Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chevelle

SCHUDNĄĆ 7 KG !!! Zapraszam :)

Polecane posty

dzien dobry! no to zaczynam od dzis moja diete mz :P i wiecej ruchu. niedlugo uciekam, mam termin u lekarza, potem zrobie jakies zakupy..i jak bedzie nadal taka ladna pogoda, jak teraz, to zrobie godzinny spacerek. wlasnie koncze jesc sniadanie...chyba od dzis bede zapisywac co jem, zeby trzymac sie w granicach 1300 -1400 kcal dziennie. dzis sie zwazylam..60.9. :O czyli do schudniecia 6 kg...

Gość atomówka_
Hej dziewczyny :)) Ja właśnie poranną kawkę pije...Zaraz śniadanko-2 jajka na twardo. Póżniej ćwiczonka z Ewą Chodakowską.

Gość atomówka_
taka_zwykla ja właśnie tak robię-zapisuję ilość spożytych kcal.

Cześć dziewczyny :) Ja właśnie po śniadaniu ( jogurt naturalny z ziarnami zbóż) i po 2 kawach.... na wadze rano było mniej i brzuch wrócił do swojego stanu, czyli dobrze mi wczoraj zrobił ten post, no i nawet sporo wypiłam wody, a to sukces :) Byłam w kilku kioskach, ale niestety już nigdzie nie ma tego Shape'a z płytką :( a szkoda, bo wczoraj sobie trochę poczytałam o tym treningu i sie napaliłam jak nie wiem.... no cóż, może znajdę coś innego, tylko co ?! :O Dziś znów będzie bardzo mało kalorycznie i tak dopóki nie zobaczę wagi sprzed świąt czyli 65.... dziś pewnie będzie jogurtowo, bo tylko to w sumie mam dietetycznego w lodówce ;) musze skoczyć na zakupy i uzupełnić zapasy ;) Miłego Dnia :)

Gość JaRA:)
a ja dzis zjadłam jednak śniadanie :P na szczescie nie bjadłam sie no ale zła jestem bo miał byc post. Jednak i tak dzien dobrze zaczełam. Kupiłam sobie soki jedno dniowe :) ale co zjem na obiad jeszcze nie wiem na razie nie czuje glodu pije sobie kawe. no i musze gdzieś kupić wagę.

Witam laski.:) Ja tez już po śniadanku...Jajo na twardo i kawa,bleee.Na obiadek mam gotowaną kurę z papryką,powiem Wam,że niezle smakuje! Potem jabłko i grapefruit.Na tym koniec. Coś mi zimno,cała sie trzęse,wydaje mi się,że to przez dietę,ostatnio tez tak miałam. bryyy... Nie wiem ile ważę,bo baterii do wagi jeszcze nie kupiłam. Ostatnio w trzecim dniu dietki miałam ok 2 kg mniej,mam nadzieję,że teraz też tak jest. Brzuch zrobił się mniejszy,nie ciągnie mnie do słodkiego. Myślę że to zasługa tabletek. Uciekam,bo synek nawołuje,papapa Trzymajcie się cieplutko.

wrocilam. od 11 bylam ciagle w drodze (mam nadzieje, ze spalilam troche kalorii ;) ) teraz tylko musze uwazac na to co jem dlaczego nie istnieja jakies burgery, chipsy i czekoladki, ktore nie maja w ogole tluszczu?? 😭 chevelle- ja tez od dzis zaczynam wiecej pic ..wody ;) wczoraj w pewnym programie uslyszalm, ze na kazdy litr wody, ktory wypijemy, spalamy dodatkowe 100 kcal :) czyli dziewczyny, pijemy, pijemy ... jara, nie rob calkowitego postu, to moim zdaniem niezbyt zdrowe. a potem jeszcze sie moze rzucisz na jedzenie i nadrobisz z nawiazka. Trzymaj z nami na "diecie" MZ ;) skowoneczek, a mnmoze sie nie wysypiasz, ze ci zimno? ps. wiecie co zauwazylam, ze wiele topikow pada, bo dziewczyny co prawda pisza- ale- opisuja cos, a nie rozmawiaja z innymi(czyli zazwyczaj prowadza monolog) , nie reaguja na posty innych... pozdrawiam :)

skowroneczekgb też mam to uczucie zimna przeważnie jak zjem za mało kalori, mało co na to pomaga, a jak juz to na krótko ja pije wtedy dużo herbaty z cytryną, albo robie sobie bulion :) taka_zwykla jak przeczyrtałam to co napisałas o tej wodzie to od razu polecialam po butelkę.... dzisiaj cieniutko jakieś 0,5 litra za mna, ale nie zasnę dopóki nie opróżnie do końca tej butli ;) masz rację.... większość topików to monologi, jednak obserwuję kilka takich gdzie dziewczyny naprawdę się zżyły.... pozazdrościć tylko.... mam nadzieję, że nasz topik nie padnie, a jak padnie to po tym jak kazda z nas osiągnie już swój cel i nie będzie sie już z czego odchudzać ;)

chavelle, u mnie tez dzis cienko z piciem wody, caly czas w drodze bylam, potem zabralam sie za "pranie" kawalka dywanu, bo nie wiem skad i jak..ale zobaczylam na nim plamki...(chociaz sie poruszalam :P) ale teraz musze nadrobic z piciem, w koncu 100 kcal, to nie tak malo ;) hehe

Gość ^^^melka^^
taka zwykła....ja na zumbę 3-4 razy w tyg:) uwielbiam! co do burgerów i innych fast fudów to mnie skutecznie odrzuciło od tego paskudztwa odkąd dowiedziałam się co to jest MOM. Żadnych podejrzanych parówek, hamburgerów których składu nie znam... no ale te czekoladki...tu jest problem:) mała56 witaj:) kobitki jak myślicie.....kakao czy patki na mleku dozwolone?? oczywiście zwykłe cornflaksy ..

Gość ^^^melka^^
płatki:) oczywiście miałam na myśli. Czyżbym z głodu zjadała literki...hmm:)

MOM?..hm...to moze mnie tez skutecznie odrzucisz od tego typu jedzenia? ;) hm..platki to chyba maja dosc sporo cukru...wiec ja bym odradzala. zreszta zobacz na opakowaniu jaki jest ich sklad..bo ja sie zbytnio nie orientuje... ja od pewnego czasu kupuje msli z owocami.zawsze to troche zdrowsze niz platki ;) normalnie jestem z siebie dumna zrobilam sobie salatke..ciekawe za ile bede glodna :P

Gość ^^^melka^^
mom...mięso oddzielone mechanicznie...czyli zmielone skóry, pazury, drobniejsze kości, flaki itp odkąd mam świadomość czytam skład na wszystkim co kupuję:) szkoda że płatki raczej nie:( zrobiłam sobie w zastępstwie jajecznicę, bez chleba:)

bleee..zmielone skory i pazuryyy... fuuj wiesz melka, wydaje mi sie, ze lepiej zjesc cos, po czym bedziemy bardziej syte. jajecznica -dobry wybor :) ja zamiast pieprzu i soli do jajecznicy dodaje troche przypawy "kucharek"..sprobujcie, moze wam tez zasmakuje :) zjem dzis jeszcze jogurt 1.5% tluszczu i to by bylo na tyle. wierze, ze mi sie uda ;)

Gość ^^^melka^^
ja dziś jeszcze tylko terafule....bo coś się przeziębiłam:( miłego wieczoru wszystkim, odstępuję kompa synowi:)

Gość atomówka_
Dobry wieczór ;) U mnie dziś nieźle-spożyte jakieś 1000 kcal-smacznie i zdrowo :) Trening wykonany-niestety nie cały ale zawsze coś. Melka kuruj się ;) MOM no to niezły syf...Ja szczegółowo czytam etykiety ze składem... A co do słodyczy-nie jem ich wcale.Raz na rok zjem może ciasto lub cukierka-po prostu nie lubię (każdy jest zdziwiony jak można nie lubić) za to moim grzeszkiem jest pizza i chińszczyzna oraz nieszczęsny Mc D

atomowka, chinszczyzne tez lubie...zreszta czego ja nie lubie :O haha dobra, ide sie porelaksowac w wannie, a potem poczytac ksiazke :)

wpadłam oświadczyć, ze woda wypita ;) jestem z siebie dumna... ogólnie cały dzień zaliczony na plus, trochę mi głód dokuczał z godzinę temu, ale woda pomogła..... od dziś nie chodzę spać dopóki nie opróżnię 1,5 litrowej butli ;) ^^^melka^^ ale mi smaka narobiłaś na płatki..... ja uwielbiam corn flakesy, jednak na diecie ich unikam, no chyba, że z chudym mlekiem, ale to rzadko....... no i zdrówka zyczę, nie daj sie chorobie ;) atomówka_ więc to nie będzie nowością dla Ciebie jak powiem.... jak można nie lubić słodyczy ;) też bym chciała ich nie lubić chociaż przez miesiąc.... szkoda, że niema czegoś obrzydzającego typu MOM na słodycze właśnie..... ;) taka_zwykla rozbawiło mnie Twoje zdanie "...zreszta czego ja nie lubie " to idealnie pasuje również do mnie ;) Zmykam do jutra dziewczyny, pa :)

Cześć Wam ! :* Ja również będę próbowała zrzucić 7 kg :) Pierwszy tydzień też będzie ostry, nie wiem jak ja to wytrzymam (tak lubię jeść:( ) . Wzrost: 173cm Waga:57kg Cel:49-50 kg Mam zamiar chodzić na siłownię (rowerki,bieżnie itp.) 4 razy w tygodniu :) Zero słodyczy i wysokokalorycznych posiłków :)

witam ponownie,dzis ciezki dzien i do tego jak zimno:( nie bede pisac jeszcze tak wprost do kazdej z Was bo nie moge zapamietac,ale na pewno szybko sie naucze, ja tez pije duzo wody,moja skora jest po tym jedrna i nie ma cellulitu,pije ja z cytryna,ale nie zawsze. nie mowilam Wam ile waze,ale mam 173 i waze 73 kilo i chce wazyc 68 i jak tyle waze to nosze rozmiar 36/38 i bardzo mnie dziwi ze chyba Ty landryneczkowo:) masz tyle samo wzrostu co ja i wazysz duzo mniej, wiem ze kazdy ma inna budowe,ale az tak duza roznica? na silce tez moja instruktora mowila ze bardzo sie dziwi ile waze jak wazylam prawie 90,mowila ze daje mi 10 kg mniej. ale to chyba nie waga jest wyznacznikiem tylko piekne jedrne cialo i ciuszki jakie mozemy sobie kupic i swietnie w nich wygladac prawda:)

platki zwykle sa pycha,jak sie zje niewiele to mozna sobie pozwolic,ja dodaje pare rodzynek i siemie lniane zmielone,do wszystkiego dodaje siemie lniane,na dlugo syci wiecie co ja nie licze kalorii,jem mniej i staram sie jesc zdrowo,ale grzeszki tez mam,a jesli chodzi o slodycze to kiedys jadlam caly czas slodycze nawet na sniadanie,moglam nie jest obiadu ale np dwie czekolady, jadlam non stop slodycze,teraz sie dziwnie jak ja moglam tyle tego jesc,teraz skurczyl mi sie zoladek i tyle nie mieszcze w siebie,ale moge podac Wam tabletki kotre ponoc pomagaja na slodycze,na niejedznie ich,poszukam opakowania i podam nazwe

Ważę 57 kg przy wzroście 173 cm, niby nie dużo a wcale chuda nie jestem... może szczupła ale ja chcę być chuda.. :( mam bardzo dużo kompleksów ...celulit na pośladkach,tłuszczyk na udach i brzuszku ...

landryneczkowo kazdy ma kompleksy ale moze zmiana diety na zdrowsze jedzenie,wiecej ruchu,wody i cellulit zniknie,ja schudlam 16 kilo jeszcze chce 5 kilo i prawie juz go nie mam,jedrne cialko tez mam,serio mowie,ale ja cwiczylam codziennie na poczatku 2 godziny dziennie,a teraz godzinke,a Ty masz malutko pewnie do idealu:) wiesz co uwazaj na siebie przy tym odchudzaniu,mozna wpasc w pulapke

ja mam 26 lat, nie wiem ale pewnie mam mocna budowe i jak to sie mowi grubokoścista