Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gula babula

To jakie kobiety Wam sie w koncu podobaja????

Polecane posty

Gość jnb
Tłuszczu można się pozbyć naturalnie poprzez dietę i ćwiczenia, to fakt, ale w pewnym wieku ciało mimo wielu starań i najlepszych balsamów czy zabiegów kosmetycznych nie wraca już do pełnej jędrności. Zresztą wiele kobiet się poprawia, ale mało która się do tego publicznie przyznaje ;)

Nawet gdybym spała na forsie nie zmieniłabym się w pół cyborga" wiem,wiem swojej mamie i swojemu chłopakowi podobasz sie taka jaka jesteś Tamte kobiety to jeden wielki Show Biznes i nie mamy nawet bladego pojecia dlaczego i co robią modelki aktorki by sie podobać .. Jedno co wiemy to to że wchodza tam takie sumy że nam sie takie liczby nawet nie śnią Jedno co jest pewne to to ze mężczyznom sie podobają . Oczywiscie ze nadmiar plastiku,tapety i korekt na ciele to nic specjalnego ale z drugiej strony by byc na topie i wciąż przyciągac męski wzrok takie kobiety musza w siebie niestety inwestować ...

jnb: no zaskoczę Cię, bo nic. Co nie oznacza, że nie mam swoich kompleksów. Ja po prostu uważam, że uroda sama w sobie największą wartościa nie jest i z tym, że przemija trzeba się pogodzić z godnością. Poza tym uważam, że zmarszczki są urocze, są oznaką danego wieku i bardzo często nadają twarzy charakteru, czyniąc ją piękniejszą. Lepsze to niż stracić mimikę od jadu kiełbasianego. A to że któraś ma więcej kilogramów, inna malutki biust, jeszcze inna niebotycznie długie nogi jest właśnie najfajniejsze - bo każdy jest inny i każdy, na swój sposób, piękny. Uważam, że dbanie o siebie ma o wiele większe znaczenie niż to, co natura nam po prostu dała. I widzę różnicę pomiędzy likwidowaniem garba na nosie, a pompowaniem sobie ust i biustu i odsysaniem i dosysaniem, gdzie popadnie. Mój facet często powtarza, że podobam mu się między innymi dlatego, że kiedy budzę się rano bez makijażu i fryzury, nie wyglądam jak kompletnie inna kobieta niż za dnia i taka naturalna podobam mu się najbardziej. Oczywiście jeśli się "wypindrzę" co zdarza mi się zdecydowanie rzadko (jestem grafikiem, nie potrzebuję ganiać do roboty w szpilkach i żakietach), potrafi to docenić. Nie cierpię sztuczności i ingerencji w naturę. :)

przepraszam bardzo ale moja zona też nie śpi w makijażu tylko jakie to ma znaczenie w tym temacie ... rozmwiamy o dwóch różnych światach

tak, o świecie realnym i o świecie wirtualnym. Trochę współczuję żonie, że ma męża, który zamiast się zająć nią, ogląda babki w internecie, ale cóż, widziały gały co brały ;)

"Trochę współczuję żonie, że ma męża, który zamiast się zająć nią, ogląda babki w internecie, ale cóż, widziały gały co brały " Do roboty też ma ją brać aby się nią zajmować?

a co ma piernik do wiatraka? Ja po prostu nie rozumiem facetów, którzy potrafią godzinami klikać po stronkach oglądając gołe/półgołe baby. No nie rozumiem. :)

Gość enejejejen
ale badziew- nie przesadzaj ;) Nawet kobieta lubi popatrzeć w internecie na przystojnego mężczyznę mając również niczego sobie faceta w domu ;)

Na szczęście twoje zrozumienie nie jest wymagane. I nigdzie nie napisał, że ogląda z nudów gołe dupy. Na onet wystarczy wejść i już masz cycki przed nosem bez zbytniego klikania..

Gość cvfcfcc
"regresowi podoba sie megan fox w leginsach" dlaczego wszystkie prawiczki są niedorozwinięte ??? :O

"dlaczego wszystkie prawiczki są niedorozwinięte ???" Trzech zjebów robi chujowy PR całemu gronu.

Trochę współczuję żonie, że ma męża, który zamiast się zająć nią, ogląda babki w internecie" a co to ma wspólnego z tematem tego forum? i co to ma wspólnego z moja miłością do niej? Dziwna jesteś ...waląc takimi tekstami "ni z gruchy ni z pietruchy"

Gość cvfcfcc
"Trzech zj**ów robi ch*jowy PR całemu gronu." moim skromnym zdaniem jest ich jednak trochę więcej niż trzech ... chyba, że reszta to ich projekty

Ja po prostu nie rozumiem facetów, którzy potrafią godzinami klikać po stronkach oglądając gołe/półgołe baby. No nie rozumiem" Trudno byś zrozumiała faceta będąc kobietą :)

Gość jnb
Ale badziew, generalnie się z Toba zgadzam. To jest właśnie najfajniejsze, że się wszyscy od siebie różnimy. Ale nie widzę nic złego w poprawianiu natury, jeśli wygląd nie pozwala nam się czuć dobrze we własnej skórze. Niektórzy to robią do pzresady, ale skoro tacy się sobie podobają to OK. Gorzej, jesli kobieta poprawia sobie to i owo tylko dlatego, że ktoś od niej tego wymaga, choć sama się sobie podoba.

cream zwariowałes ;) wystarczy że moja zona lata mi w leginsach po chacie ;) na siłkę sie zapiszę ale tylko po to by zrobic sobie klatę lepszą generalnie lubię rzucic okiem na fajna pupę w leginsach ale nic więcej ...

Regres a czy żona choć trochę dorównuje wyglądem twojemu ideałowi? Nie ukrywam że mnie bardzo podoba się się młody Keanu Reeve) i mój facet jest w tym typie((tak jak w Speed,tylko dłuższe włosy)Czy nie jest tak że podświadomie wybieramy sobie kogoś pasującego do naszego ideału?

jnb, tylko właśnie większość kobiet ulepsza się z powodu presji otoczenia i czasów, w jakich nam żyć przyszło i przez otoczenie nabawiają się kompleksów, a to już błędne koło.

do śmiac mi się chce o tym samym pomyślałam, tak samo jak z penisami, każdy facet dodaje sobie 5 cm i potem dziewczyny myslą, ze 20 cm to fajny siusiak podczas gdy nigdy nie widziała 20cm siusiaka :D A to co bierze za 20 tak naprawdę to 15. Kobieta mająca 175 cm wzrostu spokojnie może mieć 70 kilo i wyglądac ładnie

no to na siłowni bedziesz mógł co chwile rzucac oko na tyłki w leginsach to jest plus bo nie bedziesz musiał w necie szukac fotek tylko bedziesz na zywo je podziwiał

Gość jnb
Ale bardziew, to fakt, ale czasów nie zmienisz. Swoją drogą ciekawe, czy gdyby wszystkie babki wyglądały jak Angelina Jolie, nie zaczęlibyście się oglądać za zwyczajnymi przeciętnymi naturalnymi kobietami :D

Regres a czy żona choć trochę dorównuje wyglądem twojemu ideałowi?" wybacz ale zadałaś idiotyczne pytanie ...