Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgvhjyjhjj

Jesteście dumni ze swojej polskości? Bo ja nie

Polecane posty

Gość jak jarek
a kota ma ?

Gość Zuzanna Amelia & 9
Ja tez jestem aseksualna.

Gość Boematte
Zuzanna Amelia miło poznac bratnią dusze ;)

Gość Zuzanna Amelia & 9
Eeee tam - "wstydzi sie" ? Czego tu sie wstydzic?

Gość jest starym prawiczkiem
i nieudacznikiem

Gość Zuzanna Amelia & 9
Ale przeciez o tym od dawna wszyscy wiedza i on sam tez skoro wybral sobie taki nick

Gość nie chce was martwic ale od 20
11 roku polska jest wsrod najbogatszych panstw swiata z pkb na glowe ponad 20000 dol wedlug mocy nabywczej. Nie wierzycie zajrzyjcie do internetu, jest 5 grup panstw wedlug zamoznosci obywateli, polska jest w tej najbogatszej grupie od 2011, tak nas klasyfikuje bank swiatowy i miiedzynarodowy fundusz walutowy wiec nie pierdolcie że znow jest jakas bieda i "że jestesmy na poziomie afryki" itp. Bzdety bo tam ludzie mieszkaja w lepiankach albo barakach a ich zarobki miesieczne rownaja wartosci t-shirta z polskiego bazaru. Radze się doedukowac i nie pierdolic farmazonow to że wy jestescie tepakami i pracujeciie za tys zl nie znaczy że wszyscy tak maja . Ja mieszkam na osiedlu ggdzie sa same wypasione wille i ludzie jezdza q7kami, toueregami itp. A takich miejsc jest w polsce sporo wiec nie pierdolcie że " w. Polsce jest bieda bo wy akurat macie źle". W dupie mam to że jestescie biednymi nygusami, zawsze tacyy bedziecie , takich mój stary zatrudnia do pielegnacji ogrodow i do sadu nieopodal. Robia za 2 kola i się ciesza, radze też się cieszyc że was jeszcze nikt nie zatlukl za te wasze kretynskie poglady a ludzie laske robia że was wogole zatrudniaja. Powinniscie ich w stopy calowac.

Gość młoda lekarka...
Zuzanna Amelia & 9 nie będę omawiała Twoich innych wpisów. Wypowiem się natomiast na temat jednego. Nie rozumiem jak laik może mówić, że współczesna medycyna mówi iż przed narodzinami dziecko to jest coś nieokreślonego, jakiś płod, takie nic, które można sobie w każdej chwili usunąć. Kobieto nie waż się tak mówić. Już od 1 roku studiów medycznych naucza się, że człowiek jest człowiekiem już od momentu poczęcia a nie tak jak Ty twierdzisz od momentu narodzin! Chciałbyś decydować czy ktoś ma prawo żyć czy też nie... ale kto Ci dal do tego prawo? A offerma ma rację - dział medycyny prenatalnej obejmuje człowieka przed jego narodzinami. Takie jest stanowisko całego środowiska medycznego a podejrzewam ma ono większą wiedzę od Ciebie.. Ps. katoliczką nie jestem jakby to miało jakieś zaczenie

Gość Zuzanna Amelia & 11
Do osoby podpisujacej sie nickiem "mloda lekarka" 1. PLOD - jest okresleniem miedzynarodowym majacym swoj odpowiednik w jezyku lacinskim /fetus/ i oficjalnie uznanym terminem /slowem/okresleniem/ uzywanym w wielu jezykach swiata rowniez w oficjalnej terminologii WHO. I czy sie to komus podoba czy tez sie nie podoba to przyjmijcie do wiadomosci ze taki termin istnieje . http://pl.wikipedia.org/wiki/P%C5%82%C3%B3d http://en.wikipedia.org/wiki/Fetus http://de.wikipedia.org/wiki/Fetus Płód w embriologii zarodek ssaków od momentu, kiedy można rozpoznać cechy morfologiczne dla danego gatunku 2. Dyskusja o tym od kiedy nalezy uzywac okreslenia "czlowiek" jest tylko i wylacznie dyskusja czysto teolretyczno teologiczna. 3. Pokaz mi chociaz jeden moj post , w ktorym napisalam ze "plod to takie nic" lub ze "dziecko to cos nieokreslonego i mozna je w kazdej chwili usunac" Mam nadzieje ze nie masz nic wspolnego z medycyna bo biada tym , ktorzy mieliby trafic do lekarza , ktory falszuje to co pisza inni, przekreca i dorabia wlasne teksty . Czy to kolejny przyklad jakimi metodami KK probuje oglupic ludzi? Za daleko w ten sposob nie zajedziesz. Ludzie w wiekszosci nie sa idiotami a dostep do wiedzy jest dosc rozpowszechniony dzieki netowi.

Gość hjhjvhg
ja tez nie jestem, wstyd mi za ten kraj, najlepiej jakby juz go nie było

Gość hjhjvhg
co ja na to poradze, ze polska to gowno? to nie we mnie jest problem tylko w tym kraju

Gość baranek najbarańszy
polska to współczesne gówno , ponieważ rzadzą nią przywiezieni bna taczkach przez stalina , litwacy - chazarzy rosyjsko -białorusko -polscy , którzy rządzą tym krajem przez prawie 70 lat , obsadzając urzędy i nerwy tego państewa , nie dbając o rozwój i dobrobyt mieszkającej tu ludności - istna gangrena żerujacą na organiżmie żywiciela , i niszcząca go na dodatek, gangrena nienawidzaca tych którymi rządzą

Gość kmball
Powstanie to jest taki obciach, taka głupota, że na samą myśl, że świat sie o tym dowie robi mi się słabo. Bo jako "genetycznie głupia" Polka nie dostanę dobrej pracy. Chyba, że ukryję swoją polskość.

Gość kjjggdfggxcffd
Jak ktoś piosze że Polska jest krajem trzeciego świata to k***a niemogę. Szczury kture wyjechały do UK albo do Niemiec i wydaje im sę że są ''obywatelami świata sa zwykłymi debilami dla kturych takie pojęcia jak Bóg , Honor , Ojczyzna są śmieszne . Polske morze uratować tylko odcięcie się od umi europejskiej i nacjonalizm.

Gość marek 050403
i tu muszę przyznać rację unia europejska niszczy polskę a legalizacja związków chomoseksualnych to parodia

Ja nie ubolewam, że jestem Polką, staram się widzieć dobre strony polskości. Nasz kraj jest coraz bardziej piękny i ceniony w świecie.. Produkty Made in Poland wcale już nie są złe :D)

"Dyskusja o tym od kiedy nalezy uzywac okreslenia "czlowiek" jest tylko i wylacznie dyskusja czysto teolretyczno teologiczna. " x tą to już zupełnie popierdoliło :D czy dyskusja o tym czy koza jest kozą, mysz myszą a koń koniem też jest "dyskusją czysto teoretyczno-teologiczną"? gatunek do jakiego należymy jest zdeterminowany biologicznie a "nowe życie" powstaje w momencie połączenia komórek rozrodczych. a "dyskusję teoretyczno-teologiczną" to chce z tego zrobić lewacka banda bo oni o niczym tak nie marzą jak o wywracaniu normalności i dziwaczeniu na wszelkie sposoby. każde "nie uznanie" człowieka za człowieka, mężczyzny za mężczyznę, kobiety za kobietę jest celem ich kretyńskiej działalności. chcieli by na nowo definiować pojęcia dawno już zdefiniowane.