Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

Gość ooooooooojaaaaa
podkul .... no dokładnie i ma pretekst, przecież kolejny weekend się zbliża :)

Gość ooooooooojaaaaa
a później znowu wpadnie, że niby odpoczywał po forum.... wytrze twarz i będzie udawał,że wszystko w porządku

Gość ojdana35
no nie da sie, bo niby jak? no włąśnie nie da się ,dlatego ci się dziwiłam ,przeciez oni nie łapią twoich żartów:P pablo z czego ty się cieszysz?wkleiłeś maile od zs,nie załąpałeś co do ciebie pisał,czy to jest powód do dumy?

zawsze szczery pekinczyk "przypomnij mi swoj cel, walka z chamstwem? tak to lecialo?" I tym tekstem potwierdziłeś to że byłeś w weekend na kafe tyle że jako pomarańcza bo skoro o tym dyskutowałem w weekend który Ty spędzałeś poza domem to skąd mógłbyś o tym wiedzieć?? :D Czyżbyś to Ty założył również temat: "Jak sprawdzić ip osoby która tutaj pisze??" :D

przeciez oni nie łapią twoich żartów przeciez wiem, ale spojrz na to z mojej strony dzieki temu nagle pojawia sie ktos, akurat padlo na ciebie, kto lapie w ten prosty sposob mogejednoczesnie ponabijac sie z pajacow i namierzyc kogos z inteligencja powyzej patyczaka :-)

zawsze szczery wiem wyslij mi zdjecie swojego domu w szczecinku i w tej wiosce, pochwal sie no! Swojego domu nie masz że na mój się napatrzeć chcesz?? :D

jak wszem i wobec wiadomo, dzis juz nie sposob przeczytac wpisow z poprzednich stron topiku, po prostu nie da sie zaraz, moze to tylko w holandii nie mozna? :-)

Gość ooooooooojaaaaa
jeśli dawałeś rady zs to sam sobie powinieneś dać radę pozbądź się w sposób realny energii, nie wiem co, może wybierz rolki, jak nie chcesz roweru, bo z tego co widzę, to raczej nie ma szans, żeby po tym, kim się okazałeś, jakaś normalna osoba napisała do ciebie emaila /zważywszy na te wklejki i groźby/-- a już spotkanie nie wchodzi w ogóle w grę, bo komu w tych czasach udałoby się zdobyć wiatraczek?? -- więc zapodaj sobie jakiś łyk energii na świeżym powietrzu i wróć tu odmieniony pozytywnie, wiem,że to nie koncert życzeń, ale wyobraź sobie,że naprawdę jesteś trudnym do strawienia osobnikiem :O

jak wiadomo nadzieja bedzie probowac mnie zbawiac, bedzie podkreslac jaki jestem bee i dzien w dzien przylazic tutaj by dalej truc dupe, how is it possible? :-)

zawsze szczery przeciez oni nie łapią twoich żartów przeciez wiem, ale spojrz na to z mojej strony dzieki temu nagle pojawia sie ktos, akurat padlo na ciebie, kto lapie w ten prosty sposob mogejednoczesnie ponabijac sie z pajacow i namierzyc kogos z inteligencja powyzej patyczaka Już Ci pisałem nie uzywaj słów których nie rozumiesz :D Inteligencja to nie jest to czym raczysz całe kafe :D To się nazywa chamstwo , arogancja i ograniczenie umysłowe :D Do inteligencji temu daleko :D

Gość ooooooooojaaaaa
eeeeeee ..... pękłeś zus i tyle a teraz nie próbuj pompować ego, bo to śmieszne

Gość ooooooooojaaaaa
Już Ci pisałem nie uzywaj słów których nie rozumiesz Inteligencja to nie jest to czym raczysz całe kafe To się nazywa chamstwo , arogancja i ograniczenie umysłowe Do inteligencji temu daleko Ano

Gość ojdana35
pablo ręce opadają :P przecież to ty jesteś tym chamidłem ,nadzi moze imponujesz ale reszcie raczej nie,wątpie by jakaś normalna kobieta z forum chciala cię bliżej poznać.

no jak to dana, przeciez on ma juz zapelniona skrzynke z gratulacjami po tym jak p omnie przejechal jak czolg wprawdzie wszystkie maile od wariatki ale zawsze :-)

Gość ooooooooojaaaaa
:classic_cool: Pavlo1985 👄 do zaklikania dzięki

Gość ooooooooojaaaaa
P.S. dobrze, że nie od guru bez jaj :D który oferuje wiatraczki

ojdana35 pablo ręce opadają przecież to ty jesteś tym chamidłem ,nadzi moze imponujesz ale reszcie raczej nie,wątpie by jakaś normalna kobieta z forum chciala cię bliżej poznać. Opinie osób które nawet nie potrafia dobrze napisać mojego nicka mam w głębokim poważaniu to raz. Dwa owszem jestem chamski ale tylko wobec jednej osoby która jest chamska wobec innych. Nie mogę?? Po trzecie czy ja gdzieś pisałem że mam zamiar poznawać ludzi z forum?? Nie :D Więc po co mi piszesz o mało istotnych dla mnie rzeczach o których wczesniej nie było nawet wzmianki z mojej strony?? Brak argumentów na obronę zs?? Czy próba dokopania mi??

Gość ojdana35
wprawdzie wszystkie maile od wariatki ale zawsze a,to dlatego pablo poczuł się jak bohater ;)

zawsze szczery czy ja gdzieś pisałem że mam zamiar poznawać ludzi z forum? taki slodki pekinczyk z amnezja Jesli chodzi Ci o nasze spotkanie to przypomnę Tobie jedno- to ty nalegałeś na to żeby sie odbyło nie ja :D Kto tu ma amnezję ?? :D

Gość ooooooooojaaaaa
słodki w całości, czy nie, jest super piątka Pavlo1985 ok. nie daj się Pavlo, bo widać,że zaczęła sfora przybywać z odsieczą biednemu guru :D sam sobie nie potrafi poradzić widać, że go trochę zabolało, to co jak wcześniej twierdził miało go bawić.. na drugi raz zs "nie rób komuś tego, co tobie nie jest miłe"

Gość ojdana35
Dwa owszem jestem chamski ale tylko wobec jednej osoby która jest chamska wobec innych. Nie mogę?? mozesz,tylko wtedy stajesz się chamem.Wytłumacz mi jak można zwalczać chamstwo chamstwem?Uwazasz ze jak jesteś chamem tylko w stosunku do zs,to jesteś cool? nie ,nie jesteś :) jesteś prostacki i śmieszny.

:-) ile to juz tych pozegnan bylo, ile ps'ow ilez odezw ale konca nie widac, skoro tak dlugo to trwa to co ma sie zmienic? na wariatke sposobu nie ma pekinczyk odejdzie za tydzien, miesiac, wariatka zniknie tylko jak ja znikne :-)

Gość ooooooooojaaaaa
do takiego chama jak zs niestety należy takimi metodami i językiem, jaki on rozumie :) nic na to nie poradzić dana :)

Gość ooooooooojaaaaa
Ja jednego nie czaję Dana skoro Ci się tak fajnie z nim klika, to go zaproś na jakiś priv i sobie gadajcie nikt ci nie broni :)

Gość ojdana35
Nadzia ale wg mnie zs ,nie jest chamski,jest ironiczny, cyniczny ,bezposredni,ale nie wulgarny:) wyluzuj kobieto ,nie przejmuj sie tak wszystkim :P

"Dwa owszem jestem chamski ale tylko wobec jednej osoby która jest chamska wobec innych. Nie mogę?? mozesz,tylko wtedy stajesz się chamem.Wytłumacz mi jak można zwalczać chamstwo chamstwem?" A uważasz że lepiej go głaskać po głowie i mówić że dobrze robi i to przyniesie jakiś skutek?? :D "Uwazasz ze jak jesteś chamem tylko w stosunku do zs,to jesteś cool? nie ,nie jesteś jesteś prostacki i śmieszny." A czy ja gdzies pisałem że jestem cool z tego powodu?? Albo czy napisałem że wogóle jestem cool bo to czy tamto?? Mów co chcesz ale chamstwo da się tylko chamstwem zwalczyc, zło tylko złem itd Zwalczanie zła dobrem owszem przynosi rezultaty .......ale tylko w filmach :D

Gość ooooooooojaaaaa
dla mnie to psychopata który lubi poniżać, obrażać i znęcać się nad innymi osobami dostał to, na to uczciwie zasłużył i tyle nie ma co tego po tysiąc razy tłumaczyć, wszystko jest już dawno jasne.