Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grejs keli

Jakie rowerki biegowe mają wasze 3 latki?

Polecane posty

Pochwalcie się. Szukam czegoś na 3 urodziny dla syna. Przeglądałam allegro i kompletnie nie wiem na co zwracać uwagę, podajcie linki jak możecie i napiszcie czy jesteście zadowolone.

Gość xjhuog;c;uh
ja mam dla 2 latka puky LMR ten najmniejszy, dla 3 latka chyba kup ten większy i z hamulcem od razu ja jestem mega zadowolona, mały trzyma równowagę, zaczął jedździc jak miał rok i 10 m-cy puky jest bardzo lekki zwróc uwagę na wage rowerka, możliwośc regulacji wysokości iodełka i kierownicy i hamulce

http://allegro.pl/kolorowy-rowerek-dla-dzieci-chad-valley-h342-i2233319017.html Ja kupiłam w tym roku córce taki . Jest bardzo leciutki , stabilny , dodatkowe kółka są sztywne . Rowerek ma tylko 10'' koła więc maluch spokojnie na niego wchodzi i schodzi . Można również kupić z uchwytem do pchania (my taki mamy) uchwyt fajnie się zakłada oraz zdejmuje . Kolorowy i bardzo fajny :) osobiście polecam .

Dzięki za odzew dziewczyny. Puky rzeczywiście fajne ale cena trochę wysoka. Estera my właśnie mamy coś takiego jak podałaś w linku i chciałam mu zmienić na biegowy. Dzisiaj cały spacer jechał tym rowerem ale zamiast pedałować odpychał się nogami cały czas :)

moi mają esy go i taki plastikowy. Zaraz poszukam link. W każdym razie lepszy plastikowy moim zdaniem. Co prawda pompowane kola pozwalają jechać szybciej, ale non stop trzeba je dopompowywać i na dluższą metę jest to irytujące. Plastikowy jest zawsze "gotowy" i mlody na nim na prawde śmiga.

Mój w tym swoim starym ma plastikowe koła i o ile na podwórku spoko, to jak idziemy do sklepu czy gdzieś na spacer to wydaje się, że czołg jedzie, tak hałasuje na chodniku :D

nie nie te kólka nie robią hałasu wcale. Tylko kurcze to chyba nie jest identyko jak ten w linku. Ja kupowalam w sklepie. Jest bardzo podobny ale to chyba nie taki sam. Nie mogę na allegro takiego znaleźć. W każdym razie wizualnie wyglada podobnie ale kola nie hałasują zupelnie i mozna na nim na prawde bardzo szybko jechać co synek udowodnil nam już nie jeden raz :) Jest też dużo lżejszy od tego drewnianego a to dla maluszka też wazne. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bee48f6aa3b190cd.html Tak wygląda.

aha, powiem Ci że nawet fajny ten rowerek, zwłaszcza, że nie hałasuje :) Muszę się teraz zastanowić i coś wybrać. Co prawda mam jeszcze miesiąc ale nie chciałam zostawiać wyboru na ostatnią chwilę. Dzięki za linki i rady :)

Gość ania lez
Dla trzy latka to ja nie kupilabym plastikowego tylko normalny metalowy kolka 12cali z hamulcem podwyzszane siadelko moja corka i siostrzeniec na takich jezdza tak szaleja ze z plastikowego to nic by nie bylo

Gość ania lez
moja ma z hudory wydaje mi sie ze bardzo dobry firma no i lepsze moim zdaniem pompowane kola ponad pol roku nie pompowalismy chociaz wczesniej miala nie pompowane i tez byl dobry a kupowany w rosmanie ijuz nastepne dziecko na nim smiga

Gość koko maroko
hej ja przed wczoraj zamowilam mojej małej 2,5 latce hudore x-pulse :) dzisiaj przyszła śliczna antracytowo pomarańczowa :) generalnie Mała ma 93 cm, siodełko w rowerku 12" ma na najniższym poziomie :) dzisiaj pierwszy raz siedziała na takim rowerku, dwa razy sie przewrocila ale probowala dalej, jeszcze jej to slabo idzie, a zasadzie na nim chodzi widze ze jest niepewna i zastanawia mnie kiedy zacznie tak naprawde smigac? mamy taki : http://allegro.pl/rowerek-biegowy-xpulse-10-rower-bez-pedalow-i2314645215.html moze któraś z doświadczonych mam mi podpowie ile czasu zajelo waszym dzieciakom nauczenie sie jazdy na tym rowerku?? bo szczerze mam obawy czy nie za wczesnie jej go kupilismy

my mamy taki http://www.decathlon.com.pl/PL/b-bip-34976177/ jest super dla nas tylko znalezlismy taniej wtedy na allegro, jedynie co polecam to podjechac przymierzyc przed zakupem, z tego co wtedy naczytalam sie, to dziecko siedzac musi cala nozke miec plasko na ziemi, i wymiary podawane w necie polaczone z moim mierzeniem malego dalyby rowerek za duzy, pojechalismy na zywo przymierzyc i okazalo sie, ze trzeba bylo wybrac inny:) koko moj ma 2lata i 10 mies a rowerek biegowy 2 sezon, najpierw tez z nim chodzil, zacznie smigac nie zauwazysz kiedy, chyba ze jest za wysoki, to moze ma ciezko zlapac rownowage;)