Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny wąs

czy to zdrada?,

Polecane posty

Gość Zulus
Ruda a co u Ciebie/ łyk-endy dalej bez kochanka?:)

Dzień dobry Wszystkim Ja oczywiście nie pogardzę masażem i tu pytanie do Rudej zamieszkasz ze mną ? :):)Generalnie taki masaż o którym pisał Polecony musi się skończyć wspólnym orgazmem :) Najbardziej lubię gdy masuje mi się górną część plecków i kark no i stóp bo jestem maniaczką szpilek i czy to wiosna lato czy zima ciągle chodzę na bardzo wysokim obcasie a takie stópki wieczorkiem wymagają aby się nimi ktoś zajął :)

Gość RudaRudaRuda111
oj bez kochanka, bez ;) ten , kolejny i zapewne kilka następnych też będzie bez niego ;)

Gość Zulus
macie choć dużo czasu dla siebie jak sie spotykacie? ja muszę się przeorganizować:) lubię mieć dużo czasu dla kochanki:)

Gość RudaRudaRuda111
Znaleziona :) no ba, zaraz się spakuję i wpadam do Ciebie :) ja też uwielbiam szpilki:) czym wyższe tym fajniejsze, zresztą mam ich niezłą kolekcję heh ale fakt, wieczorem stópki aż proszą się o masażyk ;)

Gość Zulus
Dziewczyny to w końcu jakie najwyższe te szpilki nosicie?:)

Gość RudaRudaRuda111
Zulus jak już się spotkamy, to zwykle mamy dla siebie czas od wieczora do popołudnia następnego dnia. Widzimy się tak rzadko, że takie godzinne spotkanie to trochę za mało...

Gość RudaRudaRuda111
10- 12, to tak na co dzień spokojnie najwyższe mam 15 cm, ale to już takie mega wysokie są. natura nie obdarzyła mnie zbytnio wzrostem więc mogę sobie pozwolić na takie "szczudła"

Gość Zulus
Czyli jestem dobrym kochankiem:) ? lubię pójść gdzieś na fajne kolacje w jakieś klimatyczne miejsce, budować erotyczna atmosferę:) pieszczoty w knajpie... dyskretne zdjęcie majteczek partnerce........ potem hotel,,, zresztą zależnie od chęci i nastroju czasem może być bar's surfing ......

Gość Zulus
Ruda:) a jakie wymówki stosujesz w domu ze Cie nie ma na noc?:)

Gość Zulus
Dziewczyny BOSKO:) do tego pończoszki i spódniczka /sukienka która pokazuje po założeniu nogi na nogę odrobinę koronki:) na takich 15 cm czujecie się bardzo sexy?

Gość RudaRudaRuda111
a różne. Mówię, że jadę na szkolenie, albo że zostanę na noc u koleżanki. Albo jadę do koleżanki do innego miasta ;)

Zulus :):):) tak właśnie zachowuje się dobry kochanek :):) Trudno mi wypowiedzieć sie co do 15 cm szpilki oczywiście :) ale Ruda na pewno wygląda bosko :) ja tam jak pisałam noszę 10 cm i czuję się w nich bardzo dobrze no i pończochy koniecznie bo nie cierpię rajstop :)

Gość RudaRudaRuda111
no ja też zdecydowanie wolę pończochy ;)zresztą wiadomo jak one działają na facetów właśnie takie , jak to opisał Zulus- lekko widoczne spod sukienki...;) na pewno zdecydowanie atrakcyjniej czuję się w wysokich szpilkach, tak bardziej kobieco.

Gość RudaRudaRuda111
tak na co dzień to zależy co mam na sobie, ale zwykle to są jednak samonośne. Te z paskiem uwielllbiam, ale głównie zakładam je "do łóżka". W zasadzie to jest element niezbędny ;)

Gość Zulus
Polecony masz racje:) ale wracając do pończoch:) ten pasek musi być delikatny nie znoszę takich zabudowanych jak majty:) to już wole samonośne i ten pas gołego uda miedzy pończochą a stringami:) ummmmmmm:)

zulus - takie delikatne to się nadają tylko do łóżka... jeśli któraś z Pań próbowała nosić PRAWDZIWE nylonowe pończochy bez ściągacza to wie, że komfortowo czuje się tylko wtedy gry ma porządny pas do pończoch

Gość Zulus
o gustach się nie dyskutuje;) dla mnie to są barchanowe majty:)

Gość Zulus
Dziewczyny ogromnie mnie nakręcacie:) muszę Juz natychmiast szukać KOCHANKI;) KTÓRAŚ CHĘTNA?:))