Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mal00

od jutra dietka mż. kto ze mna??

Polecane posty

Hej:) U mnie dobrze, ćwiczyłam dziś trochę ale niestety skusiłam się na knopersa:) Ale od 18.30 już nic nie jadłam i mam nadzieje że dziś znów wytrzymam żeby nie podjadać wieczorem:)

Hej dziewczyny:) Ja od 17.30 tez sie wczoraj dzielnie trzymalam ale mialam wolne a tu dzis powrot do pracy a wokol same ciasta,bulki i ciasta z kremem:/ I wez tu wytrzymaj. To jutro pierwsze wazenie?

Witajcie kobitki o poranku. Ja juz po sniadanku. 2 jajeczka na miekko plus kromeczka ciemnego chlebka z pomidorkiem. I kawa oczywiscie:) Sa juz perwsze efekty mojego odchudzania/zdrowego odzywiania...Wczoraj mi przemiana materii tak przyspieszyla...ze myslalam ze nie dolece:) Wydaje mi sie ze to nic zlego, jak czasami zgrzeszymy. Najwazniejsze to nadal sie ograniczac. Moim problemem jest to, ze jak zaczynam podjadac to juz nie koncze i sie zaczynam normalnie obzerac jak swinia:)

No chyba tak. jutro rano stajemy na wadze:) Ja co prawda wazylam sie w poniedzialek, ale mam nadzieje, ze juz jakies pol kg to moze bedzie widac

Ja tez jestem ciekawa ile mi ubylo-waga zawsze stoi w tym samym miejscu i wazenie zawsze w pizamie zeby nie bylo oszukiwania

Hej Dziewczyny :) Misialinka zazdroszcze tej przemiany materii,u mnie z tym kłopot i obawiam się,że wpłynie to na wagę jutro. Musze chyba jakiś wspomagacz zakupić bo czerwona herbata i len nie działają na mnie jakoś specjalnie. Po śniadaniu,300 kal. Na obiad sałatka ryżowa i potem już tylko jabłko.

Hej dziewczyny:) Ja też już po śniadanku, dziś zadłam grahamke z polędwicą ale tylko po to żeby jeść bo jakoś nie byłam głodna i do tego kawa z mlekiem oczywiscie:) Jutro ważenie ciekawe co waga pokaże:) heh mam tylko nadzieje ze nie pójdzie w góre:)

Hej dziewczyny! Jak tam wam minal dzien. Dzisiaj taka ladna pogoda byla, ze po pracy na rolki poszlam. Ale mi sie fajnie jezdzilo:) Teraz taka przyjemnie zmeczona jestem. Najlepsze jest to ze po takim ruchu na swiezym powietrzu nie chce mi sie jesc...:)

do margo) Ja tylko wczoraj tak mialam. Bo sie najadlam kapusy, potem banana i jeszcze kefirem popilam...masakra hehehe:)

misia26linka Hej:) Mi dzień bardzo dobrze minął, była piękna pogoda więc byłam na długim spacerze z synkiem. A co do rolek to ja już tyle lat nie jezdziłam że masakra. Ostatnim razem to chyba jak byłam dzieckiem, może w podstawówce to było. Ale sporo lat temu:) Jutro ważenie a mi się wydaje że nic nie schudłam jakoś nie wydaje mi się abym w te pare dni coś zrzuciła:)

annnn...no ja ci musze powiedziec, ze ja tez tez dlugo nie jezdzilam. Dobrych naście lat od czasow podstawowki. Pozniej tylko pare razy na lyzwach probowalam ale musze przyznac ze na rolkach o wiele latwiej. No i po tak dlugiej przerwie to nawet dobrze jezdze. Zadnej gleby poki co nie zaliczylam.

Hej dziewczynki:) Jak tam samopoczucie? Ja wczoraj troche pogrzeszyłam ale tak do godz 16 to mam nadzieje ze kalorie spalilam:) U mnie na wadze 52.1 a jak u Was? Za wczesnie wstałam i juz mi w brzuchu burczy....

Czesc dziewczyny! No mi samopoczucie troche szwankuje. Spodziewalam sie wiekszego spadku na wadze. A okzuje sie ze ubylo mi cale...300g. Waga pokazala dzisiaj 72,2kg. No ale nic to!! Nie poddaje sie!! Dzisiaj tez zamierzam isc po pracy na rolki (chociaz mam masakryczny odcisk na stopie po wczorajszych) Zapisuje sie tez w koncu na aerobik. Pozdrawiem wszystkich znad porannej kawusi i 2 kanapeczek z twarogiem i pomidorkiem;)

Misia nie przejmuj sie:) u mnie waga szybko leci w dol tak do 52 kg ale pozniej mimo moich staran 0.5 kg tygodniowo albo i stoi w miejscu...

Hej dziewczyny :) Mi waga pokazała 57.3 czyli tylko 200g ale jakoś nie to nie przeraża bo to tylko pare dni więc niczego innego się nie spodziewałam.. Może za tydzień bedzie lepiej:)

No mnie tez juz zly humor minal..Lepiej chudnac powoli ale trwale i bez efektu jojo. W koncu tyle lat sie zbieralo te nadprogramowe kilogramy, to teraz trzeba sie troche wysilic, zeby to zrzucic:) Pozdrawiem kobitki i spadam do pracy

hej, dziewczyny, sorki ze nie odzywałam się przez kilka dni. sama założyłam ten topik i milczę. ale powiem wam że przez te dni starałam się z tą dietka. nawet kręciłam hula hopem :) i ku mojemu zaskoczeniu dzisiaj wstałam na wagę i pokazała 500g mniej. nie spodziewałam sie takiego efektu

Gość ertawaerta
Witam , ile jecie kalori , liczycie czy nie

Tak najlepiej po malu chudnąć i najlepiej jak widać efakty bo waga to nie wszystko:) Ja kalori nie liczę, ale staram się jeść mniej no i zero słodyczy. I staram się ćwiczyć:) Dziewczyny trzeba rozkręcić ten topik:) Nie koniecznie musimy pisać tylko o naszych kilogramach, możemy o wszystkim:)

Gość ertawaerta
czy;i mż. =-zaczne od dzis dopiero zjadlam serek homo i 1 chlebek ryzowy, zaraz jabłko

Gość aaaaaaarwena
kobiety skonczcie z tymi dietami!! nie tedy droga, i nie mydlcie oczu ze to dla zdrowia, bo w "dobrym tonie" jest miec wage na granicy niedowagi, a wiekszosc wlasnie do tego dazy, wielu sie nie udaje nawet sila wymusic tego na organizmie stad frustracje diety 200-300 kalorii, efekty jojo itp. jak facet jest ma wg bmi nadwage to jest ok, bo "taki meski facet musi byc duzy, " i tego typu pierdy, a kobieta nalepiej zeby miala spora niedowge, powtarzam jeszcze raz obudzcie sie bo same nakrecacie to zlo! :O

Witajcie,u mnie też mały spadek ale może i racja ,powoli i trwale do celu:) Mam dziś obiad biznesowy więc coś za coś,będzie dziś tylko obiad a jutro wracam do 5 małych posiłków :)

Hej laseczki:) ja staram sie jesc 5 malych posilkow ale tak mnie teraz zassalo ze musialam maly jogurt zjesc. Dobry pomysl mozemy rozmawiac o wszystkim-nie tylko o dietach:)

Witajcie laski, Wlasnie wrocilam do domku po pracowitym dniu. Teraz czeka mnie weekend i...impreza u kolezanki. Nie wiem jak uda mi sie utrzymac w ryzach. Mam nadzieje ze sie nie rzuce na jedzenie i alkohol:) Ile macie tak wlasciwie lat kobietki? Ja 26. Znajdzie sie jakas rownolatka?

Hej dziewczyny.. Ja wczoraj wieczorem też nie wytrzymałam i zjadłam gruszke.. Ja mam prawie 20lat.

Hej Kobietki,fajnie,że i autorka topiku do nas zawitała. Ja wczoraj trzymałam się dzielnie,był tylko ten obiad,smakował bardzo i warto było cały dzień się przegłodzić. I na wadze ciut mniej więc i bez wyrzutów sumienia :) Widzę,że też ładnie dietkujecie.

Czesc dziewczyny! Witam znad porannej kawy! Wychodzi jak na razie na to, ze jestem w tym towarzystwie najstarsza:) No coz, starosc nie radosc hehehe:) Na dietce trzymam sie na razie dobrze. Nawet mi sie tak jesc nie chce. Musze tylko popracowac nad tym, zeby posilki ktore jadam w pracy byly bardziej urozmicone, bo ja tylko kanapki zawsze zzeram. I tak np. wczoraj zjadlam rano na sniadanie dwie kromki chleba zytniego, a pozniej w ciagu dnia jeszcze dwie kanapki. To mi daje razem 6 kromek chleba. Zytniego co prawda, ale nie wiem...Chyba powinno sie jesc mniej, by schudnac?

Gość lucija
ja tez dietka ale na przytycie powodzenia l)

licija, ertawaerta- witam, chyba moge mowic w imieniu wszystkich. Dołączajcie do nas!! Dziewczynki, co tam z wami? Wszystkie zabiegane, albo jeszcze śpią?