Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bluszczyk Kurdybanek 34

To nieprawda, że faceci kochają zołzy

Polecane posty

Gość Spoko!
Jeśli kobieta jest atrakcyjna, to zapał nie jest słomiany i nie przechodzi 🖐️

Gość p. anna karenina ;
@Jacku, ale dzisiaj nikt nie jest w stanie sam zarobić na mieszkanie normalnych rozmiarów a nie klitkę czy w drugą stronę - super luksusowy apartament. ja wolę kredyt i pakować pieniądze w coś 'swojego' niż wynajmować albo mieszkać z rodzicami ;) no właśnie autorko, może byłaś zbyt samodzielna?

Gość Spoko!
A może autorka po prostu nie okazywała uczuć facetowi tak, jak on tego oczekiwał? o to znaczy :zbyt samodzielna"? Jak można być "zbyt samodzielnym"? Albo jest się samodzielnym, albo nie. Takie gadanie, że "może byłaś zbyt doskonała dla niego" to owszem, może być pocieszajace dla autorki (tak teraz kobiet się pocieszają po tym, jak facet je rzucił: jestem zbyt doskonała), ale nie ma nic swpólnego z prawdą. Prawda jest taka, że autorka nie była wystarczająco doskonała dla faceta, skoro ją rzucił.

"Jeśli kobieta jest atrakcyjna, to zapał nie jest słomiany i nie przechodzi " nieprawda :) mało wiesz o życiu

Gość Spoko!
Jeśli kobieta jest dla faceta atrakcyjna, facet jej nie zostawi 🖐️

Gość p. anna karenina ;
bycie atrakcyjnym to nie tylko wygląd

Hej :) nie chodzi absolutnie o podkreślanie własnych zalet, czy utwierdzanie mnie w przekonaniu, że byłam zbyt doskonała. Raczej na pokazaniu, co zrobiłam źle? Spoko, masz rację, niestety jestem taką Zosia Samosią i on mi to kiedyś wypomniał. Poza tym wkurzał sie, że jestem introwertyczką, że nie mówie o problemie, tylko milczę, ale ja juz tak mam :(.

Gość spoko!
Nigdzie nie napisałem, że atrakcyjność=wygląd. Proszę czytać ze zrozumieniem 🖐️

wkurzał sie, że jestem introwertyczką, że nie mówie o problemie, tylko milczę, ale ja juz tak mam . no takiej introwertyczki to ze swieca szukac :)

Przestańcie już z tym wyglądem. Akurat on bardzo zwracał uwagę na wygląd i nigdy mi niczego nie zarzucił w tejh sprawie, a był niezwykle szczery i wiem, że by to zrobił gdyby coś mu nie pasowało. A ja akurat do zrobionych panienek nie należę. Bardzo cenię naturalność, dbam o włosy, cerę, sama sobie robie kosmetyki, ubieram się ładnie choć nie seksownie i generalnie nie jestem typem seks bomby, a wiem że tu nigdy nie było problemów. Problem był we mnie, brak mojej otwartości :(, ale ja po prostu nie chciałam robić awantur, szczególnie że on należy do dość porywczych ludzi i jest nadwrażliwy na swoim punkcie :(.

Gość jnb
Jasne, że nie prawda, że kochają zołzy! Moim zdaniem powinno się zniszczyć te głupawe poradniki, przecież wszystkie mają na celu nauczyć nas manipulacji drugim człowiekiem, podobnie zreszta jak kursy nls.

Gość spoko!
nie chodzi absolutnie o podkreślanie własnych zalet, czy utwierdzanie mnie w przekonaniu, że byłam zbyt doskonała. Raczej na pokazaniu, co zrobiłam źle? Ale przecież on, zanim Cię zostawił, mówił Ci czego oczekuje i co robisz źle. Nie spełniłaś jego oczekiwań, a teraz nas pytasz co źle zrobiłaś? Może i nic źle nie zrobiłaś, może po prostu nie byliście dla siebie odpowiednimi ludźmi, ale on już Ci powiedział, czego oczekuje.

O czizas, fajnie jest pożartować, a mi nie do śmiechu wcale to moze zamknij sie w sobie jak przystalo na introwertyczke

Gość jnb
Również uważam, że zwyczajnie do siebie nie pasowaliście. Dobrze, że to tylko rok. Pomyśl, jak byś się czuła po np. 5 latach

Gość spoko!
No i spoko! :-) Lepiej teraz, niż 5 lat po ślubie :-).

Gość Bluszczyk, to Ty calymi
latami pisalas smetne posty o zlych facetach bo Twoj facet tu kiedys pisal, ze sie zakochal w jakiejs modelce z ukrainy, co miala meza i dziecko? Taka z warami obciagarami? A pozniej non stop wklejalas jej profil na naszej klasie? Strasznie podobny nick

Gość jnb
Właśnie doczytałam, facet naprawdę mógł poczuć się zbędny - był tylko dodatkiem do Twojego życia :(

Gość ojej kolejne cackanie się
z facetami :-O ojej poczuł się źle, niechciany, niedowartościowany, bo baba nie okleiła mu się dookoła szyi :-O Bardzo dobzre że nie udawałaś kogoś kim nie jesteś, bo byś sie wykończyła. A facet widocznei chciał odejść, bo nic takiego się nie stało i zaden mężczyzna, który kocha swoją kobietę nie zostawiłby jej tyl;ko dlatego, ze jest introwertyczką :-O no ludzie! trochę powagi

Gość spoko!
A tu ktoś się cacka z facetami? Na tym forum cackają się wyłącznie z kobietami, bo żadna nigdy niczemu nie jest winna, same ofiary.

Gość jnb
Ale nie dlatego ją zostawił! Tu chodzi o priorytety. 10-12 godzinna praca, własne sprawy - wszystko ważniejsze od niego. Pytanie po co Autorce mężczyzna

"poczuł się źle, niechciany, niedowartościowany, bo baba nie okleiła mu się dookoła szyi" gdyby się okleiła tez by wiele nie zyskała, bo facet najpewniej spocząłby na laurach i przestał okazywać uczucia. a skoro Bluszczyk radzi sobie ze wszystkim nieźle, to w zasadzie tylko do tego jej facet potrzebny

Ja chyba źle pojmuję sprawy damsko - męskie. Wydawało mi sie zawsze, że facet jest zadowolony jak widzi, że jego kobieta sobie radzi. kiedyś, wiele lat temu miałam awantury o to, że obarczam mojego faceta swoimi sprawami igo wykorzystuję żeby np. coś mi przewiózł. Ja chcę zwykłego partnerstwa, obecności drugiej osoby. Po prostu, nic nie musisz dla mnie robić, chcę żebyś zwyczajnie był :(. To tak wiele?

Bluszczyk, po prostu nie byliście dla siebie. Zresztą już ktoś wcześniej to napisał. Ja miałam kiedyś faceta dla którego byłabyś pewnie ideałem, bo chciał ze mnie na siłę zrobić career woman. Ten Twój widać potrzebuje kobiety uległej

ale jesteście dziwni i co z tego, ze tyle pracuje :-O czyli każdy człowiek który pracuje jest pozbawiony uczuć wyższych i się n igdy nie zakochuje i nie potrzebuje drugiego człowieka? :-O gratuluje myślenia. Ja mam własną firmę i pracuję po 12-14 h na dobę, a mój partner nie pracuje już dłuższy czas, czasem jakies projekty i co? ma mnie rzucić bo ja pracuje??? a moze to ja powinnam jego rzucić, bo on nie pracuje?? Wy przede wszystkim nie macie pojęcia co to jest prawdziwe uczucie i miłosć, u was jak nie ten to inny :-O

też mam własne sprawy i tez jestem introwertyczką tzn. że nie zasługuje na związek?