Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina ryczy ...bardzo

Czy powinnam się leczyć ? Przeczytajcie co zrobiłam

Polecane posty

Gość nina ryczy ...bardzo

to nie prowokacja, mozecie wierzyc lub nie, nie znamy sie wiec mowie szczerze.. Robie na zlosc sąsiadom, dlaczego? Bo są chamscy, nikt nikomu nie pomaga, nawet dzien dobry nie mowią. Ostatnio w nocy zrobiłam ...kupe na gazete, była druga. Polozylam ją na wycieraczce pewnej sąsiadki. Innej nocy, wysmarowałam wszystkim (moją tez) klamki żelem do toalety gęsta lepka maź jak glut , w swieta bozego narodzenia wydalam kilkanascie zlotych ,kupilam resztki karpi, zostawilam 3dni w piwnicy, śmierdzialy, i kazdemu do woreczka na klamke...bylo wiecej akcji dlugo by pisac. Robie tez na zlosc kolezankom z liceum (skonczylam 3lata temu). 4 laski ktore mnie nie lubily, nabijaly sie, upokarzaly, gardziły wręcz ! Bo...bylam cicha, niesmiala,nudna nie chodzilam na imprezy, nie uciekałam ze szkoły no i nie wiem jeszcze za co :( Jednej wyslalam kilka listow np przerobiona w photoshopie fotka, jej twarz nago i golym ksiedzem i murzynem, innym razem napisalam ze bedzie sie smazyc w piekle dlugi list w stylu koscielnym ,duzo o religii i jej zlych czynach. Innej kolezance, tzn jej mamie listem poleconym kilka kondomów wypelnilam je mydlem w plynie i zawiązalam, dolaczylam list z tekstem dziekujemy ci za te noc! I fotke na ktorej bylo 10golych facetow. Innej wyslalam anonimowo wieniec pogrzebowy, wydalam kupe kasy. Oczywiscie wszystko w rekawiczkach , w czystym pomieszczeniu by sladow nie zostawic. Moglabym opowiadac cala noc. Mam na celu jeszcze kilka osob, to zemsta za to co mi robili. Myslalam nawet zeby wynajac kiboli by pobili jednego chlopaka , chodzil ze mną do gimnazjum i mnie dreczyl i poniżal przy wszystkich. Napisalam na jednej stronie do takiego goscia, zgodzil sie, podal cene, bez gadania zrobią swoje, dam kaske i sie zegnamy. Nie wiem co o sobie myslec, robil ktos z was cos takiego jak ja? Macie pomysły by dopiec przesladowcą z dziecinstwa i mlodosci? Czekam na odpowiedzi i potraktujcie temat powaznie, bo pisze szczerze a nie mam komu tego powiedziec.

Gość Myszka Miki w pantalonach
owszem, powinnaś :D

Gość eęeeff
a ja mysle ze nie...to sie nadaje na ksiazke albo serial

Gość dorotka wellmann
to niestety nie jest normalne, jesteś bardzo zawistna. pewnie robienie komuś na złość sprawia ci przyjomność? "a, niech mają za swoje", chociaż ich winy nie są wcale takie, żebyś musiała wymierzyć sprawiedliwość

Gość throw away
no co ty, jestes po prostu bardzo pomyslowa :)

Gość premierka
według mnie bardzo dobrze zrobiłaś! i niekoniecznie musieli być to twoi gnębiciele! świat jest bardzo skrzywiony ogólnie i wszyscy ludzie... mogą udawać uprzejmość i robić ci po kryjomu różne świństwa (mi tak jedna krowa z sąsiedztwa zrobiła obmawiając mnie w dość dziwny sposób, dopiero teraz się domyśliłam po tylu latach, a kontakt z nią nie utrzymuję dość długo tylko z kompletnie niezgodności charakterów)... i co ją to niby by interesowało moje życie skoro zerwalam kontakt? A JEDNAK. życzę powodzenia! załatwiaj się im codziennie, tylko nie skłaniaj sie do karalnych gróźb co do życzenia śmierci itp. po prostu smrodź im aż do znudzenia :D

Gość tez bym chciałłłła
mnie pobily dziewczyny w gim, dwie nawet probowaly zgwalcic na sali gimnastycznej ;( rozebraly kazały stękac probowaly wlozyc kijek od hokeja, to bylo 7lat temu, zycze im śmierci ;(

Gość aabbbbbbbbccccc
hehheh, zwieracze mi puszczaja

Gość slicznotka Barbie
dziwie sie ze nie przyklejasz "na kropelke" ceglowek na samochody ani , ze im silikoneu do rur nie wstrzykujesz...

Gość o cholera jjjjjba
pomysłowa jestes :p ja kiedys na zlosc zapchałam sąsiadowi rure wypechową ,napchałam tam czego sie da :D potem auta nie widzialam 2tyg ,pewnie u mechanika. To był odwet za jego zachowanie.

Gość ta co pamięta wszy jednej
oj, kochana :D Ty kreatywna dziewczyna jesteś :D🖐️ uśmiałam się jak norka Ja ze swoim żalem, że szefowej na pożegnanie wieńca nie walnęłam i nie pozwałam ją do sądu (byłoby o co) to wysiadam :(🖐️ No nie mogę odżałować, że mnie proces sądowy nie pociąga :o

Gość ta co pamięta wszy jednej
po tym co piszesz to niektórzy z twoich "ofiar "bardziej mają się czego wstydzić niż Ty. Jednak ludzie są podli

Gość ach, jestes cudowna
ja tez jestem nieco psychiczna, mam 2 mlodszych braci ale to tak jeden 4 lata a drugi 6 i jak byli jeszcze mlodsi to caly czas ich wkrecalam w jakies nieprzyjemne akcje, np smarowlam niebbieska wykladzine szminka czerwona i bieglam do babci zeby zobaczyla co chlopcy narobili, marnowalam jej wszystkie kosmetyki, wywalalam ubrania i inne rzeczy z szafy i zwalalam na nich a ze male z nich dzieci byly to albo sie przyznawaly albo beczaly ale i tak dostawaly opie**ol i kary a ja tylko sie dusilam ze smiechu w pokoju obok

Gość ach, jestes cudowna
a bylam juz wtedy pelnoletnia jak to robilam wiec...

Ja też po latach zemściłam się na swoim oprawcy z gimnazjum.. Przyznam szczerze, ze sprawiło mi to straszną ulgę, chociaż uważam, że to jest złe i naganne. Uważam jednak, że temu chłopakowi za 3 lata nieustannego upokarzania mnie i gnębienia na oczach szkoły i nauczycieli należy się śmierć. Chociaż było to prawie 10 lat temu. To co robisz sąsiadom to perfidna sprawa, ale swoim oprawcom.... ;) Ja wiem, zę pewne rzeczy za bardzo kłują i bolą i ulge przynosi jedynie zemsta.

Gość o moj gudness i inne
ty jestes psychiczna dziewczyno jak we wlasnej rodzinie swoim braciom moglas takie rzeczy robic, to niemoralne jeszcze bedziesz miala wyrzuty sumienia ze ich tak krzywdzilas i im dziecinstwo zmarnowalas

Gość ach, jestes cudowna
a i jeszcze nocą rozwieszalam na slupach lub tablicach rozne dziwne ogloszenia o osobach z ktorymi mialam na pienku, to dopiero bylo dobre jak nawet w szkole sie tym zainteresowali i robili dochodzenie

Gość Kiszony345
Generalnie.. Może idź pomodlić się do kościoła.. Nie do księdza tylko do kościoła.. I zrób sobie własny rachunek sumienia..

Gość Kiszony345
I generalnie zemsta nic Ci nie da.. Tylko ciągły gniew.. Zostaw przeszłość za sobą i buduj teraźniejszość z innymi ludźmi.. Nic nie może przecież wiecznie trwać.. Żyjesz RAZ! Przeżyj ŻYCIE GODNIE! Oni kiedyś sami za to zapłacą.. Los sam zsyła odpowiednie sytuacje..

Gość ach, jestes cudowna
chcialabym dawnego kosciola bez radia Maryja i tv trwam.

Gość ta co pamięta
generalnie nie powinno się żyć gniewem, ale tak naprawdę to nie powinno się dać sobą pomiatać. Mi by się nie chciało tego co Ty robić

Gość Puruska53234
Wiara jest dla silnych ludzi... więc.. Grzech jest dla słabeuszy

Gość ta co pamięta
nade mną się znęcała szefowa i jej koleżaneczka, nie zapomnę im tego.ale wiesz człowiek w reguły nie rusza g...bo śmierdzi i odpuszcza. Choć to, co robisz w pewien sposób pochwalam, bo gdyby ludzie nie odpuszczali innym podłości może było by tego mniej

Gość dfdfsfsdfsd
PROWO:D