Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 84brunetka

Szukam ladnej dziewczyny z lodzi,ktora poderwie...

Polecane posty

Gość ja jestem z Łodzi...
nie jest wcale taki brzydki, normalny facet. chyba brzydala nie widzieliscie.

Gość lindaxoxo
wydaje mi sie ze znalazłam tamaro twój profil na pewnym prtalu, wszystko co piszesz sie zgadza, nie jesteś wcale piekna. Do autorki, nie poleci na nią nie zawracaj sobie głowy

Gość Gabi25GB
No ja właśnie nie widziałam jeszcze większego brzydala od Taki jeden... No może Jaś Fasola albo Jaro Kaczyński... :classic_cool:

kaczynski na pewno nie jest brzydalem, pokaż swoją morde to ocenimy

Gość Gabi25GB
IMHO kaczor jest brzydalem ale jest ładniejszy od Taki jeden, to fakt :P

Gość tamara_26/łódź
jak poderwać faceta na przystanku lub w autobusie - nic prostszego tzn najpierw skup się na poznaniu go! jesli widujesz go codziennie - sprawa wydaj się blacho dzien 1 - popros o chusteczki, zapytaj o godzinę dzien 2 - zacznij rozmowe o pogodzie, tak tak żenada - ale w 90% sie udaje dzien 3 - "dzien dobry, piękna pogoda, do pracy?/szkoly? .... dzien 4 - tryskaj blyskotliwscia dzien 5 - luzna gadka next week - luna gadka

nikt nie jest idealny, ty gabi tez na pewno piekny/a nie jestes, a jesli nawet to uroda przeminie szybciej niz ci sie wydaje ;) wiec radze dorosnac. a kaczyński jest na pewno ladniejszy od grubasa i nieuka komorowskiego (bul, nadzieji) a tym bardziej od jego tlustej zony.

Gość tamara_26/łódź
ludzie ja nie recze ze poderwie KAZDEGO ale lista poderwanych staje sie coraz wieksza nie, nie z kazdym ide do łózka NIE Własciwie z zadnym nie ide do łózka ostatni moj seks byl z moim chlopakiem, ktorego mudialam zostawic - bylismy razem 4 lata - zostawilam go bo baranial z zazdrosci momentalnie nie mialam jak oddychac w tym zwiazku

no ja wlasnie nie rozumiem takich kobiet, ja bym sie cieszyla jakby moj by o mnie zazdrosny. patologia jest jak facet ma cie gdzies i w ogole nie ejst zazdrosny, zle zrobilas.

Gość jaTuTylkoNaChwileeee
ja bym mogla poderwac dla rozrywki ale za piwo to szkoda zachowu:D za piwo to moge jakies znajomej chloapak poderwac:) a jak wygalda Twoj chlopak?

Gość tamara_26/łódź
jesli jest to zdrowa zazdrośc - ok jesli zazdrosc jest fanatyczna - to jest chore, utrudnia zycie, normalne funkcjonowanie, niszczy psychikę - trzeba wiać

Mam podobny problem, jeśli któraś jest zainteresowana - niech napisze: basia_85@onet.eu Dziewczyna musi być niebrzydka i niegłupia wiek 23-28. Reszta warunków do uzgodnienia na mailu.