Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwas_acetylosalicylowy

Mój mąż stracił prawo jazdy!!!!

Polecane posty

Gość autorko nic wam innego nie
pozostaje jak wyslac meza za granice na te pol roku do pracy

Gość baduza
autorko ja sprzatam w malym miasteczku codziennie u innej rodziny,wiecej nie dobieram,oddalam ostatnio kolezance 2 now miejsca miesiecznie mam ok4000,przed swietami 4500

Gość Kathrine
i bardzo wam dobrze! tydzien temu mialam wypadek samochody - caly bok - od strony kierowcy - skasowal mi wlasnie taki ejbany pijany kierowca !!!!!!!!!!! leżę w szpitalu z połamanymi nogami i prędko z niego nie wyjdę. zajebac pijakow, co pod wplywem wsiadaja za kolo - mnie sie to nigdy nie zdarzylo, a konsekwencje za czyjes zachowanie ponioslam .!!! no a 0,6 to BRDZO dużo .!!

Gość autorko nic wam innego nie
ale wy niektore pojebane jestescie,wspolczuje tego jadu jeszcze bardziej niz autorce.Autorko nie martw sie jakies rozwiazanie napewno sie znajdzie.Wiesz co dobrze ci radze,mozesz sie wygadac na innym forum np http://forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.html jest pare osob z krakowa,mamy sa mile.doradza w razie czego co do zasilkow,jest tam tez prawnik b mily i nikt cie nie zjedzie,Owszem tam nie glaszcza po glowce i nie mowia co chwile jaka to jestes biedna,daja ci tam konkretne rady!!!kafeteria to syf niestety.Pozdrawiam i 3maj sie

Gość ozywiona zona
Z tego co czytam to on ma ewidentny problem z alkoholem.Starcil prawko bo jechal pod wplywem(i jeszcze ci wmawial ze nie byl pijany i nie pil duzo!) a teraz zamiast siedziec z toba i probowac znalesc wyjscie z tej sytuacji,szukac informacji to zostawil cie z tym wszystkim i dalej poszedl chlac.Ma probem z alkoholem jak nic.Ty teraz musisz sie martwic o swoja dupe i dziecka.Szukaj informacji o tym jak mozesz z dzieckiem wyjsc z tego jakos.Jego sprawe o prawko zostaw jemu,to on powinnien teraz sie tym martwic i szukac informacji a nie siedziec i chlac.On najpierw musi sobie poradzic z problemem alkoholowym bo i tak dobrze nie bedzie.Ty musisz isc do opieki,urzedu pracy i szukac czegos co ci przyniesie jakies pieniadze na przezycie.On na odwyk,bo i tak robote juz stracil to chociaz tyle z tego dobrego wyjdzie ze sie laczyc zacznie.Bo problem z alkoholem ma napewno.Nikt kto nie musi chlac,nie chleje jak wie ze rano musi za kierownice wsiasc,lub jak sa problemy nie ucieka w alkohol.Teraz zostaw go w tym bagnie,to moze szybciej dojdzie do tego ze musi sie leczyc i ratuj siebie i dziecko a nie jego prawko.

Gość z tego co autorka pisze
on ja strasznie uzaleznil od siebie..

Gość DOBRZE WIE; ZE ONA JEST
z domu dziecka i od niego azlezna, prawdziwa twarz to on dopiero pokaze!

Gość jbtftd
i jak tam autorko? rozwiazalo sie cos?

Gość zalóż konto w mbanku
konto w mabanku jest bez opłat i można zalożyc bez wychodzenia z domu

Gość janek fasola
Przeczytałem po wielu latach ten wątek... jestem ciekaw jak potoczyły się sprawy i życie Autorki. Mam nadzieję, że wszystko jednak się ułożyło. Będę wdzięczny z jakieś info i podbicie tematu. ;)