Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta nienowoczesna

czy jest tu kobieta, która nie nosi stringów?

Polecane posty

Gość Panienka Anna
Stringi to najwygodniejsze majtki pod słońcem! Od lat je noszę własnie z tego powodu. Warunek - dobrze dobrane, z dobrego materiału. Zastanawiam się, co też takiego w charakterze stringów włożyły na siebie osoby, które piszą, że im się wrzynają...

Gość eheehe
sorry ale to niewygodna i burdelowa bielizna, i ok na wyjątkowe okazje, żeby zaraz ja zdjąć to rozumiem. Na co dzień to ani wygodne ani higieniczne. A zmuszać się do tego tylko, bo facet jara się swoim wyobrażeniem na ten temat - bez komentarza...

Gość moje zdanie..
stringi wcale nie są niewygodne wystarczy się przyzwyczaić, to najlepsza bielizna na gorące lato! wiadomo jak ktoś zakłada od święta to może czuć dyskomfort ale ponoś latem przez 2 tygodnie i już nic innego nie założysz w upały

Gość weszłam na ten temat i
jestem w ciężkim szoku, że każda z was ich nie znosi i nie nosi:P jak przeczytałam, że to ubranie dla dziwek, do burdelu, wcale nie wygodne i ze jak się taka nachyli to wcale nie wygląda ładnie to ogarnął mnie śmiech:O po 1 nosze stringi od 10 lat po 2 nigdy nie miałam żadnej infekcji po 3 no ciężko wam będzie uwierzyć ale wyobraźcie sobie, ze nie noszę ich żeby się facetom podobać:O ani na szybki numerek jak to tu jakaś idiotka napisała bo nie miałam faceta i też je nosiłam i dodam, ze wcale nie liczyłam na niespodziewany seks bo zaraz tu pewnie padnie taki durny komentarz:O po 4 nie wypinam dupy żeby mi było widać pasek jak się po coś schylam, trzeba też umieć dobrać sobie spodnie które przy jakimkolwiek nachyleniu się nie ukażą waszej dupy ogólnie uważam, ze te wszystkie przeciwniczki stringów nie mają ładnej figury dlatego nie noszą stringów, wygladają w nich komicznie i teraz obrażają tu osoby noszące stringi;) poza tym mają wielkie dupska xxxl i ociera im tłustą dupę sznurek, więc uważają, ze stringi są niewygodne:O ja tak jak je noszę wcale ich nie czuję, żal mi was wieloryby, że myślicie takimi kategoriami stringi=dziwka=nachylająca się sucz pokazująca z dumą swój pasek w dupie=niewygoda także dalej się tak pocieszajcie, ze jesteście zgrabne i pięknie wyglądanie w swoich figach w rozmiarze masztu:D:D:D

Gość weraaaaa
Zgadzam się w 100% :)

Ja jestem bardzo zgrabna kobieta i stringów dla Twojej informacji tez nie lubię. za to nosze bardziej seksowne majteczki : koronkowe czy takie które tylko lekko zachodza na posladki. Stringi sa niehigieniczne i wiem co mówię bo jestem służba zdrowia:) Mój facet powiedział ze jak mnie widzi w tych majteczkach to juz nigdy w zyciu nie pozwoliłby mi założyc stringów.

Gość te ktore nie nosza to
babochlopy wiec nawet nie ma o czym gadac niech zakladaja swoje pseudo bokserki 🖐️

Po pierwsze, większość napisała, że są po prostu niewygodne i niehigieniczne. A zarzuty o byciu niezgrabnymi moherami bla bla bla pojawiły się od razu "lobby stringowego" więc nie wiem kto tu swoją kulturę pokazał. Jakoś jedna czy dwie osoby po prostu wyraziły swoje zdanie, że lubi stringi i tyle bo są wygodne w lato. I ich prawo. Ja nikogo nie obraziłam, ale widzę macie taki problem z tym, że ktoś może nie lubić sznurka w tyłku, że za wszelką ceną staracie się takie osoby obrazić. Cóż, pozostaje mi życzyć miłego dnia podczas dowartościowywania się obrażaniem nieznanych sobie ludzi 🖐️ Tylko jak radzę zmyć pianę z kącików ust przed wyjściem do ludzi.

Nie rozumiem dlaczego zaraz sie obrzucacie błotem... ludzie troche kultury. kazdy ma prawo lubic i nosic co chce tak samo jest z seksem czy wieloma innymi aspektami zycia. jedni lubia seks analny inni nie i to nam daje prawo ich obrazac??

Gość omg......
kazda ma cos z "garem", wielki problem - gacie! lubi to nosi, nie lubi to nie nosi. nie macie wazniejszych spraw tylko zagladac innym w spodnie. same durnie i plotkary! zal mi was!!!

Gość weraaaaa
Ale to chyba akurat mi któraś wyżej czyniła jakieś dziwne aluzje

Gość Olive_pl
Noszenie stringów nie jest obowiązkiem kobiety, jeśli nie czujesz się w nich komfortowo wybieraj równie kobiecie klasyczne figi, bądź innego rodzaju majtki. Każda kobieta, która po raz pierwszy ma do czynienia ze stringami odczuwa dyskomfort spowodowany cienkim paseczkiem, ale po pewnym czasie przyzwyczaja się i stringi stają się bardzo wygodne, także możliwe że miałaś zbyt mało czasu aby przyzwyczaić się noszenia nowego rodzaju bielizny. Jednak nie czuj się do niczego zobowiązana i wybieraj taki krój bielizny, który podkreśla piękno Twojego ciała, zaspokaja Twoje gusta oraz w którym czujesz się najlepiej. Pozdrawiamy www.olive.pl - pokusa dla zmysłów

Gość 23123123123
stringi pod spodnie OK, ale string pod sukienke czy na plażę... to jak dla mnie tylko ku r wy się tak noszą. stringi na plaży, no chwali się taka ku rwa czym sra, pokazując swoj smierdzący zad, nie moge tego pojąć.

Gość oto jest poytanie
dziewczyny a co nosicie pod leginsami??

Gość stone sharon
ja pod spodnie nie ubieram nic,lepsze to niz niz pseudogacie stringi