Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bluszczyk Kurdybanek 34

To nieprawda, że faceci kochają zołzy

Polecane posty

"Tłumienie emocji jest szkodliwe i ostatecznie przynosi więcej szkody niż pożytku" ja tam wolę tłumiących emocje niż agresywnych awanturników poza tym kumulację można łatwo rozładować sportem, tańcem, waleniem pięściami w poduszkę itp niemęczącymi bliźniego sposobami :)

Wiem że miał rację, miał 100% racji, tylko co zrobić żeby sie bardziej otworzyć? Ja dopiero teraz, po roku zaczęłam mu ufać, myśleć o wspólnym zamieszkaniu itp. ale on też mi nie ułatwiał, bo po pierwsze miał pretensje często o pierdoły i sam mi mówił, że boi sie zaangażować :(.

Gość spoko!
Nie czytałaś, że Lucy Windsor woli ludzi tłumiących emocje ? Skoro tak, to chyba nie ma sensu, żebyś się otwierała.

Gość jnb
Oczywiście, że można inaczej rozładować, ale to nie zastąpi szczerych rozmów z facetem o tym co Cię dręczy. Problem pozostanie nierozwiązany a jedynie zamieciony pod dywan, potem kolejny, a negatywne emocje będą narastać i narastać...aż w końcu znajda ujście w najmniej odpowiednim momencie. I będzie koniec związku, bo facet rzuci skarpetki na podłogę zamiast do pralki.

Spoko, wyzłośliwiasz sie na kobietach :/. Jnb masz rację, całkowitą, ale mi jest ciężko po prostu. Ja sie zamykam w sobie i pogadać mogę następnego dnia. A dla niego następnego dnia już nie ma tematu :(. Wiem, że to mój problem i wiem, że przez to zawsze będę sama, bo facet nie wytrzyma :(.

"to nie zastąpi szczerych rozmów z facetem o tym co Cię dręczy" tyle ze to zalezy z jakim facetem, ja tam z tym Bluszczykowym chyba niczego bym rozwiązywać nie chciała :)

"Wiem, że to mój problem i wiem, że przez to zawsze będę sama, bo facet nie wytrzyma " skoro tak uważasz to chyba czas żeby wkroczył jakiś psycholog chociaż dla mnie konował to ostateczność :)

Gość jnb
Tak już się nie zapędzaj, bez przesadyzmu;)

Gość MKJZsNK
Autorko, nie męcz się tak, uśmiechnij się. Wiesz w czym problem więc napewno sobie z tym już poradzisz:)

Gość Spoko!
Wyzłośliwiam się tylko na tych kobietach, które wyzłośliwiają się na facetach :-/. Dbam o równouprawnienie, taki ze mnie feminista.

Gość jnb
Sama stwierdziłaś, słusznie zresztą, że do siebie nie pasowaliście. Więc dobrze się stało, że rozstaliście się w miarę prędko. Też nie widzę sensu rozmawiać czy wyjaśniać coś sobie w stanie emocjonalnego pobudzenia, bo wiadomo w co to się szybko przeradza. Ale jestem za tym, żeby mówić sobie o tym, co przeszkadza od razu, na spokojnie, oczywiście w kulturalny sposób bez pretensji czy nakazów.

Gość rggdd
ojej kolejne cackanie się ale ty durna jestes frajerko:Otwoj facet zyje sobie z wynajmu a ty zapertalasz buahahahaa , tyraj dalej kiedy on w tym czasie dyma mloda sikse .

Gość ojej kolejne cackanie się
:-D :-D oczywiście :-D nie ma to jak mierzyć wszystkich swoją miarą co nie? pewnie w głowie ci sie nie mieści że można być wiernym mężczyzną. Oboje żyjemy z wynajmu i jeździmy na wakacje 3-4 razy w roku, a ja prowadzę swoją firmę bo uwielbiam pracować! :-D moja praca jest moją pasją,zarabiam kase na czymś co całe życie było moją pasją. teraz już możesz zejśc na zawał z zazdrości

Gość Do ojej kolejne cackanie się
tylko sie nie zesraj debilko:O🖐️

Gość ojej kolejne cackanie się
:-D :-D :-D typowe polaczki :-D

Gość jolaaaaaa
on cię nie kocha i tyle.

Gość a Lusiunia nadal samotna
bidulka

Gość spoko!
Uważam, że wypominanie Lucy Windsor samotnosci jest nie fair. W końcu ktoś, kto nie jest w stanie stworzyć i utrzymać związku wie najlepiej, jakie błędy są tego przyczyną.

Gość wlasnie nie wie skoro
sama je popelnia

Gość spoko!
Gdyby nie wiedziała, jakie błędy popełnia, to by na kafeterii nie radziła innym, jak postępować w związku. Logiczne.

Gość Lusia tworzy udany
zwiazek, ba nawet bardzo udany i rokujący rzecz jasna

Gość Lusiunia tworzy od lat
zwiazek z kafeteria :D

Gość spoko!
Związek z kotem się nie liczy!

Gość Lusia tworzy udany
:P złośliwości Wami rządzą

Gość Lusia tworzy udany
a mnie Lusia jako jedyna pocieszała, kiedy.... i bede Jej za to wdzieczna ]kwiat]

Gość spoko!
Masz rację! Dokładanie Lucy to jak strzelanie do pustej bramki - łatwizna :-(. Sypię głowę popiołem i odszczekuję wszystkie złośliwości wystrzelone w kierunku tej przesympatycznej istoty. Oraz jej kota.