Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka1988

czy jestem w ciazy? prosze pomozcie

Polecane posty

Gość zalamka1988

wiec tak w pazdzierniku2011 odstawilam tabletki antykoncepcyjne od tej pory do teraz (kwiecien.2012) nie mialam okresu(bylam u lekaza ale kazal mi czekac na okres 6 miesiecy ) w zwiazku z tym nie wiem ktory mam dzien cyklu ani kiedy mam dni plodne.4tyg temu kochalam sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia uwazalismy ale wiem ze jakas mala ilosc nasienia mogla zostac we mnie mimo tego nie jestem pewna nie bralam tabletki dzien po ale tydzien puzniej zrobilam test i wyszlo ze nie jestem tylko nie wiem czy tydzien to nie za wczesnie na zrobienie testu.tydzien temu znow kochalismy sie bez gumki i moj chlopak doszedl we mnie wzielam tabletke dzien po i dzis po 5 dniach strasznie slabo sie czuje wymiotowalam od wczoraj bola mnie jajniki dalej nie mam okresu i nie wem czy to nie sa objawy ciazy strasznie sie boje.czy nie majac okresu z jakiejs przyczyny mozna zajsc z ciaze?

Jeżeli nie chcesz zostać mamą a nie bierzesz tabletek anty, to chyba proste nie uprawiaj sexu bez zabezpieczenia !!! bo ryzyko jest ogromne ! tydzień po stosunku test powinien wyjść, wymioty pojawiają się dopiero w 4-5 tygodniu ciąży więc to na pewno ze stresu :) zrób test za tydzień albo idź do ginekologa i tyle ;p Nikt Ci tu nie powie czy jesteś w ciązy..

Gość daaaaa
boisz sie ciazy, a w ogole sie nie zabezpieczasz. nie logiczne zachowanie

"tydzień po stosunku test powinien wyjść" Bzdura. Najwcześniej dwa tygodnie po stosunku.

Gość zalamka1988
to byl wypadek za pierwszym razem moj chlopak nie doszedl we mnie ale i tak sie boje ze cos moglo wyplynac w trakcie a za 2 wzielam tabletke "dzien po" po 11 godzinach od stosunku aha i jeszcze mdli mnie strasznie :(

wypadek czy nie wypadek .. działasz lekkomyślnie ... nie jesteś gotowa na dziecko a nie zabezpieczasz się ...

Gość rozarozana
ciezko okreslic z tymi cyklami, ale mdlosci mozesz miec przez tabletke "po" , wiec chyba bym sie az tak tym nie martwila, idz do lekarza i zrob cos zebys miala normalny okres to wtedy bedziesz wiedziala kiedy dni plodne a kiedy nie :)

"i zrob cos zebys miala normalny okres to wtedy bedziesz wiedziala kiedy dni plodne a kiedy nie " No tak. Bo wyliczanie dni płodnych i niepłodnych to świetna metoda. 😴

taaa taka sama metoda jak stosunek przerywany... choć to nawet nie jest metoda;ppp tabsy najlepsze lub nie uprawiać sexu !