Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka1996:)

Dzisiaj miałam swój pierwszy raz z chłopakiem - jego penis różnił się bardz od..

Polecane posty

mojego obrazu penisa, który tkwił w mojej głowie. Mam 4 lata mlodszego brata - czesto widzialam czy to w kapieli, czy to w innych okolicznosciach jego przyrodzenie i bylo zupelnie inne. Przypominal nalesnika - taki rulonik. Moj chlopak ma pol penisa pokryty skora, a pol jakby fioletowa, rozowa - czegos takiego nie widzialam jeszcze... I pod tym pomarszczona skora... Czemu penisy roznych facetow tak bardzo sie roznia - jakby zupelnie inne narzady.

... i jakby byla z innego zupelnie materialu w necie teraz przegladam zdjecia - i jedne sa wlasnie pokryte jakby skora, a na niektore jakby tej skory nie mialy ale jeszcze nie widzialam, zeby z jakiegos byla cala skora sciagnieta

nic nei rozumiem

Gość żyd jak sie patrzy
twoj chłopak jest żydem więc ma obrzezanego członka sprawdz w necie obrzezanie. niestety nie jest to dobra wiadomosc, jest zydem wiec to grozi smutnymi konsekwencjami

Gość DSFSDGSD
widze, ze lewiatan w kazdym watku widzi prowo dziewczyna mloda, wiec niedoswiadczona i z tego co widze, wcale nie chodzi o obrzezanego pesnia dziewczyna na prawde nigdy w zyciu nie widziala penisa ze sciagnieta skora z lba bo przeciez brat podczas kapieli czy ojciec nie pokazywali golego lba... przyzwyczaj sie dziewczyno do golego

Najsmutniejsze, ze jak zauwazylam - wszyscy mysla, ze to jakis zart...

Gość /;;;;;;;;;;;;;;;/
Agnieszka-nie "rozne narzady"tylko penis ma napletek ktory zakrywa zoladz-czyli czubek penisa.Jezeli odbywa sie stosunek-penis staje to napletek sie zsuwa ponizej zoledzia i wtedy wyglada nieco inaczej.Nie jest to"do polowy"tylko jedna piata-okolo.Zolodz ma specyficzny ksztalt.Jest jakby rozlozony od spodniej czesci.Poogladaj sobie zreszta w necie.