Gość madzia030890 Napisano Lipiec 10, 2013 Ja wysyłam za 5zł. Proszę pisać: madzia1260@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 13, 2013 hej kto i za ile odsprzeda mi diete 3dchili ?? pisac na maila beja1991.18@tlen.pl zalezy mi na czasie !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martaca 0 Napisano Lipiec 20, 2013 Jestem zainteresowana odkupieniem diety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paula249 Napisano Lipiec 26, 2013 Ja też chętnie odkupię dietę :) mój mail: paula249@buziaczek.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2013 jestem na tej diecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kami305 Napisano Wrzesień 17, 2013 Hej czy zagląda tu ktoś jeszcze ? ktoś się dietuje ? ja zaczełam od dziś zobaczymy co z tego wyjdzie.... ale jestem pełna nadzieji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kala111 Napisano Wrzesień 18, 2013 Ja również ;) jestem na diecie na miarę 3 tydzień ijest całkiem ok, powoli widzę efekty. No i zaczęłam nordic walking, polecam :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hannah56 Napisano Wrzesień 19, 2013 Prawda, bardzo fajna deita ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Meg111 Napisano Wrzesień 22, 2013 Kala a który już tydzień/ miesiąc? ja jestem 2 trakcie 2giego miesiąca i jest naprawdę fajnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kala111 Napisano Październik 7, 2013 Drugi miesiąc :p jak na razie 9 kilogramów, więc jest okej. jeszcze 5-6 i osiągnę swój cel ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusia123 Napisano Październik 14, 2013 Co tak temat ucichł? Zazdroszcze Wam tej diety na miarę, brzmi dobrze ;) Ja narazie sama sobie układam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kala111 Napisano Październik 28, 2013 Po kolejnym miesiącu dodatkowe 4 kilo mniej i praktyczne już osiągnęłam swój cel ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladyinred4 Napisano Listopad 13, 2013 A to prawda, że u nich można się konsultować na skype? koleżanki polecały mi ich, ale jeździć mi się średnio chce :p a na skype to już bardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niko21 Napisano Listopad 14, 2013 Z tego, co mi wiadomo, to można :p opcja dobra, zwłaszcza, jakktoś mieszka trochę dalej, po co tyle płacić za paliwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 18, 2014 sprzedam za 5zł. Mój mail: madzia1260@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2014 chcecie się odchudzać skuteczni i rozsądnie? Idzcie do dietetyka. ja poszlam do Medicoveru http://www.odchudzanie.medicover.pl/kontakt/ bardzo mi pomogli. pani dietetyk ulozyla diete idealna dla mojego organizmu. dodatkowo wszystko co jadlam bylo przesmaczne i diete utrzymuje do dzis. tyle, ze teraz jem tez czekolade i inne slodkosci! ;) a poza zdrowa zywnoscia korzystam ze sportow wodnych, biegania i fitness.Polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 29Anka Napisano Maj 2, 2014 Ja od kilku miesięcy jestem na diecie strukturalnej i jestem bardzo zadowolona. Przez 2 miesiące schudłam 8 kg, ale co mnie cieszy dobrze się na niej czuję. Wiem, że dieta jest odpowiednio zbilansowana, a więc mam poczucie, że się też zdrowo odżywiam. Jak byłam na innych dietach to wypadały mi włosy i czułam się osłabiona. Teraz cieszą mnie nie tylko efekty, ale i dobre samopoczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2014 ja w tym roku wyjadę na wczasy odchudzające do http://www.nawzgorzu.com.pl/ chcę sobie maksymalnie podkręcić motywację i dojść do upragnionych 55 kg:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 16, 2014 najważniejsze to odchudzać się z głową. jeść dużo i różnorodnie. a jak ktoś ma znaczną nadwagę, powiedzmy BMI na poziomie 30, to koniecznie do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malwina1112 Napisano Lipiec 14, 2014 Na rynku jest faktycznie dużo preparatów na odchudzanie i łatwo się dać nabrać...Trzeba wnikliwie czytać jakie jest działanie konkretnych tabletek. Duży wybór, pewnych, sprawdzonych środków na odchudzanie mają na stronie dieta-kalorii.pl. Dobre tabletki powinny przede wszystkim przyśpieszać metabolizm i zmniejszać łaknienie i właśnie takie preparaty mają na tej stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Felina28 Napisano Sierpień 12, 2014 Ostatnio odkryłam terapię biorezonansem. Fajna sprawa bo szybko działa na przemianę materii. Ja wykonywałam ją w Gliwicach terapia-odchudzanie-gliwice.pl. Akurat mają tam dobrą cenę za taką terapię, więc się opłaca nawet dojechać gdzieś z oddalonych terenów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylla87 0 Napisano Październik 1, 2014 Baaaardzo bym prosiła i ja na maila dietę 3d chilli 18-29, czy nawet 30+ co kto ma :) proooszę :( sylwenka_20@o2.pl proszę o jakiś kontakt :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marlena_sykes Napisano Grudzień 10, 2014 Ech, pamiętam jak sama walczyłam z nadwagą...syzyfowy wysiłek, ja swoje, a waga ciągle wracała...Postanowiłam, że jagody Acai jakie znalazłam pół roku temu na stronie www.ultimateslimming.pl będą moją ostatnią szansą...i jak? Minus 25 kg w 3 i pół miesiąca! Od dwóch miesięcy waga się utrzymuje, bez jojo. Te Jagody rzeczywiście działają, a cała magia polega tutaj na tym, że są z dodatkiem (50 proc) błonnika i betaglukanu. Przyśpieszyły one metabolizm i oczyściły organizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMort Napisano Grudzień 10, 2014 Na odchudzanie powinno sie mieć plan.Mój plany polegała na przejście na dietę i ruch.Ale po jakimś czasie doszłam do wniosku że efekty są raczej kiepskie.Dorzuciłam jeszcze do tego tabletki Foreverslim i cały proces odchudzania znacznie przyspieszył.Mogłam wcześniej dołączyć te tabletki an nie zastanawiać się co jest nie tak z moją dietą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 24, 2014 http://cf.ly/4zSr tyle w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 7, 2015 Polecam zapoznać się z GOTOWYM programem odchudzania Limvena Dieta kaloryczna, kilku poziomowa, z przepisami na dietetyczne posiłki. Uzupełnienie o koktajle odchudzające w mojej ocenie bardzo dobre. Smaki Czekolada, Wanilia, Truskawka. Doskonale, hamują łaknienie, uzupełniają organizm w najpotrzebniejsze substancje. Dieta przynosi efekty już po krótkim czasie pod warunkiem przestrzegania zaleceń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylka33ss Napisano Kwiecień 22, 2015 Ja bardzo jestem zadowolona z działania młodego jęczmienia. Zamawiałam specjalny ekstrakt ze strony www.pure-health.pl . Tutaj jęczmień jest jeszcze wzmocniony o spirulinę hawajską, co razem daje potężną dawkę witamin i minerałów. Oczyszcza organizm, świetnie po wyregulowało metabolizm i powoli waga idzie w dół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2015 Polecam dietę Dukana http://www.e-odchudzanie.com.pl/dieta-dukana.html :) Stosowałam 2 miesiące i schudłam 9kg. Zero skutków ubocznych, za to szeroki uśmiech na twarzy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 29, 2015 sprzedam za 5zł. Mój mail: madzia1260@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lopez2222 Napisano Październik 18, 2016 Jeśli chodzi o rozsądne i skuteczne odchudzanie to polecam od siebie zapoznanie się z treścią tego artykułu, mam nadzieję, że okaże się pomocny: http://progredi.pl/2016/02/28/latwa-dieta-odchudzajaca/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach