Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szmaragdowe Oczęta

Tęsknisz mój miły? Nie widziałam Cię dziś...

Polecane posty

Gość kwiecie elizejskich pol
widzialam cie pare dni temu, smutny wzrok miales.. widziales mnie z nim.. zatesknilam.. ale wiem i ty tez, ze my nie dla siebie..

Gość Kosmaty ukasz
kur­wa.... za taką nie tęskie... już...

Gość abc 26 03
Ja też tęsknię ale mam nadzieję że zobaczymy się już niedługo...***

Gość i jestem rozbity
kogo nie widziałaś? Prosze o znak szczegolny? Jesli to oczywiscie ta osoba/

Gość a jednak wciąż
tęsknię :( tu czy tam, bez znaczenia...

Gość inteligentne osoby
ten ksiądz miał dzisiaj wolne:D

Gość Pomiędzy zielonym a morskim
http://www.youtube.com/watch?v=CxRWEJdFqJc Let It Be me God bless the day I found you I want to stay around you and so I beg you let it be me Don't take this heaven from one if you must cling to someone now and forever let it be me Each time we meet love I find complete love without your sweet love tell me what would life be? So never leave me lonely tell me you love me only and that you'll always let it be me...

Gość zaglądam, ale
już nie piszę tak często

Bóg pobłogosławił dzień, w którym Cię znalazłem, chcę zostać blisko Ciebie i tak Cię błagam pozwól mi być Nie odbieraj od razu tego nieba jeśli musisz się na kimś oprzeć teraz i na zawsze pozwól mi być Za każdym razem spotykamy miłość, znalazłem miłość kompletną bez twojej słodkiej miłości powiedz mi, jak mógłbym żyć? Więc nigdy nie zostawiaj mnie samego powiedz, że kochasz tylko mnie i że zawsze będziesz, pozwól mi być... Przepiękna piosenka.... Dla mnie?

Podoba się tobie? Mi również ;) zwłaszcza ta przygrywka i słowa są piękne :) specjalnie zamieściłem angielskie słowa, aby Ktoś zadał sobie trochę trudu w odnalezieniu dosłownego tłumaczenia :) Może być dla Ciebie, jak się Tobie podoba :)

A teraz taka propozycja :) http://www.youtube.com/watch?v=8cm7cFH5oXE Libert Scende la sera sulle spalle di un uomo che se ne va. Oltre la notte nel suo cuore un segreto si porter. Tra case e chiese una donna sta cercando chi non c' pi. E nel tuo nome quanta gente non torner. Libert, quanti hai fatto piangere. Senza te, quanta solitudine! Fino a che avr un senso vivere io vivr per avere te. Libert, quando un coro s'alzer canter per avere te. C' carta bianca sul dolore, sulla pelle degli uomini. Cresce ogni giorno il cinismo nei confronti degli uomini. Ma nasce un sole nella notte, nel cuore dei deboli. E dal silenzio un'amore rinascer. Cercando te! Libert, quanti hai fatto piangere. Senza te, quanta solitudine! Fino a che avr un senso vivere io vivr per avere te. Avere te! Libert, senza mai pi piangere. Senza te, quanta solitudine! Fino a che avr un senso vivere io vivr per avere te. Avere te.....

Gość Phiphiphi
On jest lekarzem a ona jego pacjentką.. Proste.

Piękne te piosenki, może to Ty jesteś Nim? :( Wieczór zastaje mężczyznę, który odchodzi Oprócz nocy w swoim sercu zabierze tajemnicę Wśród domów i kościołów kobieta szuka kogoś, kogo już nie ma I w Twoim imieniu ilu ludzi nie wróci O wolności... ilu już przez Ciebie płakało Jaka samotność bez Ciebie Dopóki życie będzie miało sens Ja będę żył, aby mieć Ciebie O wolności... kiedy chór się podniesie Zaśpiewa, aby mieć Ciebie Wymazany z pamięci ból i życie ludzi Z każdym dniem rośnie cynizm w przeciwieństwie do pokory Ale wzejdzie słońce w nocy i w sercach słabszych I z tej ciszy miłość odrodzi się szukając Ciebie O wolności... ilu już przez Ciebie płakało Jaka samotność bez Ciebie Dopóki życie będzie miało sens Ja będę żył, aby mieć Ciebie O wolności... nigdy już więcej łez Jaka samotność bez Ciebie Dopóki życie będzie miało sens Ja będę żył, aby mieć Ciebie

Cieszę się Tobie podobają się te nutki :) http://www.youtube.com/watch?v=x1i7pevupAM Adagio I dont know where to find you I dont know how to reach you I hear your voice in the wind I feel you under my skin Within my heart and my soul Ill wait for you Adagio All of these nights without you All of my dreams surround you I see and I touch your face I fall into your embrace When the time is right, I know Youll be in my arms Adagio I close my eyes and I find a way No need for me to pray Ive walked so far Ive fought so hard Nothing more to explain I know all that remains Is a piano that plays If you know where to find me If you know how to reach me Before this light fades away Before I run out of faith Be the only man to say That youll hear my heart That youll give your life Forever youll stay Oh Dont let this light fade away No, no, no, no, no, no Dont let me run out of faith Be the only man to say That you believe, make me believe You wont let go Adagio... P.S. My Angel (Yeliel) http://www.youtube.com/watch?v=tO7emsGHhpY

Nie wiem, gdzie cię znaleźć Nie wiem, jak do ciebie dotrzeć. Słyszę twój głos w wietrze, Czuję cię pod skórą, W sercu i w duszy. Będę na ciebie czekać, Wiem, gdzie Ci znaleźć, ale nie mogę... Ty mnie nie szukasz?? A może się mylę?? Wiatr niesie nadzieję na spotkanie. Jeśli mnie znasz, powiedz to! Każde z nas ma swoje życie, Ty i ja na zawsze tylko platonicznie!

Pełne tłumaczenie :) Nie wiem, gdzie cię znaleźć Nie wiem, jak do ciebie dotrzeć. Słyszę twój głos w wietrze, Czuję cię pod skórą, W sercu i w duszy. Będę na ciebie czekać, Adagio Wszystkie te noce bez ciebie, Wszystkie moje sny cię otaczają, Widzę i dotykam twoją twarz, Spadam w twoje objęcia. Gdy czas będzie dobry, wiem, Będziesz w moich ramionach, Adagio Zamykam oczy i odnajduję drogę, Nie potrzeba za mnie modlitwy, Zaszłam tak daleko, Walczyłam tak twardo, Nic więcej do wyjaśniania, Wiem, wszystko, co zostało, To pianino, które gra. Jeśli wiesz, gdzie mnie znaleźć,, Jeśli wiesz, jak do mnie dotrzeć Zanim to światło zblaknie, Zanim skończy się ma wiara, Bądź jedynym człowiekiem, który powie: Że Ty usłyszysz moje serce, Że Ty dasz swe życie, Zostaniesz na zawsze... Och... Nie pozwól temu światłu zblednąć, Nie, nie, nie, nie, nie, nie, Nie pozwól mi odbiec od wiary, Bądź jedynym mężczyzną, który powie, Że to ty wierzysz, spraw, bym uwierzyła. Nie wypuścisz... Adagio...

Tak czytałam. A to były moje słowa, dotyczące mojej sytuacji: "Wiem, gdzie Ci znaleźć, ale nie mogę... Ty mnie nie szukasz?? A może się mylę?? Wiatr niesie nadzieję na spotkanie. Jeśli mnie znasz, powiedz to! Każde z nas ma swoje życie, Ty i ja na zawsze tylko platonicznie"

Pomiędzy zielonym a morskim, czyli szmaragdowym :) podobno mam taki kolor oczu :) raz zielony raz niebieski... http://www.youtube.com/watch?v=MgICk_RTDIs :) Jedna z ładniejszych wersji... Je T'aime D'accord, il existait d'autres faons de se quitter Quelques clats de verre auraient peut-tre pu nous aider Dans ce silence amer, j'ai dcid de pardonner Les erreurs qu'on peut faire trop s'aimer D'accord la petite fille en moi souvent te rclamait Presque comme une mre, tu me bordais, me protgeais Je t'ai vol ce sang qu'on aurait pas d partager bout de mots, de rves Je vais crier Je t'aime, Je t'aime Comme un fou comme un soldat Comme une star de cinma Je t'aime, je t'aime Comme un loup, comme un roi Comme un homme que je ne suis pas Tu vois, je t'aime comme a D'accord, je t'ai confi tous mes sourires, tous mes secrets Mme ceux, dont seul un frre est le gardien inavou Dans cette maison de pierre, satan nous regardait danser J'ai tant voulu la guerre de corps qui se faisaient la paix Je t'aime, Je t'aime Comme un fou comme un soldat Comme une star de cinma Je t'aime, je t'aime Comme un loup, comme un roi Comme un homme que je ne suis pas Tu vois, je t'aime comme a