Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cudowny ze mnie chłopak

22 lata a rodzice sie mnie czepiaja o wiele rzeczy

Polecane posty

A po co ja mam sie decydować co dla mnie lepsze jest?? W tym temacie chodzi o Ciebie nie o mnie :D Ty wybrałeś samotnego 40-latka za swój wzór i za tym wzorem podążaj :D

Problem jest w tym że nie chce dziecka a wszyscy do okoła rodzice, dziewczyna by już tego chcieli a ja jeszcze jestem młodym mężczyzną, ba mężczyzną, ja jestem jeszcze chłopcem który nie pragnie dzieci i raczej zawsze będę takim Piotrusiem Panem.

Gość ale z ciebie niedorozwiniety
gówniarz. W tym wieku ludzie już myślą o rodzinie, dzieciach a ty wiecznie taki chłopczyk pod skrzydłami rodziców. Chora patologia, rozumiem twoich rodziców względem ciebie i względem ich córek bo dla córek chcą bezpieczeństwa od syna wymagają już by to bezpieczeństwo zapewnił nie tylko już sobie ale rownież założył rodzine której te bezpieczeństwo ma zapewnic.

Gość dobrze że zerwałeś z tą laską
A rodzicom powiedz że oprócz ciebie mają jeszcze dwie córki , które już nie są małymi dziewczynkami i to one powinny się spieszyć do małżeństwa i mieć już po dziecku, ty jesteś chłop i wcale nie musisz się spieszyć. Z wazektomią masz racje wcale, możesz dokonać jej w Niemczech za 600 euro! Bardzo dobra metoda antykoncepcji.

Gość a moze to odpowiedni juz momen
t na dziecko?

Gość imieee
wiesz moze zostan ksiedzem oni maja wszystko obiad pod nos posprzatane autko kaske podrózuja i nawet moga zaliczac kiedy chca:P to idealne wyjscie jesli nie lubisz obowiazków :P:P

Gość autor ma troche racji 22 lata
to zbyt mlody wiek na dziecko. Poczekaj do 30stki z mysla o wazektomii :)