Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetttttttttttt

Kobiety lecą na kase. To jednak prawda, sam sprawdziłem.

Polecane posty

Gość facetttttttttttt

Na portalach randkowych zwykłe fotki - srednie zainteresowanie zrobiłem fotomontaż z wlasną gebą , tło ? wpisałem w google luxury room - wziąlem fotki jakiegos salonu ,z tyłu widac ogrod ,full wypas. Przez cały dzien dostałem tyle wiadomosci i oczek ( glownie oczka, bo wiekszosc lasek nie ma paru groszy na konto ,żenada) ile normalnie w ciągu miesiąca. Wstydzcie sie !!

Gość myśli mnie pobiły...
panowie jednak mają mózg w rozporku :P też robiłam takie zabawy - wstydźcie się !!!!

Gość Apasz24
To żeś nowość odkrył... baby lecą na kasę a faceci na zgrabne ciała. Tak było i będzie ... :)

A Ty bys sie związał na miejscu kobiety z kolesiem, który nie jest w stanie zabezpieczyć bytu jej i dzieciom? Wolałbys takiego co niemowlaka z temperatura bedzie wiózł do publicznego szpitala tramwajem i czekał w kolejce na izbie przyjęć??? 100 razy bardziej wole takie kobiety niz te co sie mnożą z byle czeresniakiem a potem na jedzenia dla dzieciaka ni ma.

Jak oprócz pieniędzy nie masz nic do zaoferowania to co się dziwisz. Może popracuj nad sobą.

Gość dfgfgf
mi nie rpzeszkadza brak kasy, kobieta tez mzoe dolozyc staran do urtzymania rodziny. jestem zdania ze moze byc biednie ale szczesliwie

Gość allle faaacet
Pierre popieram w calej rozciaglosci i kijaczka tez

Gość bleeeeeeeee llleee
Pierre Dolevas - jesli kobieta nie ma kasy i dobrej pracy to niech nie robi bachora. Jestes straszną ciotą , po jednym Twoim zdaniu wiem ze dajesz sie wykorzystywac i doic nie tylko z kasy w imie ''miłosci'' i chóóój wie czego... Zresztą wiekszosc ludzi to plebs, biedota, niższa klasa średnia wiec kazdy z nich (nas) leci na bogactwo, nikt nie chce byc biedny, ludzie brzydzą sie biedotą

Gość o_o < lol
"kobiety szukają mężczyzny który zapewni byt jej i dziecią" lol w takim razie nie chce słyszeć o równouprawnieniu