Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agm'oweP

Wasze osiagniecia zyciowe?

Polecane posty

Gość Agm'oweP

?

Gość szkło powiększające
a autoprezentacja na początek gdzie? :P

Gość brzydka pogoda
Mam 26 lat -dostałam dobrą pracę po szkole średniej bez znajomości -nadal pracuję mimo,że były zwolnienia -kończę studia mgr, pewnie będzie 5 na dyplomie -zrobiłam prawo jazdy Jak na razie tyle. W planach mam jeszcze nauczyć sie angielskiego, może kiedyś zmienić prace na lepszą i kupić mieszkanie (przynajmniej mieć wkład własny a reszta trudno-kredyt)

Gość karkinia
ja urodziłam wspaniałego synka :)

Gość 21,55555555
21,5lat: -prawo jazdy -udane operacje serca, zyje nadal xd -dwa staże, jeden w trakcie -jedna praca dorywcza -studiuje zaocznie ciezki (matematyczny) kierunek i daje rade chociaz myslalam ze zmienie w trakcie bo za trudny, -znajomosc dwóch jezykow obcych -schudlam 10kg ;p to tyle, a planow troche mam ale malo czasu na wszystko

Gość anula krasula....
23 lata rzucilam studia, wyjechalam w ciemno do pracy w anglii, pozniej byla Irlandia od ponad roku jestem w Polsce, otworzylam firme, kupilam sportową furę, mam jeszcze ok 50tys oszczednosci o przyszlosc tez jestem spokojna gdyz z moim fachem w reku i zdobytym doswiadczeniem, spokojnie znajde prace w kazdym miejscu na swiecie gdyby moj los potoczyl sie troche inaczej i ukonczylabym studia teraz zapewne wyzalalabym sie na kafe, ze nie moge znalezc pracy :)

Gość nie no błagam!
nie piszcze ze urodzenie dziecka lub upolowanie bogatego meza to jest wasz sukses... :/

Gość alilwwiooo333
ja mam 32 i nic naprawde nic

Gość karkinia
urodzenie i wychowanie potomstwa to większy sukces niż jakaś tam kariera w korporacji

Gość alinka bialysssssjjjjjkkl
ja nic naparwde nic czym moge sie pochwalic mam 32l i po rozwodzie jestem

Gość lodzia babcia
uriodzenie dziecuiora i maz znaleziony to nie sukces raczej,.....:)

Gość hfdgjjt
Przystojny maz i piękne dziecko:p. :) Studia, prawko, posługuje się biegle językiem ang, pracuje w UK na dobrze płatnym stanowisku, mieszkanie co prawda na kredyt, jesteśmy w trakcie kupowania domu, mieszkanie idzie pod wynajem, kiedyś będzie dziecku, mam fajny samochód za gotówkę, niczego nam nie brakuje, jedynie ze zdrowiem mogłoby być lepiej;)

Gość jack ill
sukcesem jest osiąganie celów więc dziecko też może być sukcesem

Gość wizja lepszego świata
Dziecko i rodzina dają i są szczęściem, ale to nie jest żadne osiągniecie! Nawet taka 16 latka może sobie dziecko zrobić i co będzie miała już osiągnięcie i sukces życiowy? :O Tak samo jak ktoś wyżej pisze o swojej udanej operacji jak o swoim sukcesie. Ale jaki to jest Twój sukces w tym? Ciebie spotkało szczęście, ze operacja się udała. Sukces należy do lekarza, który ją dobrze przeprowadził.

Gość wizja lepszego świata
"jestem od dawna szczęśliwie zakochana" Mylicie szczęście, które Was spotkało z sukcesem. No chyba, że ktoś musiał się napracować, nakombinować, wychodzić lub wyprosić tę miłość, albo podpisał jakiś kontrakt to rozumiem, że miłosć traktuje jako osiągniecie :D

Gość emizanna
1 wychowuję dwójkę dzieci bardzo dobrze, w tym syn 17 lat który jest dobrze wychowany, nie przechodzi buntu, uczy się, nie ma nałogów i pomaga ojcu w firmie czyli już zarabia i pomaga rodzicom, córka ma 5 lat więc małe dziecko ale też zdolna, czyta i mądra 2 kupiłam niedawno mieszkanie ładne za gotówkę 3 dobrze zarabiam prowadząc swoją firmę to chyba 3 sukcesy największe, chyba mam się czym pochwalić ? mam 37 lat

Gość to nie krytyka
ja bym się trochę martwiła, że syn nie ma okresu buntu. Nie mówię o przegięciach, ale bunt jest konstruktywny. Dzieciak szuka wtedy swojej drogi, czegoś czego SAM chce. To normalne, ze dorastając ma inne zdanie na niektóre tematy niż rodzice. A Ty piszesz, że jest dobrze wychowany i nie ma buntu, czyli co ...robi to co Wy chcecie?

Gość angelus hellus
życiowe osiągnięcia i sukcesy są zupełnie subiektywne. Dla mnie największy sukces to być wolnym w tym co się robi i jak żyje, dać żyć innym i spełniać trzy kryteria: równowagi, rozwoju i otwartości. Przy tym można zrobić i osiągnąć wszystko

Gość Lord Eomer Reaktancja
ocalenie życia w potyczce z nożownikiem, to jest sukces, a nie jakieś korporacyjne wygrywiki, wy żałosne kurrwy bez krzty prawdziwego survivalu we krwi

Gość emizanna
syn ma swoje zdanie i się mądrzy ale to nie sa takie rzeczy jak maja inni rodzice jak widzę , gdzie ich dzieciaki włóczą się po nocach , nie pomagają albo pala papierosy lub nastolatek chodzi z dziewczyną i sie nie uczy ja takich problemów nie mam , syn uprawia sport i to dużo daje bo ma swoją pasję czasami widzę kobiety , matki córek którymi się chwalily w szkole , takie sukcesy , a teraz córka 18 lat , przyprowadziła do domu faceta z którym mieszka , matka daje jej pieniądze na papierosy , córka z fagasem cały czas palą , wszystko w mieszkaniu zakopcone wraz z pościelą , jedzą w kuchni , nie zdała do nast klasy i teraz znowu nie zda , nie pracuje , i woła od matki pieniadze choc ta zarabia 1100 zl , jak patrzę na taki dom to mnie żenada ogarnia

Gość jestem wstrząśnięta
Bo ciągle jestem ?

Gość bez serc bez ducha
emizanna ale z Ciebie pustak ... żal

Gość bez serc bez ducha
Mają ludziska priorytety -> niepalący syn i córka bez życia = sukces życiowy Gratulacje 🖐️

Gość emizanna
bez serc bez ducha= to jest jeden z sukcesów, mam wiele innych, gdybyś umiała czytać ze zrozumieniem 🖐️ zazdrość i zawiść to narodowa cecha polaków , jestem do tego przyzwyczajona

Gość emizanna
większość kobiet w polsce to poddane żony bez ambicji zawodowych , sprzatajacych dom i mało kto ma swoje mieszkanie ja prowadzę swoja firmę, mam swoje duże pieniadze i facet nie jest moim priorytetem w zyciu mam zdrowe ładne mądre dzieci to są sukcesy a jak niektóre zhukane garkotłuki mi przygadują to bardzo dobrze :)

Gość fsdsd
emizana jest pustakiem bo ma fajne dzieci i sobie dobrze radzi finansowo?? przeciez te topik jest po to zeby sie chwalic a nie komus zazdroscic..ehh

Gość niveababy87666
Boze dziewczyno opanuj sie z tymi filmikam! Czy Ty masz chorobe psychiczna???? moje sukcesy: brak suckesow: samotne podrozowanie po swiecie, wyjazd z polski, w koncu znalezienie wlasnej drogi!! i kilka malych sukcesow ( np. ukonczenie LO z najwyzsza srednia w szkole, pozniej prawo, ale i przerwane studia, wiec tam luz hihi)

Gość bez serc bez ducha
emizanna powtórzę -> pustaczek z Ciebie. I nie jedź mi tu tutaj z tekstem o czytaniu ze zrozumieniem :p Czym Ty się chwalisz ? Firma i to niby szczyt marzeń ? A swoją drogą czy aby uczciwie ją prowadzisz ? Połóż rękę na sercu i przysięgnij, że tak jest :)