Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chevelle

SCHUDNĄĆ 7 KG !!! Zapraszam :)

Polecane posty

Gość ^^^melka^^
zajrzałam na tą vitalię....fajne miejsce.. mjluska.....pisz jak dokonałaś tego wyczynu:)

lapka68 ja też zostaje tutaj.... na vitalii mam konto, ale tu jest fajniej ;) mjluska89 gratulacje.... ładny wynik :) ^^^melka^^ ja ostatnio miałam zastój wagi przez ponad miesiąc.... nic nie pomagało, aż w końcu samo z siebie ruszyło ..... grunt to nie poddawać się :)

skowroneczekgb witam Ciebie również :) Startujemy z tej samej wagi i mamy ten sam cel.... fajnie :)

Gość ^^^melka^^
skowroneczek...to my gabarytowo podobne:)

na początku byłam na diecie 1000kcal, odstawiłam białe pieczywo, ziemniaki, ryż, makaron, generalnie jadłam samo chude mięso warzywa, chudy nabiał, dużo zielonej herbaty, wody niegazowanej, owoce, no i poleciało do 75kg. teraz jestem na diecie south beach i na niej zgubiłam 5 kg jak na razie.

Gość ^^^melka^^
mjiluska.....a jakieś pieczywo w ogóle jesz???? bo te ciemnie to czasami też nic dobrego

Gość atomówka_
Często zdarza się zastój wagi-niestety taka reakcja organizmu .. A moje największy sukces to zrzucenie z 79kg do 58 ;) W jakieś 3 miesiące...

Gość atomówka_
melka bo pieczywko to węglowodany...najlepiej jeść najmniej :)

ja tez sadze ze zastoj zawsze jest i ja go chyba teraz mam,ale nie trzeba sie poddawac i robic dalej swoje nie posypie sie temat a jak cos to zignorujemy intruza:)

mjluska89 byłam kiedyś na sb, ale zamiast schudnąć to przytyłam w I fazie i tak się skończyła moja przygoda z tą dietką :O ale ogólnie fajna, nie chodzi sie głodnym :)

atomówka_ też ładnie.... a jak tego dokonałaś ? :) lapka68 zgadzam się, trzeba ignorować głupie wpisy i komentarze.... najgorzej wdać się w zaczepkę :)

Gość atomówka_
Wiecie...Ja się zastanawiam nad piciem w ciągu dnia koktajli proteinowych-dużo białka i mało kalorii... Któras z was piła kiedyś coś takiego??

Gość ^^^melka^^
gotowe się kupuje?

ja tego nie milam,mozesz pic np taki koktajl raz np na wieczor,ale nie caly czas,musisz tez cos jesc pozywnego,ale ja jem caly czas posilki bogate w bialko na dlugo syca i przy cwiczeniach sa jak najbardziej wskazane

Gość atomówka_
W ciąży tyle przytyłam...Po ciąży wpadłam w wir odchudzania...siłownia 2x w tygodniu,fitness 3x w tyg,dieta głównie białkowa,codziennie 45 min biegania...i zleciało... Niestety teraz mnie leń dopadł troszkę...

Gość atomówka_
melka-robisz je z wodą lub mlekiem :)

zamiast pierdolic na forum moglabys isc biegac albo cokolwiek jak ja nienawidze takich nieudacznikow, ktorzy tylko gadaja i nic nie robia, w dupe sobie wsadz to 'dietkowanie'

Gość alka dziś
A co byś cie tak polecali za zasady diety? Bo czytam żeby nie jeść pieczywa czy makaronów itd. wsyzstko pięknie tylko jakie śniadanko do pracy bo jakoś pojemnik sałaty to chyba coś za mało żeby przeżyć ?

Gość ^^^melka^^
:) gotowy proszek się kupuje? i do mleka?

jadłam czasem ciemne bułki ale tylko na śniadanie i jedną. a na SB można piec chleb z fasoli.

alka dziś ja większość przepisów biorę z diety soutch beach.... są naprawdę fajne :)

Gość atomówka_
Efekty były-gładka skóra i zero cellulitu!dlatego czas zacząć ćwiczyć :) Melka-dokładnie tak :)

alka dziś,do pracy możesz brać twarożek z warzywami,ugotowaną lub upieczoną pierś z kury,albo sałatkę ,jajka..itd

ja startowałam z wagą 87kg. jak widać w stopce w sobotę było 70,6kg. ogólnie po świętach bardzo szybko mi ubyło kilogramów, ale to pewnie dlatego, że w święta nie trzymałam diety

Gość atomówka_
mjluska89 gratulacje... Wiadomo-pokusy są i czasami można zgrzeszyć byle nie za często i nie wpadło nam to w nawyk