Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam czemu tak jest

dlaczego faceci biora od dziewczyn nr telefonu jesli

Polecane posty

Gość Lauraaaaa23
ale mysle ,ze na poczatku trzeba facetów traktować na luzie , nie obiecywać sobie za wiele i nie pokazywać im broń boze ,że jestesmy zainteresowane cho troche może to i gierka ,ale nie ma innego wyjscia bo im ja jestem bardziej sukowata i obojetna dla faceta tym on sie bardziej ugania za mna ... dziwne ,ale prawdziwe jak mam swoje fochy , nie odbieram czasem tel to na nich działa najlepiej

Gość Lauraaaaa23
i ja mysle ,ze może właśnie oni nie traktuja nowo poznanych dziewczyn na zbyt powaznie , nawet jesli sa bardzo ładne to nie mysla o zwiazku z nimi itd. chyba mysla kategoriami ,ze jak wyjdzie to ok ,a jak nie to trudno a dziewczyna zaczyna rozmyślać , planować ...

jest tak jak mowisz, ale zeby wprowadzic taktyke "zimnej suki" trzeba byc juz na jakims etapie znajomosci, nawet na poczatkowym , a mi chodzi o to ze do tej znajmosci nawet nie dochodzi... widocznie to we mnie tkwi problem, tylko nie wiem za bardzo gdzie...

ale ja nie robie sobie nadziei na jakies zwiazki czy wielka milosc, ale chociaz niezobowiazujace spotkanie przy kawie czy cos w tym stylu

Gość Lauraaaaa23
chyba po prostu jak jakiś nie dzwoni nie ma sie czym przejmować... trzeba to brac pod uwage ,ze faceci tacy są jak kogoś poznajesz a na ulicy ja juz nie podaje nr bo tak postanowiłam ostatnio też mnie jacys zaczepili co chcieli nr ,ale ich spławiłam ;) jeszcze w klubie jak sie dobrze z kimś bawie to moge mu numer podać ,ale to po jakimś czasie rozmowy ,a nie tak od razu

ja juz tez nie bede podawac numeru, ale zla jestem bo ten koles co dzis wzial moj numer to niezly obiekt byl :P

Gość Lauraaaaa23
albo powiem Ci jeszcze cos lepszego . raz siedze sobie z koleżanka w kawiarni pod parasolami na dworze to było w tamtym roku chyba i widze ,ze jakich chłopak sie cały czas na mnie patrzy. potem do mnie podszedł z bukietem róż , podał mi go i uciekł :D i wez tu zrozum faceta...miłe to było ,ale dla mnie mało zrozumiałe

Gość Lauraaaaa23
albo jakieś gadki na ulicach typu ,, no chyba sie zakochałem" ,albo ,, ale blondyna wow" ,albo ,, fajne masz cycki" tez nie wiem czemu maja służyć .. i mysla ,ze ja na takie cos polece?

laura, rozumiem ze nie masz faceta na stale?

Gość Lauraaaaa23
mam .. ale nie układa nam sie niestety wiem ,ze to sie skończy predzej czy pozniej . a Ty nie masz?

Gość Lauraaaaa23
dlatego mam faceta ,ale myslę żeby poznać innego ...

ja od kilku miesiecy jestem wolna :P

Gość Lauraaaaa23
no ,ale przynajmniej masz wiecej czasu na poznanie kogoś ,a mnie ten facet ogranicza troche .. bo wychodze przeważnie z nim ale mysle ,ze i tak juz niedługo to potrwa

jak ja mialam faceta tez bylam ograniczona, a teraz jak jestem sama to mam az za duzo wolnosci :P