Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podrapałabym

Pogadam o

Polecane posty

Gość Lubie zimowe Kobietki
Ahahahahhahaha. :D

E, nie od razu Kraków... A teraz trzymaj formę dla innego (p)osła, skoro ten nie powoduje palpitacji serducha ;). Choć to facet, mógł być zajęty, zapomnieć lub odłożyć w czasie odpowiedź. Najważniejsze, że szkolisz warsztat, tak trzymaj ;).

no, pisał z komórki... poza tym później tak pomyślałam, że służbowo jesteśmy w takim "układzie", że mógł myśleć, ze coś knuję... (poseł-dziennikarz) ;)

Gość Lubie zimowe Kobietki
Skomplikowane to życie dzisiejszych kobiet :D ;)

jakoś od razu wyczułam z jego strony blokadę :) ale jest wporzo, nie ma spiny ;)

Nie no Kejti miałaś wyjątkowo interesujący dzień. Jeszcze jakby odpisał, to można by z tego niezłą telenowele zrobić ;)

no niby odpisał, ale nie odnalazłam się w jego świecie ;) mam nadzieję, że jutro masz na super-rano do pracy Pepi :P a Ty Gocha nie ściemniaj - wstawaj :P

Wiesz, nie odnajdujesz się na razie w jego świecie, ale z jego pomocą możesz się zagłębić w jej tajniki ;) Jestem prezesem Lotosu, więc nie muszę nigdy wcześnie wstawać ;)

Ja mówię przyszłościowo, jestem jego wnukiem, mam 13 lat i dziadek mi obiecał, że jak kopnie w kalendarz, to przejmę po nim schedę :)

No wiesz jak to jest, młody, kasiasty, przystojny, inteligentny i do tego skromy, to panny sie ustawiają sznurem, więc nie wiem czy będzie o czym gadać za 5 lat. Byś musiała mnie czymś przekonać :P Dziadek nawet się trzyma, ale ma demencje starczą i nie lubi już kobiet :)

Masz farta, że jestem w fazie dojrzewania i hormony we mnie buzują, bo inaczej to by mogło nie wystarczyć :P

Proszę Cię, mój dziadek jest wpływowym człowiekiem. Jak będzie trzeba, to mi Cię wykupi z pierdla ;)

Godzina jeszcze młoda, dziadek pozwala mi siedzieć do późna w nocy :)

nooooo... taką okrężną drogą chciałam Cię poprosić, żebyś mi zaśpiewał kołysankę ;)

Wlazł kotek na płotek... bla bla bla... KONIEC :) Mam nadzieję, że sie podobało. Sam nie wiem skąd takie dobre serce u mnie, że dorosłej kobiecie kołysanki śpiewam ;P No nic nie będę egoistą i oficjalnie daje Ci kopniaka w tyłek i każę iść spac ;) Dobranoc

to bla bla bla lekko mnie uraziło... następnym razem zaśpiewaj chociaż dwa wersy :P dziś odpuszczam Ci winy z powodu ciężkich powiek, dobranoc :)

Szczerze mówiąc nie pamiętałem jak to dalej leci, więc musiałem zastosować ten wykręt ;P Na jutro nauczę się jeszcze linijki ;)

Stosunek kobiet do mezczyzn sie wyrownal, wiec moglem sobie pozwolic, bez obaw ze solidarnosc jajnikow mnie zje ;p

Stosunek kobiet do mezczyzn sie wyrownal, wiec moglem sobie pozwolic, bez obaw ze solidarnosc jajnikow mnie zje ;p