Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mal00

od jutra dietka mż. kto ze mna??

Polecane posty

Hej dziewczyny:) Co tam u was? Ja wczoraj trochę zawaliłam bo nie ćwiczyłam ale byłam cały dzień po za domem więc nie miałam czasu. Ale dziś już poćwiczyłam i mam zamiar iść na rower, tylko nie wiem czy mój rower jest sprawny bo już pare lat nie jeździłam:) Dziś na śniadanko serek i kawa z mlekiem bo jakoś nie umiałam nic więcej zjeść. Ja jak u was dieta? Coś w weekend jadłyście czego nie powinnyście jeść? Bo ja wyjątkowo byłam na zakupach i nic słodkiego sobie nie kupiłam choć miałam taką wielką ochotę:) Ale jestem z siebie dumna:)

Wiram dziewczyny. Jak tam po weekendzie? U mnie niestety z trzymaniem diety slabo, bo w weekend impreza byla... Ale od dzisiaj znowu pelna mobilizacja i mż na całego.

Gość tłusciocha200
cześć dziewczyny dołączam i ja do Was :* mam 20 lat,przy 170 wazę 6o kg..u mnie to konkretnie widac ,buzie mam jak księżyc w pełni i boczki..chciałam zacząć od dziś ale zjadłam juz kurczaka pieczonego(udko) z chlebem,i dwie galaretki w cukrze..eh :( ale na dziś koniec takiego jedzenia..kupie chlebek razowy,warzywa .. na moim obzarstwie ucierpiała nawet moja cera.

misia26linka Hej u mnie dobrze:) Ja też trochę pogrzeszyłam ale nic słodkiego na szczęście nie jadłam. :) Ale od dzisiaj znów staram się jeść mniej.. Coś słabo nam ten topik idzie:)

Czesc dziewczynki. No tez mam takie wrazenie, ze cos ten topik srednio idzie. Co z wami, kobietki? Jak tam odchudzanie. Ja mam nadzieje, ze chyba teraz samoistnie duzo schudne bo jestem skazana na polplynne pokarmy:) Poniewaz zalozylam sobie aparat na zeby (wlasnie wrocilam od ortodontki) i po prostu....nie jestem w stanie nic pogryzc. Masakra...:):)

mała56 Ja też się będę bała, coś mi się wydaje żę nic nie schudłam a może nawet przytyłam.. misia26linka Aparat na zęby to fajna sprawa:) Moja kuzynka sporo schudłam przez aparat:)

Hej dziewczynki...Co to? Tak malo ruchu na topiku? Co wy tak sie nie odzywacie? Tak malo wpisów... Ja ostatnio mam dziwna diete. Same twarozki, jogurty i zupy. Dzisiaj zjadlam na sniadanie dwie kromki chleba (niestety bialego bo jest miekkszy) pokrojonego w tak zwane "żołnierzyki". Ogolnie nic nie gryze, wszystko łykam...Zobaczymy czy ta "dieta" da jakies efekty na wadze:)

Hej:) No coś nas mniej, dziewczyny zrezygnowały albo nie mają czasu:) A ja dziś wypiłam kawe i zjadłam trochę płatków.. Ale codziennie od 18 nic nie jem:) A jak u was w podjadaniem wieczornym ??

Gość wierkaja
mam pytanko , czy można schudnac w tali tez na mz?

Gość wierkaja
chudniecie w pasie na mz też ?

wierkaja Nie odpowiem Ci czy tylko przez mz chudne w pasie bo też ćwicze, ale może dziewczyny które nie ćwiczą ci odpowiedźą:)

Topiku, topiku...nie umieraj!! Dziewczyny, nie poddawajcie sie!! Nawet jeszcze tydzien nie minal. Juto wazenie, pamietacie? Ja przepraszam, ze sama tyko jestem z stanie dwa razy dziennie- przed i po pracy- cos napisac. Ale lubie tez poczytac i wasze wpisy. U mnie ogolnie ok. Moja dieta Mż ulegla mogyfikacji. Jem teraz duzo jogurcikow, serkow itd. Na razie kupilam takie rozne, ale musze chyba nastepnym razem wybrac te naturalne, mniej slodkie. Poza tym niestety wrocilam do bialego chleba, bo jest po prostu bardziej miekki. Ale nie jem go duzo (1 kromke dziennie), bo tez jest z tym troche zabawy. Musze go pociapac na drobne "zolniezyki" i lykac kawalkami:) Oczywiscie kanapki daje race zjesc tylko z pasztetem lub serkiem Almette:) Wierkaja...nie wiem..chyba ogolnie jak sie chudnie to z wszystkich czesci ciala jednoczesnie

Hej:) Ja się nie poddaje.. I nawet jeśli waga nie spadnie lub pójdzie wyżej to i tak dalej będę ćwiczyć:) Bo mam mega doła i nie mogę już na siebie patrzeć:P A jak nic z tym nie zrobie to samopoczucie samo się nie zmieni:) Więc ćwicze codziennie i od 18 nic nie jem:) misia26linka Mam nadzieję że dziewczyny poprostu nie mają czasu żeby napisać a nie przestały stosować diete:)

Ja również jestem młodą mamą i mam ten sam problem co Wy ;) chciałabym do was dołączyć. Może razem uda nam się pozbyć do lata tych okropnych i zbędnych kilogramów. Chcę stosować zdrowe nawyki żywieniowe bo żadnej diety nie chcę stosować no i oczywiście ćwiczenia..

Witamy Motylku:) To jak dziewczyny jutro drugie wazenie? Az sie boje... Napisze po pracy buzka

Motylek111 Witaj:) Ja też jestem młodą mamą, i też mam taką nadzieje że uda mi się jakoś wygladać w te wakcje:) A jakie ćwiczenia masz zamiar stosować? Dziewczyny ja już po ważeniu:) Waga po malu idzie w dół więc nie ma źle:) A jak u was??

Skoro ja dzisiaj dopiero zaczęłam to ważyć będę się z wami kolejnym razem ;-) Cwiczyć zamierzam w miarę możliwości-orbitrk, spacerki, oraz rowerek stacjonarny.. a wy jak dążycie do celu? może ktoś da mi jakieś podpowiedzi? ;)

Gość konica trojansky
haj:););D:D;P:P:O;O ;);););(:(:(

Hej dziewczyny! Witam i oficjalnie oswiadczam....DŁUGI WEEKEND SIE ROZPOCZĄŁ...Juhu!!! Hip hip hurraaaa.... Ech mowie wam dziewczynki, tego wlasnie potrzebuje. Tych czterech cennych dni odpoczynku. Dzisiaj stanelam na wage i odnotowalam...uwaga 0,8kg spadku. To chyba dobrze, pomimo, ze w weekend sie nazarlam jak glupia. No i od paru dni jem znowu bialy chleb, co prawda w malych ilosciach oraz slodkie jogurty. No i przyznaje sie bez bica (nie chce was tu demotywowac) ale nie cwicze. W tym tygodniu tez ani razu nie bylam na rolkach. Motylek- witam w naszym gronie mala- nie poddawaj sie, na pewno schudniesz

Hej dziewczyny:) Co tam u was?? Ja właśnie się szykuje do szkoły, choć mi się bardzo nie chce. Wczoraj skusiłam się na lody, ale myśle że od czasu do czasu można:) A jak u was kochane?? :)

Hej dziewczyny. Czy już wszystkie zrezygnowałyście? Hmm.. Chyba zostałam sama, szkoda.