Gość eliotaa Napisano Czerwiec 6, 2014 Często kupuję w internecie nie tylko różne akcesoria , ostatnio zaczęłam kupować artykuły spożywcze na frisco i jestem z zakupów zadowolona. Przynoszą mi je pod same drzwi, nie muszę niczego nosić i się martwić, ze czegoś zabraknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paula22w Napisano Czerwiec 11, 2014 Dziewczyny raty przez Internet to może nowość, ale u nas. W XXI wieku każdy z nas cierpi na deficyt czasu, to po prostu ułatwienie dla nas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 15, 2014 Ja również często kupuje przez internet. Od kiedy w domu mam kotka jemu też karmę kupuje w internecie i to dużo taniej niż w sklepie zoologicznym. Ma jedną z najlepszych karm a nie ma porównania z ceną w sklepie stacjonarnym. Wystarczy w ceneo wpisać wyszukiwaną karmę, jak na razie kupuje za każdym razem z innego sklepu bo szukam aktualnych promocji i dostawy gratis. Oprócz jedzonka dla kota ostatnio kilka razy natknęłam się na sklep www.akoya24.pl gdzie mają fają, tanią biżuterię sztuczną i nie tylko. Kupiłam u nich np. torebkę Davida Jonesa za nie cale 90 zł. polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MagdaN81 Napisano Czerwiec 16, 2014 Również bardzo często robię zakupy przez internet. Oprócz ubrań kupuję chyba wszystko - od książek, przez jakieś meble, po zakupy spożywcze ;) Do polecanych tu sklepów mogę od siebie dorzucić moje ostatnie odkrycie supplite - sklep z kosmetykami i wysyłką abonamentową, w którym znalazłam kilka "perełek" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 18, 2014 Brałaś kiedyś coś na raty przez internet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZoeHart Napisano Czerwiec 18, 2014 nie wiem czy branie rat przez internet ma sens,bo zdaje się że umowę i tak musisz jechać podpisać do placówki :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paula22w Napisano Czerwiec 18, 2014 Albo kurier przyniesie Ci do domu + odpadają kolejki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda700 0 Napisano Czerwiec 20, 2014 Ja też czesto kupuje w internecie :) ostatnio znalazłam fajną strone z ubraniami http://www.stylen.pl/sklepy/0/ Polecam i serdecznie zapraszam :) Są tam tez markowe ubrania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Indiannna Napisano Czerwiec 24, 2014 Paula22w 2014.06.18 Albo kurier przyniesie Ci do domu + odpadają kolejki usmiech.gif faktycznie, doczytałam podesłany artykuł z damaztorebka.pl - może raty jednak online mają sens :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 25, 2014 ja też go czytałam, naprawdę super opcja zwłaszcza w takim mieście jak warszawa, tutaj żeby coś załatwić trzeba brać urlop a tak jedna rzecz łatwiej do wykonania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2014 Nie robię takich zakupów za często ale jak już miałabym polecać to sukienki z sugarfree czasem tam zamawia moja znajoma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2014 ja nie przepadam za chodzeniem po sklepach, denerwuje sie szybko i nigdy nic nie moge znalezc stawiam raczej na zakupy przez internet (chociaz tu pojawia sie ryzyko ze dana rzecz nie bedzie pasowala ale... :P) sporo kupuje tez na www.szafa.pl tam co prawda wiekszosc rzeczy jest uzywanych ale akurat to mi nie przeszkadza :) ostatnio kupiłam śliczną mgiełke w idealnym stanie za 20zł :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia543 0 Napisano Lipiec 1, 2014 ja tez nie mam czasu bo pracuje :) wiec :) duzo rzeczy zamawiam na allegro :) przewaznie:) albo na innych stronach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2014 jak macie chwilkę to wypełnijcie moją ankietke na temat zakupów w internecie, z góry dziekuje :) https://docs.google.com/forms/d/1XCaioODBQZ0ZjuU8Y5BPoumgY1LmVeoqSvMSpMWac-s/viewform?usp=send_form Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 2, 2014 Mój ostatni internetowy zakup to okulary przeciwsłoneczne na lato http://przeciwsloneczne.optilux.pl/list-all,p4109+1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaatarinkaa Napisano Lipiec 4, 2014 prawdziwe cudo: www.storepedia.pl !! ;) można znaleźć przedmioty na przecenie do -70%!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matig 0 Napisano Lipiec 13, 2014 Zakupy drogeryjne z czasem nawet za 10% wartości. Szczegóły podeślę na emaila mój email Biuro@ofertyzarobku.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda2331 0 Napisano Lipiec 14, 2014 Ja ostatnio przeglądałam rożne sklepy internetowe i trafiłam na fajny , który mogę wam polecić dziewczyny , Są tam naprawdę fajne markowe ubrania Mnie urzekły sukienki dżinsowe http://www.stylen.pl/sklepy/cat-sukienka-dzinsowa/ Są piękne;) a jak wam się podobają:)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 15, 2014 a ja coraz częściej robię zakupy przez internet za granicą, znalazłam fajną firmę kurierską http://www.send-2.pl/ która szybko i bezpiecznie przewozi towar do Polski, więc chętnie korzystam z promocji w sklepach zagranicznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 15, 2014 Zapraszam do sklepu internetowego www.alkapask.pl z galanterią skórzaną, paski damskie, męskie, dziecięce, wojskowe, wizytowe, przeszywane i tłoczone, paski na zamówienie i paski o długości do 250cm XXL. Torebki damskie, aktówki męskie, torebki filcowe, portfele, opakowania, idealne na prezent. Okazyjne ceny, promocje, ekspresowa wysyłka, pomoc przy doborze odpowiedniego rozmiaru. Zapraszamy również na allegro nick jumbo440 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda2331 0 Napisano Lipiec 17, 2014 Ja tak samo uzalezniona od allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 21, 2014 Ja zamiast all, wolę eBay - kupuję tam dosłownie wszystko :) poza kosmetykami, które mam zamówione na stałe w supplite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kromecz_ka Napisano Sierpień 3, 2014 kupowałyście już coś przez internet na raty? Bo teraz zastanawiam się czy lepiej podejść do sklepu i tam wziąć na raty, czy szukać przez internet, co lepsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rudiii 0 Napisano Sierpień 3, 2014 Świetna strona, piękna biżuteria artystyczna http://www.kajolika.pl/bizuteria-artystyczna, naprawdę polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 11, 2014 kupował już ktoś na raty na allegro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 12, 2014 Ja też uwielbiam robić zakupy w sieci. Jest szybko, sprawnie, bez wychodzenia z domu i TANIEJ :) A to mój najnowszy zakup: http://air-max.pl/index.php?route=product/product&path=59&product_id=145 Śliczne, prawda? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 12, 2014 zapraszam na www.alkapask.pl idealne dodatki z galanterii skórzanej na prezent dla kogoś bliskiego, paski wizytowe w długości XXXL do 160cm, kolorowe paski damskie i dziecięce na rozpoczęcie roku szkolnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2014 Nie kupowałam nigdy na raty na allegro, sama jestem ciekawa jak wygląda procedura? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 15, 2014 a te kredyty na allegro to chyba od niedawna są, co nie? jak to tam wygląda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ayris Napisano Sierpień 15, 2014 Kredyty na allegro są od dawna:) Ja jednak bym się w nie nie pchała. wolę kupić coś za gotówkę niż brać kredyty. A jak płacicie za zakupy przez internet? Ja zawsze korzystałam z PayU ale zraziłam się do tego systemu i chcę teraz płacić przez https://bezpiecznyprzelew.pl/ Słyszałam, ze przelewy dochodzą szybko i nie ma żadnych problemów z ginącymi pieniędzmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach