Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

||MimisiA||

Szukam chętne kobietki do wspólnego odchudzania!!!:)):))

Polecane posty

Gość Nataszaa 1993
Własnie co mi polecacie podczas studiów żeby zjeść?:) Niestety gdy wychodze z domu o 6.30 wracam ok. 22. Zawsze bralam owoc i kanapkę, przychodziłam do domu to zjadalam 2 razy tyle gdyż byłam głodna :( Wiec co polecacie?:0

Dziewczyny dacie radę:) ja pierwszy tydzień chodziłam non stop głodna ale zapijałam to wodą!:) zero gazowanego i chyba ze raz na jakiś czas cola 0%:) w pierwszy miesiac schudłam najwiecej bo 8 kg:)

tez jestem zdania, zeby brac sałatki na uczelnie, albo serki ziarniste:) jogurt naturalny mi sie tak w głowie kołacze zeby jesc 1000-1200kcal ale zobacze jak wyjdzie jutro napisze jak pierwszy dzien Mimisia gratuluje dotychczasowego spadku i trzymam kciuki za kolejne kg;) za inne dziewczyny tez:) buźka 👄

Gość Nataszaa 1993
Tak zrobię :) A co myślicie o jakimś fileciku zamiast piersi z kurczaka do warzyw? :) Dobrym wyjściem są paluszki rybne czy nie za bardzo?

Gość Nataszaa 1993
A jak wyglądaja wasze ćwiczenia podczas diet?:)

Gość Nataszaa 1993
Ja znów codziennie 1 h na rowerze, chyba że deszcz, więc wybieram bieżnie w domu :) i codziennie 100 brzuszków niepełnych... niestety problemy zdrowotne :( Ja znów chciałabym schudnąc na nogach :) byle sie nie zrobiły mięsnie jak u kulturystki ;D

Gość ........Mimisia........
Paseczki witam witam!:)pisze z telefonu.Zapraszam do naszego topiku tutaj łaski będą pisać codziennie a tam niestety dziewczyny chyba opuściły:( dziewczyny przyłączajcie się do Nas:) mam nadzieję,że jutro się wszystkie wstawimy:) Kolorowych Snów:)ją mam jeszcze trzy dni R:( później sama:(

Gość .........Mimisia.........
coś źle wpisałam w nicku.Kolorowych Łaski:)

Gość .........MimisiA........
witam Laski:) właśnie siedzę w pracy i umieram brzuch mnie okropnie boli @ postanowiła mnie odwiedzić:(

Gość Pomaranczowy Agrest
Hej hej:) Mogę się dołączyć?:) co prawda mam niewiele do zrucenia bo na początek tylko 3, 5 kg ale jakos brak mi samozaparcia:) Obecnie ważę 53,5 kg przy wzroście 161 cm:) chciałabym dobić do 50 a później to się okaże czy trzeba czy nie dalszej diety:) Mam 22 lata i też studiuje, więc w miarę możliwości próbuje się zdrowo odżywiać:)

Gość Nataszaa 1993
hej. :) ja własnie wrocilam ze studiow :) na śniadanko 4 kromki razoowego, 3 plastry szynki drobiowej, i ogoreczek :) W szkole, 2 jablka i kanapeczka A teraz wlasnie kolacja warzywka na parze :D łącznie 1125 kcal :) Jak u was?:)

Gość arbuz.
buu buu buu :( miałam jeść zdrowo i ćwiczyć a zamiast tego ja jem jem i jm!! :( :( niestety łakomstwo wygrało a przecież 50kg samo nie zniknie :(

Witam Skarbeczki moje!:) Ja cały czas trzymam się diety warzyłam się dzisiaj ale stopki nie zmieniam niestety:(ciągle tyle samo

Gość Sylwia Markiewisz
Cześć Ja mogę Wam polecić bardzo fajny portal gdzie na 100% otrzymacie pomoc w ODCHUDZANIU + dostaniecie fajny prezent dla każdego za zapisanie się na liście. Na portalu znajduje się mnóstwo przepisów, porad prowadzi go kilka osób, które specjalizują się w zdrowym odżywianiu, dietach, sporcie itp. http://sukcesosobisty.pl/ Trzymam kciuki za Was

Gość Nataszaa 1993
hej, a ja diete trzymam tak 1300-1500 :) dużo ćwiczę. Ale dziś pojechałam do chłopaka, i jak mozna odmówić kawalka ciasta które sam zrobił. W sumie dzis było 1700, ale jakieś 350 kalorii dziś i tak zrzucone bo 30 minut biegania, 100 brzuszków, i 15 min rozciagania :) Mimisia, bierzesz jakis wspomagacz?:) Ja nie wiem co jest, ale jestem w szoku biorę ASYSTOR SLIM od 4 dni, i w te 4 dni schudłam tyle ile przez 3 tyg. na samej 1500. Obecnie 62,4 ważę a 4 dni temu 65 :) Moge sie poradzić, bo tak mi zalezy zeby tylko wyszczuplić nogi, bo od góry jestem drobna, i cóż robie brzuszki dobry rok i miesnie mam juz delikatnie zarysowane na brzuchu, i chce przestac, bo juz wyglada ladnie, tylko boje sie ze jak przestane too bedzie robic sie sadelko;/

Gość Nataszaa 1993
co tam z wami?

Witam Laski!!!:D Co tutaj taka cisza nastała?!!!! Nic nie biorę,ale jak mówisz że tak te tabletki pomagają to chyba zacznę je też brać??? hmmmm:P