Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślub we wrześniu 2014!!!!!

ślub we wrześniu 2014 !!!!! kto ze mną????????

Polecane posty

Gość gość
Witam:) Ja też 27.09.2014 My jak na razie mamy datę i salę:) Kamerzysta i fotograf jest do naszej dyspozycji od 2 lat, także z tym nie mamy problemu:) A suknia garnitur i zaproszenia to jeszcze trochę:)

Zapraszam do zapoznania się z ofertą zaproszeń i dodatków ślubnych. Co jakiś czas pojawiają się nowe produkty. Istnieje również możliwość zaprojektowania całkiem nowych zaproszeń.

Gość gość
Ja też 27.09.2014 :) widzę jest nas kilka na ten dzień :)

Gość gość
Hej Kochane ! Powodzonka w organizacji. Ja mam już to za sobą i chciałam Wam polecić fajnego taniego fotografa! www.oddview.pl Jest to młoda para robiąca super zdjęcia. Pamiętajcie co dwa aparaty to nie jeden :P :) he he Naprawde POLECAM !!!!!

Gość Folk&Roll
Zespół Folk & Roll - polecamy! www.folkandroll.com.pl

Gość bielawskaania
Ja też 20.09.2014 :) Ale jeszcze nic się nie dzieje, sala zarezerwowana, zespół i fotograf, a reszta dopiero w przyszłym roku

Gość gość
psoszki myjcie ,do ślubu będą białe i pachnące

Gość gość
ja 13.09.. na razie tylko sala z baza noclegowa

Gość gość
Gdyby ktoś potrzebował namiary na zespół i dj'a : http://freshmusic.com.pl My otrzymaliśmy rabat na jesienne wesele :) Zagrają u nas również na Ślubie

Gość rybeczka911
Planujecie wesele? Nie macie jeszcze zaproszeń, winietek czy podziękowań? Zapraszam do kontaktu ze mną hanna.dziwoki@onet.pl , 535006900 Robię ręcznie zaproszenia, winietki itp. niedrogo i profesjonalnie.

Gość gość
Ja również się dołącze 20 września 2014

DO 2013-06-29 15:27:25 [zgłoś do usunięcia] nike17 Ja mam załatwione już wszystko. Sala zaklepana fotograf i kamerzysta jest, DJ również hotel zarezerwowany krawcowa umówiona transport dla gości jest nasze autko również. Teraz pozostaje tylko zamówić zaproszenia wysłać je kupić podarunki dla gości i kosze podziękowalne dla rodziców. Ehhh :)

Gość emkaaaaaaaaa
ja też mam datę 27.09.2014 marze tylko, żeby bylo cieplo i nie padało! Bo jak patrze dzis przez okno to troche nie po nosie mi taka pogoda w dniu ślubu :P

Gość gość
Jeżeli szukacie zaproszeń to polecam www.offaars.pl

Gość gość
Ja także 27.09.2014 - jest załatwiona sala, orkiestra, kamerzysta, fotograf i kościół, reszta po nowym roku, bo jeszcze mamy trochę czasu:)

Gość gość
Widzicie co sie dzieje za oknem??? Wiatr u niektorych deszcz i 14c a wy sluby bierzecie? Lepiej brac latem sa duuuuuzo wieksze szanse na ladna pogode, a tak to bedziecie panikowac ze wam moze na leb padac...

Gość gość
W zeszłym roku byłam na dwóch ślubach - jeden pod koniec września i początek października u znajomych i na obu była piękna pogoda. Nie każdy lubi upały. W tym roku byłam w lipcu i już rano było ponad 20 stopni, by potem było 34, na zdjęciach widać jak się ludzie święcą więc różnie to bywa:P Ale i tak uważam, że na ślub każda pora dobra byle ludzie się odpowiedni pobrali:)

Gość Pna
My też mamy ślub 20 września :) Niestety daty nie mogliśmy sobie wybrać, bo sala jest bardzo oblegana, dlatego boję się o pogodę. Miejmy nadzieję, że dopisze i wszystko pójdzie po naszej myśli :) Pozdrawiam

Gość gość
ja juz po slubie, mielismy 14.09 nie padalo, bylo slonce temepratura nie za wysoka ok18 c bylo ok. w tym roku w polsce wrzesien bardzo zimny

Gość TN
ja mam w czerwcu 2014 - moze macie jakies fajne zaproszenie?

Gość gość
Hej hejj i jak juz zamilknął ten temat?? może go odświeżymy coo??:)

Gość gość
Ja mam tez we wrześniu,szukam fajnego zespolu,moze ktoś jakiś do 3000zl poleci?woj.swietokrzyskie

Gość kiciooorra
i ja we wrześniu :-) aktualnie mam burzę mózgu bo nie wiem jaką sukienkę chcę. a jak tam u Was w tym temacie ?? i co sądzicie o wrzosie w bukiecie ??

Gość a ja miałam już ślub
28 września w tym roku :) zaczęliśmy wszystko załatwiać "dopiero" od stycznia, więc spokojnie dziewczyny dacie radę. Życzę wszystkiego najlepszego :) Wrzesień to piękny miesiąc na ślub, chętnie przeżyłabym ten dzień raz jeszcze (oczywiście z tym samym facetem)......a sama impreza....leci tak bardzo szybko. Na pewno nie ma się czym aż tak bardzo stresować tylko CIESZYĆ i jeszcze raz CIESZYĆ z tego dnia. POWODZENIA!!!!!

Wiedzę że jest na więcej:) ja mam 27 września 2014:) mamy tylko salę orkiestrę i kucharkę gdyż robimy w remizie;-) więcej nic nie mamy, nie wiem co jeszcze powinniśmy teraz załatwić... Obecnie dyskutujemy nad ilością osób ja mam duża rodzinę a mój narzeczony małą... Sama nie wiem co lepsze czy duże wesele (ok 170osób) czy mniejsze (ok 100osób)...

Gość AkAg
Witam :) Ja też się dołączam - 13 wrzesień 2014 :) Mamy salę, Kościół, zespół i suknię. Ah no i listę gości :) W tym roku zamierzam jeszcze kupić wódkę (bo przecież drożeje :)) i zamówić kamerzystę i fotografa. (swoja drogą może ktoś poleci tanio i profesjonalnie...?). Jak Wy sobie to rozplanowujecie? Czy coś jeszcze powinnam w tym roku załatwić? Tak w ogóle to czy jest tu ktoś z Lublina? :) Pozdrawiam!

Gość gość
agnieszka jaką salę wybrałas w Lublinie, jeśli to nie tajemnica? Pytam, bo sama szukam, czytam, zastanawiam się

Gość Karolina02
Ja również się dołączam na 20 września 2014r ;) Pozdrawiam