Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cudowny ze mnie chłopak

22 lata a rodzice sie mnie czepiaja o wiele rzeczy

Polecane posty

Ale nie bede ruchal wszystkiego co sie rusza, bedzie mi zalezalo na tym by miec zawsze stale partnerki by jakas do mnie nie przyszla za 10 lat ze mam jej alimenty zwrocic lub po 30 latach syn czy corka przyszedl do mnie z pytaniem czemu mnie zostawiles albo zebym zapierdalal na dzieciaka.

Owszem będziesz mógł adoptować jakieś dziecko jak będziesz chciał jakieś dziecko mieć lub twoja partnerka może zostać zapłodniona in vitro ale to nie to samo co wychowywać swoje własne samodzielnie spłodzone dziecko

Nie zwiazalbym sie z kobieta z dzieckiem. Nigdy, trafilem juz na taka. Powiedziala mi to na drugiej randce ze ma kilkumiesiecznego syna i mieszka z rodzicami. Od razu powiedzialem jej ze nie ma mowy o jakimkolwiek zwiazku miedzy nami, w koncu na takiego mezczyzne jak ja trzeba sobie zasluzyc.

I nie wmawiaj sobie że wszyscy stoją po stronie twoich rodziców poraz kolejny nie pamiętam żebym coś takiego pisał ani znależć tego w temacie tym bardziej nie mogę. Nie wmawiaj ludziom tego czego nie napisali

Gość kjjuurr
oj tam oj tam. po co się tak podniecasz? skoro to takie nic dla Ciebie to po co gadasz o tym ze wszystkim na forum? Wygląda to, jakbyś szukał poparcia i zagłuszał sumienie, czy coś. daj sobie spokój, prześpij się, a jutro leć umawiać się na zabieg i żyj jak chcesz. Matko. Powinnam zostać drugą Drzyzgą :D

Pewnie bo ty pępek świata jesteś :D Zasłużyć to można na pochwałę lub naganę a nie na kogoś ale ty pewnie nawet tego nie zrozumiesz

Poraz kolejny pytam czy ktoś ci napisał że twoi rodzice mają rację że masz ograniczyć swoją wolnośc płodzić dzieci i zapierdalać na nie od świtu do nocy?? Nie?? To zastanów się najpierw co piszesz a później pisz a nie ludzi którzy z toba dyskutują oczerniasz

A nie dało Ci to do myślenia że być może ktoś ci chce w ten sposób wazektomię wybić z głowy a nie od razu trzyma stronę twoich rodziców?? Wazektomia to decyzja na całe życie i już tego zabiegu nie cofniesz. Nie chcesz mieć dzieci to nie miej ale po co od razu drastyczne rozwiązania?? A jak za kilka lat będziesz chciał mieć potomka to co??

Potomka na ktorego bede musial robic zamiast zarabiac sobie na internet, karty do telefonu, rachunki (gaz,prad,wode,czynsz), dekoder, oraz ubrania i zakupy zywnosciowe. Nigdy, po latach doczekalbym albo syna geja, zlodzieje, morderce albo corke, zlodziejke, lesbijke, prostytutke, morderczynie czy panne z przychowkiem lub syn dzieciorob za ktorego musialbym placic alimenty. Jeszcze mogliby miec problemy w szkole z nauka, z rowiesnikami, nie mam na to najmniejszej ochoty.

To ty dalej nie rozumiesz tego że za kilka lat będziesz żałował tego co masz zamiar zrobić :D Ale rób co chcesz masz wolną wolę i z niej korzystaj tylko nie pisz za kilka lat tematu o tym jaki to głupi byłeś że poddałeś się temu zabiegowi

Gość agonyaunt
jest za młody na podejmowanie każdej ważnej decyzji, a decyduje się na sterylizacje, a to decyzja na całe życie, tak samo, jak posiadanie dziecka. :)

Gość p. anna karenina ;
dajcie spokój. chłopak ma dopiero 22 lata, to jeszcze nie czas na dziecko (a przynajmniej nie dla większości). ja mam 24 i też jeszcze nie chcę dziecka mieć mimo, że byłoby nas stać na to :)

ja ja mialam 22 lata to dla mnie koszmarem bylo samo pomyslenie o tym ze moglabym zajsc w ciaze, zabezpieczalam sie dwoma sposobami a i tak sie balam bo nie bylam gotowa na macierzynstwo. facet do tacierzynstwa dojrzewa jakies 3-5 lat pozniej od kobiety.

On tu mówi o wazektomii czyli o niemożliwosci posiadania dzieci do końca życia po poddaniu się zabiegowi kobiety czytajcie ze zrozumieniem zanim go poprzecie bo to nie działa tak że za 8-10 lat będzie mógł mieć dzieci

Gość fakt masz głupich rodziców
22letni chłopiec to jeszcze dziecko by sam miał dziecko ;O

Gość Współczuje ci twoich rodziców
Głupi i pusci ludzie.

To tobie się wydaje że on jest szczęśliwy a znając życie pluje teraz sobie w brodę że zrobił ten zabieg :D Tyle że do własnych błedów tego typu trudno się przyznać więc dlatego robi dobrą minę do złej gry :D

Oczywiście że jest. Ma dobrą prace, dobrze zarabia i sam widzę jak odpycha od siebie dzieci. Natomiast brat mojego ojca to człowiek który przegrał życie. Syn który dwóm dziewczynom zrobił dziecko mój kuzyn pierwsze dziecko miał jak miał 17 lat - syna drugie dziecko jak miał 18 lat - córke z inną dziewczyną Natomiast mój stryjek jeszcze ma córke która mieszka u niego ze swoim nieślubnym synem. I co ten człowiek ma z życia? wnuki ze strony syna przychodzą do niego co tydzień a wnuk ze strony córki mieszka u niego. Po prostu czlowiek ma zmarnowane życie bo z tego co wiem on jeszcze płaci alimenty za syna a dziecko córki właściwie utrzymuje.

Zrozumiałem jedynie tyle że choćby Ci starał się nie wiem jak wytlumaczyć że nie masz racji to i tak nic z tego nie wyjdzie bo nie zrozumiesz :D W takim razie powiem Ci tak: W Polsce istnieje cos co nazywa się wolnośc wyboru i wybierz to co sam uważasz za słuszne.Tylko później nie płacz że ćle wybrałeś :D