Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżudit

Która acai jest najskuteczniejsza? Wasze opinie

Polecane posty

Gość Dżudit

Stosowałam acaiberry w tabletkach.Niestety, ale tabletki nic nie dają. Dietetyczka powiedziała mi, że taki suplement najlepiej przyswaja się w formie płynnej, czyli soku. 30 tabletek za 90 zł + 20 zł wysyłka.... to jakaś kpina! Dodatkowo nie ma nigdzie składu, nie wiemy jakie jest stężenie Acai w jednej tabletce i ile tak naprawdę powinniśmy tych tabletek brać. Przykładowo firma MonaVie ma soki z Acai i podaje poziom stężenia samego owocu, u nich akurat 20%. Sok kosztuje 160 zł + wysyłka i wystarcza na kilka dni. Inny przykład: jagoda Acai z Synergy (sok nazywa się Mistify). Ma największe stężenie bo aż 51% + wysyłka 0 zł np. w Synergyclub i wystarcza na nawet 30 dni! Naprawdę zaczęłam zastanawiam się nad ilością jagody w jagodzie, bo o to chodzi najbardziej. I tu pytanie do was, czy któraś z was stosowała np. MonaVie lub Mistify? Chcę skusić się na jeden z tych soków.

Gość srooczka
Mistify lepszy jest bez dwoch zdań.

Gość Adamk88
Z kolei ja polecam produkt Monavie. Mogę również umożliwić tańszy zakup soku :) W razie pytań kontakt ze mną zdrowiezacai@gmail.com