Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trądzik

kto poleci dermatologa w Warszawie

Polecane posty

Gość gość
Zaburzenia miesiączkowania leczyłam u dr Krystyny Fidryk. Przyjmuje w Medicenter ale prywatnie jako ginekolog endokrynolog. Kosztuje, ale warto było.

Gość Rajka22
Mam problemy dermatologiczne od kiedy tylko zaczęłam dojżewać. Mówię tu o trądziku, który zrujnował mi całkowicie cerę na twarzy i mówię tu oczywiście o głębokich bliznach. Jeżeli ktoś potrzebuje pozbyć się blizn potrądzikowych to polecam http://klinikamurano.com/nasz-zespol_pawel-rujna_1.html . Klika zabiegów i efekt gwarantowany. Nie mówię, że zejdzie całkiem, ale w na prawe dużym stopniu. Zależy też o głębokości blizn i ogólnej charakterystyki cery, ale efekty są widoczne. Tylko nie przerażajcie się , bo na początku twarz może wyglądać przez chwilę i dopiero jak skóa zaczyna się odbudowywać to widać niesamowity efekt. Szczerze to w życiu nie spodziwałam się , że moja twarz będzie wyglądać tak dobrze :)

Gość gość
Ja po wakacjach miałam duże problemy z cera i zapisałam się do dermatologa w szpitalu Medicover. Zapisal mi specjalne maści i widze sporą róznice, teraz zostały mi tylko plamki po wypryskach. Wiec ogolnie jestem zadowolona, bo cera znacznie gładsza się zrobila.

Gość Kasika89
Hmm w Warszawie to można się pogubić w tych specjalistach. Jest tu spora konkurencja. Sama potrzebuję wybrać się do dermatologa i znalazłam ofertę z http://www.preibisz.com/ Wygląda dość ciekawie. Może ktoś z Was był?

Gość gość
Spróbuj w http://veritamed.com u pana Marka Laskowskiego, jeden z lepszych wg. mnie, jak miałam problemy z trądzikiem to bardzo mi pomógł a odwiedziłam wielu dermatologów w mieście.

Gość KamilaMmaarcinuk
Jak chcecie tak szybko i bez kolejek się dostać do dermatologa to w Wilmed na Wilanowie jest naprawdę dobry. Moja siostra dlugo meczyła się z grzybicą stóp, a tutaj lekarz szybko zadziałał i dziś ma już spokój.

Ja leczę się w Klinice Krajewski, obecnie jestem po kilku zabiegach laseroterapii na blizny potrądzikowe, mają super specjalistów dużo dowiedziałam się na temat walki z trądzikiem 🙂 

Gość Varetka

Jak dermatolog to musi byc ktos dobry zaufany bo inaczej mozna sobie jeszcze pogorszyc sytuacje; jest na Gocławiu Bellderma i tam przyjmuje doktor Oksana super czlowiek i specjalistka, nie jeden raz uratowala mi 'skore' - doslownie i w przenosni. 

Gość Lidka1997

W centrum medycznym https://ulekarzy.pl przyjmuje dr Tatsiana Damps, najlepsza dermatolog pod słońcem. Chyba nie ma dla niej przypadków niemożliwych do wyleczenia ;) A wiem, co mówię, bo problemy ze skórą to moja specjalność.

Gość pampulka

ja mam bardzo dobre doświadczenia po leczeniu w Radzikowska Clinic. Trafiłam tam na naprawdę kompetentnego lekarza. Ja swoje leczenie już zakończyłam z pozytywnym skutkiem, ale jeśli miałabym kogoś polecić to własnie to miejsce 🙂

Gość Malgoska

ja mam swoją zaufaną panią dermatolog która przyjmuje w Derma Clinic na Płatniczej na bielanach. To jest kobieta, która troszczy się o swoich pacjentów i nie traktuje cię jak kolejnego petenta 😛 Mi akurat pomogła z trądzikiem, a moja mama chodzi do niej tak profilaktycznie aby dbać po prostu o skórę i jej pielęgnacje 🙂

Gość kozo

no np Bellderme moge polecić. sprawdx sobie oferte. Mają naprawde dobrych specjalistów.

Gość trabant

Jak dermatolog to musi byc ktos dobry zaufany bo inaczej mozna sobie jeszcze pogorszyc sytuacje; jest na Gocławiu Bellderma i tam przyjmuje doktor Oksana super czlowiek i specjalistka, nie jeden raz uratowala mi 'skore' - doslownie i w przenosni. 

to prawda,. o Belladermie nie słyszałem, ale zraz sprawdze bo szukam jakiejś dobrej kliniki.

Gość werko

To powinni sprostać oczekiwaniom, bo działają na trudnych przypadkach.