Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakracja

co robicie w łóżku? jak seks uprawiacie?

Polecane posty

Gość masakracja
wariatka - miałam tak samo... a on i tak mnie zostawił zostaw go, nie znam Cię, ale nie chcę żebyś przeżywała to co ja

Gość wariatka ^^
moja przyjaciółka tez caly czas mi szuszy głowe zebym go pogoniła w cholere...... mamy wiele wspólnego szkoda ze smutne..;/

Gość masakracja
a ile masz lat?

wariatka zostaw go...wiem ze to trudne ale ja dalam rade...a tak naprawde to ty juz z nim nie jestes bo go kochasz lecz dlatego ze sie przyzwyczailas do niego...i wiem co mowie...

Gość wariatka ^^
22 i niemam juz siły do zycia:/ i zaczynam miec totalnie dosc tej całej miłosci zwiazków i facetów:(

Gość masakracja
ja mam 29 i zaczynam wszystko od nowa. lepiej zrobić to wcześniej. a po drugie - myślałaś o dzieciach? chciałabyś zafundować im takiego ojca?

wariatka znajdziesz sile napewno i naprawde wierz mi na slowo...wez zycie w swoje rece...nie chce zebys sie meczyla i powoli sie wypalala...jestes mloda i cale zycie przed toba i tylko ty masz nad nim kontrole...

Gość Ruda Ryfka
autorko,to bardzo możliwe,że nawiążesz satysfakcjonujący, intymny kontakt z innym mężczyzną i bardzo Ci tego życzę! ale "paczę" na to tak: tak naprawdę jesteś ofiarą przemocy (wielokrotnych gwałtów,bo przecież mówiłaś: nie) masz okaleczoną psychikę i przydałaby się fachowa pomoc żebyś na dobre się z tym uporała

Gość wariatka ^^
ciezkie to wszystko..:( znikam spac... trzymajcie sie cieplutko kochane:** i zycze milej nocy wszystkim:)!

Gość masakracja
Ruda Ryfka - mam nerwicę lękową, chodziłam na terapię. co uporam się z jednym chorym aspektem tego związku, zauważam następny. nie wiem, czy kiedykolwiek dojdę do siebie

ruda ryfka niestety slady w psychice pozostana na zawsze...i niewazne jak dobry specjalista bedzie...jedyne co to mozna nauczyc sie z tym zyc...ja po czyms z dziecinnstwa terapie mialam przez 3 lata i nadal to do mnie wraca...

masakracja wierz mi ze bedzie ci ciezko ale w pewnym momencie przyjdzie czas gdzie nauczysz sie z tym zyc...lecz niestety nigdy nie zapomnisz o tym...

Gość masakracja
dziękuję za wszystkie odpowiedzi. ten topik otworzył mi oczy na wiele rzeczy. dobranoc

Gość Ruda Ryfka
zgadzam się-taka terapia na pewno nie sprawi,że uda się o tym zapomnieć.ale mądry i dobry człowiek-niekoniecznie terapeuta-może pomóc na nowo odkryć swoją wartość,znaleźć siłę,żeby nie dać się pokonać "upiorowi" (w sensie nie tłumaczyć go przed samą sobą,umniejszyć go w swoich oczach do rozmiaru gnidy,którą wobec Ciebie był) Cudowni faceci istnieją.Musisz się tylko psychicznie przygotować coby takiego rozpoznać i pozwolić sobie na szczęście .A z tej listy to powiem Ci,że wielu "normalnych" facetów jest zadowolonych jeśli od czasu do czasu przekonasz się do analu.A jeśli podczas miłości francuskiej połkniesz nasienie to traktują to jako coś bardzo ważnego z Twojej strony.Dowód na to,że ich całkowicie akceptujesz.I nie wiem dlaczego tak to działa ale jeszcze bardziej nas za to kochają :)

Gość masakracja
pamiętam jak byłam wesoła..., ale to było dawno. przeklinam dzień, w którym go poznałam

Gość informator bez wiesci
my z zona uprawiany praktycznie kazdy rodzaj seksu, czasem lagodnie i spokojnie,czasem ostro i bez hamulcy z lekka przemoca. Ale oral, glebokie,spuszczanie na twarz, w gardlo itd.

Kurcze teraz chyba naprawde docenie swojego narzeczonego. uwielbia sie tulic.. glaskac.. przytulac.. ja to tez uwielbiam czuje sie taka kochana i szczesliwa gdy w ciagu dnia przychodzi i mnie przytula... calymi nocami trzyma mnie w ramionach co bym mu nie uciekla

Gość informator bez wiesci
podoba sie zonie oczywiscie, ile mozna sie delikatnie mizizac oczywiscie nie brak tego ale rzadko na to mamy ochote,potrzeba czegos wiecej ,mocniej:-)

Gość Ekler
Moja też lubi gdy spuszczam się jej głeboko w gardło. A potem wysysa wszystko aż do ostatniej kropelki.

ja z moim mężczyzną uprawiamy wyuzdany seks, spuszcza mi sie na twarz, anal, szybkie numerki w miejscu publicznym itp., ale ani jemu ani mi to nie przeszkadza. Darzymy się naprawdę pięknym uczuciem i zawsze po takim seksie opadamy na łózko, szczęśliwi i wyczerpani w miłosnym uścisku. Oczywiście mamy tez takie dni w ktorych uprawiamy seks klasyczny, piękny, pełny miłości .. :) Chcialabym tez podkreślić ze moj facet ma do mnie dużo szacunku, nigdy nie czuje sie przez niego upokarzana ani nic takiego.

Gość FSDGZDN
wariatko, pomnóz to sobie przez tysiąc i zobacz jak czują sie NA CO DZIEŃ kochane osoby!!!!!!!!!!!!! bez interesownych lodzików itp,. musisz miec bardzo niskie poczucie wartosci skoro myslisz ze nikt nie pokocha cie takiej jaka jestes i nie bedziesz musiała taksłono płacic za odrobine uczucia, które ci dozuje?????