Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podrapałabym

Pogadam o

Polecane posty

Gość Lubie zimowe kobietki
Dzika Azjatka. :D

Jak dla mnie ciekawy i żartobliwy sposób na zagajenie rozmowy. Pytanie tylko czy jaki piszesz z konta kogoś innego, to będzie w ciemno chciał się z Tobą spotkać, jak Ciebie nie widział, Ty go tak :)

Gość Lubie zimowe kobietki
No to miło poznać. I Wschód I Wielkopolska. Ja rodem z Pld-wschodu. :P

Dzięki Boku że się Pepi odezwałeś, bo biorąc pod uwagę moje szczęście do życiowych wtop zaczęłam podejrzewać, że jesteś nim i mnie tu nakryłeś :D Piszę ze swojego, "fikcyjnego".

Gość traam
nieżartobliwy i nieciekawy :o niestety ...

Traam, jest Was wielu krytykujących, w tym sama ja, ale cóż, już po ptokach. Jak powtarzam od wczoraj - liczy się efekt, pieprzyć słabą formę ;).

niedawno mi sie taki jeden podobal... taki juz znany z widzenia, bardziej sluzbowo, ale spotkałam go w jadłodajni na miescie, trzymal za reke jakas blondyne ;)

Czyli to tak naprawdę Twoje konto. Nawet gdybym to był ja, to bym tym bardziej się uśmiał jaki to świat potrafi być mały. Dopiero na spotkaniu twarzą w twarz bym ten temat przywołał ;)

Zaraz Ci tu coś zmontuję kejtka. Jak się zapatrujesz na południowo-wschodniaków? Mam na stanie jednego adepta z funkcją termoobiegu ;)

Chyba bym spłonęła żywcem, bo ja tu peany na jego/Twoją cześć sadziłam w takiej ilości, że nie ma mowy o tajemniczości i kokieterii ;). Ale nie mam aż takiego (nie)farta, nie siej już tego ziarna niepokoju niepotrzebnie w mej i tak nerwowej dość duszy ;).

No to niech się jeszcze druga strona w sprawie swatania zdeklaruje i mamy już prawie parę. God bless mnie, że założyłam ten temat. Może będę matką chrzestną małych forumątek? :D

Funkcja termoobiegu nieźle :) Takich to teraz ze świecą szukać (podobno :) )

Ale z 2 strony pomyśl jakie by były wspomnienia po latach lub opowiadanie znajomym jak się poznaliśmy. Zawsze byś była gwiazdą podczas opowiadania :)

Ze świecą chłopa szukać nie będę, bo jeszcze się okaże, że gej i niechcący sprawię mu przyjemność. Nie no, słaby żart, cofam. Góralu wracaj! Czy Ci nie żaaaaaaaaaaaaaaaal?!

To wróży bardzo dobrze :D. Taka dzika, nieujarzmiona samica w łóżku, gdybym była facetem, kręciłoby mnie to. Pod warunkiem, że znałaby podstawy higieny :D

Oj to pewnie miało być takie zdrobnienie zamiast "słonko" czy "kochanie" :)

Gość i napewno też
tHE fISH gRACE A TY SIE WAL :D GÓPI CHOOJU I CHOOJ CI W DOOPE:P

no się rozdrobnił i uciekł! to już mój drugi forumowy uciekinier dziś, pora się nad sobą zastanowić :P