Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka 1987

Wczoraj tańczyłam na weselu i byłam gwiazdą jak zawsze, faceci prosili mnie o nr

Polecane posty

Prosili o numer, o autografy, a ich laski były zazdrosne megaaa :D he he krzywo patrzyły się na mnie, ale czy to moja wina, że one im się wystarczająco nie podobają? tym chłoptasiom swoim? nie rozumieją te panny, że śpiewanie, prezencja, muszę wyglądać ładnie prawda, to to jest moja praca. a że robię takie oszałamiające wrażenie na facetach... :) cóż... chyba dlatego mam tyle zleceń na wesela :D Fajnie jest ;) Ale rada dla takich panienek, które na weselach są zazdrosne o swoich - zacznijcie o siebie dbać, czy coś, żeby podobać się swoim facetom, i żeby nie zwracali aż takiej uwagi na inne 🖐️

Gość kupóóóóóóóóóó
twój kolo cie leje a ty zadrosnica weź spierdalaj ok? idx lepiej udzielac korków bo to chyba umiesz

Gość nie pamiętam
nudzisz kurwo :classic_cool:

Gość karmazynowy pirat
jezeli na weselu u jakiegoś buractwa mozna być tzw gwiazdą hmmmm fajnie ,ze cie to cieszy,to juz jest duzo

hehe na kafe dziewczyny jak widzę też są nieziemsko zazdrosne o moją oszałamiającą urodę :) zazdrościcie , że za kilkugodznny występ, gdzie robię to co kocham, dostaję tyle kasy, ile wy za cały miesiąc harówy :D

Gość karmazynowy pirat
pewnie ,ze ci zazdroszcza bo kazdy polak w zazdrość wpisana w dowód osobisty,ciesz sie swoim sukcesem i najlepiej z niki nim nie dziel,gwiazdeczko weselna

Gość bakczosoj123456
Tak, tak " za kilkugodznny występ, gdzie robię to co kocham, dostaję tyle kasy, ile wy za cały miesiąc harówy" pojebało cię i to równo 🖐️

Gość bakczosoj123456
Ja już nie rozumiem - to ty tańczysz na tych imprezach czy śpiewasz? Z jakiej DOKŁADNIE branży jesteś?

karmazynowy pirat ale ja lubię dzielić się moim szczęściem z innymi i napawać optymizmem! Skoro mi się udało, to innym też może, prawda :)

Gość Wydaje mi się że K
No tak ona za kilka godzin ostrego analu dostanie pewnie tyle co niektórzy mają zasiłku co miesiąc....lubisz w dupe co?? Ale kurwa z ciebie uuuuuu.

Gość karmazynowy pirat
oj cos mi sie wydaje,że dzielisz sie aby wzbudzić u innych uczucie zazdrości

ale masz z tego powodu jakiś problemy emocjonalne bo ciągle o tym piszesz jaka to rozchwytywana na tych weselach jesteś

karmazynowy pirat nie, dzielę się swoim szczęściem, bo chcę by ludzie byli większymi optymistami a przy tym udzielam dobre rady dla kobiet :)

Gość ciocia pralinka
I że niby chcą autografy od dziewczęcia śpiewającego na chałturach? Litości... :D

Gość kupóóóóóóóóóó
od kiedy babol z zespoły tańczy z goścmi wex nie pierdol ok?

myszka83 jakie ciągle, drugi raz o tym piszę :) to jest ciągle? a piszę o tym, bo jestem szczęśliwa, że mogę zarabiać łącząc przyjemne z pożytecznym :)

Gość karmazynowy pirat
no to zajebiście trafiłaś ,tutaj całe ich stado czeka na twoje rady i po to aby świetować twój sukces,opisz jeszcze ile zarabiasz,jak jestes ładna to wrzuć fotkę jak masz dom to tez byłaby wskazana,a zobaczysz jakie grono koleżanek zyskasz

Gość Wydaje mi się że K
Taaaak a potem na zapleczu pchali ci w dupe :) za tą przysłowiową tygodniówke :)

Gość robtada
na weselach spoceni faceci w sztucznych koszulach i faceci pijani , każda lafirynda śpiewająca im się spodoba , byleby jakas sie uśmiechnęła i będa ganiać za nią , byłam na weselach to znam to upite towarzycho z remizy masz sie czym szczycić powodzeniem na takich imprezach ,chyba nie podobałas sie za młodu facetom że teraz sie tak jarasz jak żul resztakmi jedzenia z MC Donalda

nie chciałbym by taka dziewucha śpiewała na moim weselu i robiła wszytko by goście się ślinili na jej widok bo ma zabawiać gości muzyką a nie trzepotaniem rzęs i robieniu słodkich minek

Gość nie pamiętam
myszka zauważyłaś jak ci się włosy przerzedziły? :classic_cool:

robtada noooo, to pozazdrościć, na jakich weselach bywasz :D ja się cenię, więc śpiewam na weselach ludzi z klasą, nie jakichś pijaczków od Ciebie z wioski :D myszka83 no widzisz, nie chciałabyś, bo pewnie jesteś jedną z tych, które zamiast dbać o siebie, wolą łazić za facetem krok w krok i całą energię skupiać na tym, by go pilnować :) i gdzie ja napisałam, że się ślinię do gości? po prostu wykonuję swoje obowiązki w pięknym stroju i jestem miła i uśmiechnięta dla wszystkich - taka moja praca :)

to kto śpiewał jak ty cały czas latałaś z chłopami po sali? Robota fakt fajna mnie by się podobało to jakbym umiała śpiewać ale z tymi autografami to przekombinowałaś;)

Gość Wydaje mi się że K
Moja droga tak sie składa że pracuje w duże firmie i zarabiam 4.500 na ręke plus dodatkowe zlecenia za ok 2000 miesięcznie. Nie bede sie poniżać żeby dorobić na "robieniu z siebie idiotki" na weselach. A wiem co takie "panienki" po występach robią bo mam sporo znajomości i po wystepach zwykle robiądruga robote dodatkowo płatną...wiec wez mi nie pierdol że "tańczysz" jak to tańcem można nazwać. Tańczysz to może i na kutasie u jakiegoś gościa weselnego. I taak tak pracując w dużej korporacji moge sobie przeklinać ile wlezie na kafe:) jesteśmy prawie anonimowi :)

miła jak zawsze - byłaś kiedyś na wesleu? Co Ty myślisz, że kapela non stop bez przerwy śpiewa? Wydaje mi się że K i co sądzisz , że 4500 to tak dużo? choć i tak pewnie ściemniasz, no bo co masz zazdrośnico napisać, że 1200? :) i w fajnym towarzystwie się obracasz, jeżeli takie rzeczy widziałaś :D zresztą ja śpiewam razem ze swoim facetem, który w każdej chwili może zainterweniować, jeżeli któryś mężczyzna byłby zbyt nachalny :)