Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 kokania

zakupy w internecie

Polecane posty

Go艣膰 Bu艅
Przez neta kupuje r贸偶ne rzeczy, w艂a艣ciwie wszystko opr贸cz jedzenia. Robi臋 za ma艂e zakupy spo偶ywcze, 偶eby za mawia膰 na dwie st贸wy:P a tak te markety na dow贸z dzia艂aj膮. alegro by艂o kiedy艣 fajniejsze, mo偶na si臋 by艂o jednak natkn膮膰 na oszust贸w. Najlepiej jak si臋 zamawia艂o opcj膮 kup teraz ze aukcji sklep贸w a nie ludzi. Jeszcze z za10groszy zdarza mi si臋 korzysta膰. Rzeczywi艣cie mo偶na co艣 okazyjnie wylicytowa膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Tylko trzeba pami臋ta膰 偶eby jedna licytowa膰 z g艂ow膮. Na pocz膮tku mnie troch臋 ponios艂o i stara艂am si臋 przebija膰 jak najwi臋cej raz tu raz tam i si臋 dziwi艂am, 偶e mi nie wychodzi. Teraz sobie obserwuj臋 aukcj臋, sprawdzam w zako艅czonych co i jak wygl膮da a nast臋pnie wybieram produkt, na kt贸rym mi zale偶y i albo z automatu korzystam albo r臋cznie przebijam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bu艅
Benzima- taktyka na upartego? :D Zawsze jak si臋 skupisz na jednym przedmiocie to zwiekszasz szanse. M贸j kumpel jednak szuka aukcji i ustawia sobie automat na par臋 podbi膰 i tak te偶 mu si臋 udaje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zajawkowa.lola
Hej, ja r贸wnie偶 kupuj臋 mas臋 rzeczy przez internet. G艂贸wnie moimi zdobyczami s膮 ubrania. Bardzo cz臋sto odwiedzam kluby zakupowe;) S艂ysza艂am teraz o nowym Coraconie, zach臋ca swoj膮 ofert膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karola91
ja ostatnio wkrecilam sie w korzystanie z promocji i kodow rabatowych :) mozna troche taniej kupic sobie jakis ciuszek czy kosmetyki. info o aktualnych okazjach szukam albo na forach, albo na specjalnych stronkach. jest ich kilka, na przyklad: http://www.tanio.co

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anna66666
Ja uwielbiam zakupy przez neta. Wygoda jak nic. zamawiasz, p艂acisz i wszystko dostajesz pod nos. 呕adnego biegania, zero t艂um贸w, nadgorliwych sprzedawc贸w. po prostu super. Ja jestem na etapie szukania oszcz臋dno艣ci z mo偶liwo艣ci膮 dorobienia sobie par臋 z艂otych. cz臋艣ciowo ju偶 znalaz艂am . Ostatnio znajomy poleci艂 mi serwis http://tnij.org/u89l w kt贸rym mo偶na sporo zaoszcz臋dzi膰 a w dodatku polecaj膮c go sporo zarobi膰. Minusem jest to 偶e aby do sklepu si臋 dosta膰 trzeba si臋 zalogowa膰 z polecenia . Co o tym s膮dzicie ?????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ranerina
Zacz臋艂am kupowa膰 na za 10groszy.pl ale jeszcze nie mam zbyt du偶ego do艣wiadczenia. Bu艅 widz臋, ze masz sprawdzony spos贸b. A przy takich takiej aukcji ustawiasz automat czy licytujesz sam? To mam jakie艣 znaczenie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bu艅
Ranerina- to raczej kwestia wygody a nie sposobu. Jak cen臋 przebija si臋 o par臋 groszy, to wygodniej jest ustawi膰 sobie automat na ile艣 podbi膰 a nie robi膰 to r臋cznie np, przez p贸艂 godziny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ranerina
Rzeczywi艣cie racja, jest to wygodniejsze. W sumie to na innych portalach aukcyjnych przeszkadza艂o mi, 偶e aukcje nale偶a艂o 艣ledzi膰 non stop.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukaj膮capromocji
dla tych, kt贸rzy szukaj膮 dobrej jako艣ci portfeli, torebek lub walizek proponuj臋 stron臋 http://www.mojawalizka.pl/ znalaz艂am tam wiele ciekawych produkt贸w, kt贸rych w sklepach nigdy nie widzia艂am :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ranerina
Ajajaj metoda dzia艂a uda艂o mi si臋 wylicytowa膰 perfumy! Chyba zaprzyja藕ni臋 si臋 z tym za10groszy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ozon24_pl
W艂a艣nie to jest najwi臋kszym plusem zakup贸w internetowych,czyli szereg promocji w jednym miejscu oraz co ukrywa膰- tak偶e bardzo szeroki wyb贸r r贸偶nych rzeczy. To naprawd臋 znakomita opcja. www.Ozon24.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atk
..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iliczka
sPORO ciekawych inspiracji :) Ja polecam wsyztko na za10groszy.pl, a jedzonko zamawiam z Frisco - pe艂na profeska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uponiedzieli
Dla mnie zakupy w internecie to ju偶 codzienno艣膰, g艂贸wnie korzystam ze sklep贸w internetowych, z allegro sporadycznie, wed艂ug mnie godny polecenia jest http://www.megamarket.com.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bu艅
Iliczka- ostatnio na za10groszy jest masa takich wiosennych aukcji, zacz臋艂y si臋 jeszcze przed maj贸wk膮. To akurat takie rzeczy, ze mog膮 si臋 przyda膰 na wakacje. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aleUBRANIA
polecam fajny sklep ciucholand: http://super-ciuchy.na.allegro.pl/ 100% satysfakcji, mo偶liwo艣膰 odes艂ania je艣li co艣 nie pasuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ranerina
Kurde i aparat poszed艂 za 30 z艂! Nie znam w sieci strony z wi臋kszymi okazjami naprawd臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bu艅
Jak wejdziesz sobie na za10 w zak艂adke "zako艅czone aukcje" to dopiero wida膰, jakiego mo偶na mie膰 farta i kupi膰 co艣 fajnego za par臋 z艂oty. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 makaroni膮tko
To prawda, w zako艅czonych s膮 superokazje widoczne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bu艅
Ja teraz poluje tam na rower. :) Jest ich ostatnio du偶o i zdarzaj膮 si臋 takie ze 艣miesznymi cenami, ale trzeba trafi膰. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anna_1212
ja tylko MACROVIT臉 kupuj臋 przez internet. W sumie tylko w e-sklepie mozna ja dosta膰 a szkoda bo maj膮 fajn膮 ofert臋 :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ranerina
Tez planuje zakup roweru ale kurde na razie mnie nie sta膰 i musz臋 je藕dzi膰 rowerami miejskimi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g贸ral200
A zobacz sobie na za10groszy czy nie ma, tam mo偶na kupic za pare z艂otych dos艂ownie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ranerina
Rowery serio? Nie wiedzia艂am, a za ile je sprzedaj膮?

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋