyś wpoić swoim dzieciom ?

Chyba już Cię nie ma . Ja też muszę spadać . Na pewno będę po 20 a czy wcześniej to nie wiem . Może też , jednak nie jest to pewne . W każdym razie miłego dnia . Samych pozytywów :)

Chciałabym w przyszłości wyczulić swoje dzieci na krzywdę innych ,nie tylko ludzi ale tez zwierząt,żeby miały w sobie współczucie i chęć niesienia pomocy tym którzy jej potrzebują.Jeżeli miałabym syna chciałabym nauczyć go szacunku do kobiet,uprzejmość,uczciwość to tez bardzo istotne.Chociaż zaskoczyłeś mnie pytaniem nigdy się nad nim nie zastanawiałam głębiej,muszę jeszcze pomyśleć ;)

Cześć :) już jestem ponownie . Napisz do mnie na maila erniradom@wp.pl . Chciałbym coś Ci dać i potem o coś poprosić . No i oby było dobrze

Wiesz , że nas śledzą :D ? Wiedzą jak masz na imię itp ? Dałem maila kilka chwil temu jak dobrze wiesz a jakieś dwie inne Karoliny do mnie pisały już :D jesteśmy sławni

A ja się nie dziwie . Takie ciekawe rozmowy . Tacy ludzie jak my :) ? Nie ma mowy by było inaczej :D mam do Ciebie pytanko . Jesteś w stanie obiecać mi jedną rzecz . Tak lub Nie . Bardzo małą rzecz . Ja Ci mogę obiecać , że to nie jest nic wielkiego . Nic zobowiązującego . Powiedz po prostu tak lub nie . Co Ty na to ?

Gigantem nie jestem . Bozia raczej poskąpiła na mnie :D 171-172 jakoś tak . A to jak chcesz wychować dzieci jest pozytywne . Sam mam kilka rzeczy które chciałbym im przekazać . Jak będziesz chciała mogę się pochwalić :D oczywiście nic wielkiego . Nie myśl , że wymyśliłem coś na nagrodę nobla :D

Chciałbym byś obiecała mi jedną rzecz . Żadnych testów . Żadnych więcej . Myślę , że to nie jest coś czego możesz się bać . Nie musisz się niczego bać