Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malowniczadziewka

Jak, według was, powinna malować się 15,16 letnia dziewczyna?

Polecane posty

Gość malowniczadziewka

pomijając fakt że dzieci nie powinny się w ogóle malować... jaki próg byłby dla was dopuszczalny ?

Gość malowniczadziewka
właśnie, problem leży w naturze, dużo występuję i połowę mojego życia spędzam na scenie... na co dzień używam białego pudru (matujący) i lekki róż na policzki. Tylko na scenę czasem podkład (mam cerę naczynkową, o zgrozo :o), puder i rzęsy. Myślę że to i tak dużo

Gość MOnikaaaaaa24
ja sie zaczełam właściwie malować od 16 roku zycia i malowałam rzesy , kreske na oku kredka i błyszczyk i cien fluidu chyba nie uzywałam wtedy

Gość ekfnwgreieretggaaaaaaaaaaaaaaa
powinna sie malowac wulgarnie ale ładnie, - oczy, czarne kreski, eyeliner + kredka, podkreslac brwi, cien do powiek ciemny czarny, braz albo biały blyszczyk,ale niekoniecznie, raczej szminka mocny roz czerwien byle nie brąz czern :O fluid

Ja w gimnazjum mialam taka babke od niemca.co jak raz mialam pomalowane paznokcie na czerwono to mi kazala wyjsc z klasy na 5min i wrocic z niepomalowanymi mowila ze wisi jej jak je zmyje moge nawet zebami zdrapywac masakra a jak oczy lekko byly pomalowane to pale i uwage wstawiala nie daj Bo jakis dekold to dopiero byla jazda.dlatego w liceum dopiero moglam sie normalnie pomalowac hehe

Gość ewa2020
kreska eyelinerem na gorze, rzesy i poliki no i usta blyszczykiem

delikatnie rzesy ewentualnie dodac oczom blasku bardzo delikatnym perlowym cieniem ( nalozyc opuszkiem palca) korektor ciut bronzera pomadka ochronna

Gość charrempnenne1987
Kurde myślicie że to będzie dobre? http://odzywka-do-rzes.pl sama nie wiem... Nigdy nie stosowałam odżywek do rzęs...