Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviatka

piękni, samotni i buszujący na kafe

Polecane posty

Gość ja bardzo chętnie
przepraszam za literówki i oczywiście orty. ale właśnie kończe piwo i jestem tak wykończona, że już mi się palce zsówają po klawiaturze : i oczywiście mam słowotok haha :P

Gość ja bardzo chętnie
i muszę poszukać gdzieś instrukcji od viviatki bo coś mi te buźki nie wychodzą :( a tak swoją drogą to chyba jednak viviatka pożuciła swoje dziecko bo ani ani się nie odzywa :)

ponieważ jestem już po dwóch piwkach to powiem to krótko, leci sobie w kulki :P

Gość ja bardzo chętnie
oj to zazdroszczę - tamto wesele skończyło się o siódmej rano i potem jeszcze były tańce na moście i wogóle ślązaki mają niesamowicie mocne głowy hahah :) po wypiciu takiej ilości alkoholu powinien nastąpić zgon haha a oni nie chcieli iść spać :)

Gość ja bardzo chętnie
dzisiaj łaziłam trochę po kafe - a co czasami można się poopierniczać :D i muszę przyznać, że w porównaniu z innymi topikami to my jesteśmy jacyś tacy .... jak to określić, żeby nie urazić samych sibie ahahh:P nudni ?? to się pomału robi kółko wzajemnej adoracji hahah :)

Gość ja bardzo chętnie
i może dlatego viviatka wymiękła ??? hahah

też czasami zaglądam na kafe, dosyć długie topiki, takie jak ten właśnie takie są, raczej są tam sami "starzy " bywalcy którzy mimo tego że mają i utrzymują kontakt internetowy, to potrafią się bardzo dobrze porozumieć :) mi to nie przeszkadza a co? mamy cały czas gadać o dupach i cyckach? takie tematy przyciągają najwięcej ludzi, i dla tego są najbardziej polularne, my jesteśmy w miarę kulturalni ;) ja mogę popisać na każdy temat, więc proszę o "zarzucenie" nowego tematu :P jak by co

Gość ja bardzo chętnie
oj i poszedł się pakować :(

Gość ja bardzo chętnie
jednak nie śpisz ?? :D wiesz co ja, mam słowotok i właśnie obejrzałam kolejny odcinek "American horror story" - młoda mnie zmusiała haha więc ja mogę gadać o wszystkim :) a właśnie w tle leci "Jula" hahah więc zachwile zwariuje - cyt: zawsze będziesz moim księciem prowadzącym mnie za ręke ... hahah

Gość ja bardzo chętnie
a czemu w miarę kulturalni ??? czy ja o czymś nie wiem ?? to znaczy zdaje sobie sprawe, że mogłam bredzić ale przysięgam nie czytam tego co pisaliśmy w sobotnie wieczoty hahah

Gość ja bardzo chętnie
a ptaszek chyba jest zajęty ?? znaczy mam nadzieję, że odleciał haha :)

Gość ja bardzo chętnie
Lukas jesteś ?? weź się spakuj i będzie z głowy hah chociaż po dwóch piwach to mi też pewnie by się nie chciało haha :)

jak odleciał to chyba do siódmego nieba ;) hahaha ciężko mi się tak spakować, co chwila przypominają mi się jeszcze jakieś rzeczy :) przydałoby się jeszcze trzecie piwo :P

Gość ja bardzo chętnie
heheh a ja mam i mam zamiar je wypić i poszaleć a co ?? czasami można :P

Gość ja bardzo chętnie
oj ja uwielbiam się pakować haha :) zresztą ćwiczenie czyni mistrza - jeśli tylko mi się uda to pakuje się i jade :)

Gość ja bardzo chętnie
kurcze ale co ty w sumie pakujesz ?? tuszu do rzęs nie używasz, puder, prostownica i suszarka pewnie też nie wchodziw grę czyli pozostaje do spakowania szczoteczka do zębów, garnitur, koszula, krawt i sidła ") haha

a ja poszukam, może gdzieś mi się zakamuflowało, zresztą trzeba trenować przed jutrzejszą nocą :P hahaha, chociaż tak naprawdę ja nigdy nie miałem mocnej głowy, a za wódką nie przepadałem, i dlatego mam zamiar pić winko przez całą noc, jak to będzie to się okaże ;) mam nadzieję że będzie wino

Gość ja bardzo chętnie
na śląskim weselu ????? oj nie wiem haha :) może sobie kup pa prostu haha :)

Gość ja bardzo chętnie
a jaki masz plan ??

plan? rozwiń tą myśl :P i nie biorę sideł, niech same na mnie polują ;) hahaha nie no, musi być jakieś wino, nie wierzę że nie będzie

Gość ja bardzo chętnie
ej no nie denerwuj mnie - kobiety są od tego żeby je zdobywać - z takim podejściem, to trafisz na jakąś toksyczną znowu i co ??

Gość ja bardzo chętnie
nie no pewnie będzie jakieś wino - dla przyjezdnych ahaha :)

halo halo:) jestem moi drodzy:) tak jak się domyslacie, był mój ptaszek:P ale nie odzywałam sie bo cały dzien chorowałam na ostry ból głowy, od tej pogody chyba, bo brakiem papierosów sobie tego tłumaczyć nie będe:) swoja droga nie mam mocnej głowy a jestem rodowitą ślązaczką!:)

Gość ja bardzo chętnie
Lukas ty się ciągle pakujesz ?? czy po trzy razy zmieniaś posta ?? haha :) nie bądź taki :) bo pójdę spać :) jeszcze troche to będziesz lepszy niż reklamy na TVN - ie :)

Gość ja bardzo chętnie
cześć żabko_ptaszku :):):) ból głowy ?? a my myśleliśmy, że odleciałaś :) Lukas nawet wspominał coś o jakimś niebie ?? haha

Gość ja bardzo chętnie
nie no to napewno nie jest brak papierosów :) to ta pogoda - u mni dzisiaj cały dzień zanosiło się na deszcz :)

nie, niestety:P niebo bedzie pewnie jutro, dzisiaj ani ja ani mój ptaszek nie zbyt dobrze się czuliśmy na odloty w niebo:) a żeby ktoś źle nie pomyślał, mój nick jest właśnie od tego że ja jestem żaba a mój luby to ptaszek :)

jestem, ale całkiem zapomniałem dziś o takiej rzeczy jak kolacja :P więc trzeba będzie coś zjeść :)

Gość ja bardzo chętnie
oj to taki mezalians chyba :) haha