Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VincentVega07

Jak znleźć kogoś mając do dyspozycji kilka rzeczy?

Polecane posty

Sprawa jest typowa. Poznałem jedną dziewczynę...Znam jej imię, dokładną datę urodzenia i miasto. Dała mi maila ale wydaje mi się, że musiała coś zle wpisac niestety . Dodam, że nie ma fejsa itp... Baaardzo mi zależy aby ją znaleźć ale obawiam się że jest to mało prawdopodobne...Ma ktoś jakiś pomysł?

Gość Aps88
Ewentualnie jeszcze pozostaje Nasza klasa - jeśli miasto jest niewielkie. A Ty dałeś jej namiar na siebie?

1. Poproś o pomoc znajomego Policjanta. :P 2. Udaj się do owej miejscowości do Urzędu Miasta i zbajeruj Panie z biura. Powiedz, że jeśli nie zdradzą Tobie adresu to staną na przeszkodzie waszej miłości. :P Pewnie i tak nic to nie da, ale zawsze można spróbować. ;) 3. W owej metropolii rozwieś wszędzie gdzie popadnie kartki o treści.... Poszukiwana miłość mojego życia, kobieta, której imię jest tak cudowne, że więcej nie muszę o Niej wiedzieć... :P (tu wpisz imię) odezwij się koniecznie do mnie. Podałaś mi niewłaściwy kontakt do siebie co nie daje mi spać po nocy. :P Myślę o Tobie... Pozdrawiam Twój (podajesz swoje imię i namiary - np. e-mail tymczasowy lub tymczasowy nr. tel. kom.) Jak zweryfikujesz czy to ona? Proste, zapytasz o datę urodzin. ;) 4. Jeśli wiesz cokolwiek na Jej temat, np. gdzie studiuje itp. Zacznij swoje mini prywatne śledztwo. 5. Albo lepiej sobie odpuść skoro nie masz pomysłów może nie warto zawracać sobie głowy. :P

Gość taka se mała
lepiej sobie odpuść skoro nie masz pomysłów może nie warto zawracać sobie głowy. walsnie tak zroppp :classic_cool:

No własnie cholera dalem ciala bo nie dalem namiaru na siebie. Ona jest z drugiego kranca Polski ale czesto wpada do stolicy. Powiedzialem jej, ze za tydzien bede w tym samym miejscu, wiec jesli ona tez by chciala kontynuować ta znajomosc to sie zjawi, na to licze. Kurde, moze troche to melodramatyczne ale na serio cholernie mi zalezy. Dzieki z odp kafeterjanie;)

to: all @ VincentVega07 19:17 (pyta:) --> Jak znleźć kogoś mając do dyspozycji kilka rzeczy? @ aspołecznyodludek 19:28 (odpowiada:) --> (m.in) 1. Poproś o pomoc znajomego Policjanta. *************************** jeśli można dopytać: jak w TAKIEJ sprawie może pomóc "ZNAJOMY" Pan Policjant ? C o może ustalić? Jak pomóc? ________________

bo_taka_jestem Gdyby była warta zachodu to tak, ale od pewnego czasu nie wierzę, że ktokolwiek wart jest poświęcenia mojego czasu. Straciłem wiarę w ludzi, zwłaszcza w kobiety. VincentVega07 To co się tak przejmujesz. Jeśli przyjdzie to oznaczać będzie tylko tyle, że warto uczynić kolejny krok. Tylko zastanów się czy związek na odległość ma jakikolwiek sens, bo w teorii to wygląda dobrze, ale praktyka zazwyczaj nie jest już tak wesoła. W związku bardzo istotny jest kontakt osobisty. Nie bądź dzieciak i nie licz na to, że komórka i Internet załatwi wszystko... to naiwne myślenie.

Gość spróbuj zmienić literę w mailu
''Dała mi maila ale wydaje mi się, że musiała coś zle wpisac niestety'' Wpisz w google tego maila, zobacz co znajdzie. Jeśli jakiś podobny to może jej ( skoro pomyliła się podając go). Co ci szkodzi wówczas napisać i dopytać czy to ona?

kefir_i_szczypiorek_pycha Jeśli wiesz na czym polega praca Policji, jeśli wiesz, że każdy obywatel jest ewidencjonowany i znany Państwu.. to się domyślisz sam o co tu chodzi. ;) bo_taka_jestem Dobra rada - unikaj mnie jak ognia. :P

@ aspołecznyodludek 20:36 " kefir_i_szczypiorek_pycha Jeśli wiesz na czym polega praca Policji, jeśli wiesz, że każdy obywatel jest ewidencjonowany i znany Państwu.. to się domyślisz sam o co tu chodzi. (...) - :D :D Tak. Wiem. I -> Ok. Luz blues... I -> dziękuję za odpowiedź. pa --> ___________

@ bo_taka_jestem 20:50 - (...) kefir tyś pani czy pan? (...) Nawiązując do pytania, rozumiem, że się nie spotkaliśmy w żadnym z "wątków" forum .. :D więc zapytam, ----> "a jakby Pani chciała?" Proszę śmiało mówić i nic się nie bać... (Postaram się, żeby było dobrze... :D ) ___________________

Ja jestem przeciwnikiem związków na odległość ale ja nie mówię tu od razu o slubie:) Po prostu chciałbym blizej ja poznac bo spotkanie jej spowodowalo, ze dobrze sie poczulem:) pozytywna energia od niej bila, a i czuje, ze nadawala na podobnych falach;) po prostu dawno nie spotkalem kogos tak pozytywnego.

Gość el viento
Jak masz dokładną datę urodzenia, to masz początek nr PESEL. Nie wiem, czy policja ma możliwość przeszukiwania mieszkańców po PESEL (w sensie informatycznym a nie występowania papierologicznie o dane) ale zakładam, że tak. Pracuję z danymi medycznymi i tam mając datę urodzenia z pesel i imię, z niespełna 10 tys. pacjentów prawie na pewno trafi się jedna osoba. Nawet jeśli bardzo wyjątkowo to dwie, max trzy. Oczywiście to dotyczy tylko pacjentów naszej jednostki (i piszę to tylko dla przykładu, że wówczas łatwo "wyłowić" osobę). Ale jeśli masz dostęp nieoficjalny do jakiegoś policjanta (raczej tylko znajomego, bo inny nie będzie ryzykował) a on ma dostęp do takiej bazy danych, i nie jest to wielkie miasto, to masz ogromne szanse powodzenia - że dostaniesz adres.

I jeszcze jedno. Czy jesli wysle wiadomosc na FB do nieznajomego to ona dojdzie? Bo byc moze namierzylem kogos kto by znal tę dziewczynę;)

Gość el viento
Nie wiem, nie próbowałem do nieznajomych. Ale zakładam, że jeśli jest możliwość wysłania do nieznajomego, to dochodzi. Inaczej nie było by takiej opcji. Zresztą próbuj, co Ci szkodzi.