Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

444555

robie filmiki o moim zyciu w Los Angeles-zapraszam!!!- w kazda sobote

Polecane posty

Gość marczkja
pokazujesz biednym polockom jak wygląda wielki świat ? łojesu

Gość dwugłowy pawian
jakiej muzyki słuchasz:)?bardzo lubie twoje filmiki:D

lubie disco i club i elektroniczna i industrial a ty? masz cos do polecenia? bardzo lubie odkrywac nowa muzyke

Gość dwugłowy pawian
lubię metal.:classic_cool: ale industrial jest zajebisty

Gość ej Ela czemu nie dodajesz
juz zadnych filmikow na angielskim kanale, i czy zalozylas juz trzeci kanal?

Gość ej Ela czemu nie dodajesz
nosisz tampony czy podpaski?

Gość sorry, ale jest dziwna ta lask
Jak dla mnie jestes jakas dziwna- mam wrazenie, ze chorujesz na jakas chorobe psychiczna, ze cos jest z toba nie tak...

chorobe psychiczna to ma kazdy co nie zaklada tematow o samobojstwie lub martwi sie czy meza puscic na miasto

z reguly panny co sie smieja i zyja maja chorobe psychicznsa zgadza sie

Gość od25tysiecy wzwyz
jesteś KOCHANA;) śliczna, uśmiechnięta, wesoła, spontaniczna -masz w sobie radość dziecka, słońce i same pozytywne emocje;) jak ja bym chciała, aby było więcej takich ludzi! uwielbiam Cię, uwielbiam Twoją energię i uwielbiam to, jaka jesteś wyjść spoza szablonów jest trudno, spróbować czegoś innego, żyć inaczej, ubierać się inaczej...to trudne, a ty robisz to z wdziękiem, z charyzmą:) I LOVE ELLA

Gość od25tysiecy wzwyz
oglądałam film o marylin monroe ... była tam taka scena, kiedy ona śmiała się, tańczyła na boso...jej facet powiedział JESTEŚ PIJANA i wyszedł z pokoju ona spakowała walizki i zostawiła mu karteczkę , że szuka mężczyzny, który tańczyłby na boso z nią, a nie starego, nudnego, bogatego pierdziela:) masz coś z niej... taki czar i taką odwagę, do bycia inną:)

25 tysiecy pocalunkow dla Ciebie od25tysiecy wzwyz za te slowa!!! bardzo dziekuje! juz mi kilka osob mowilo ze mam cos z Marilyn takiego wlasnie dziecinnego -bede niedlugo robic filmik z chodnika z gwiazdami gzdie jest jej reka w cememcie- tzn slad i sparwdze czy mi pasuje ha ha! bardzo dziekuje za ogladanie i kochane slowa! dziekuje Ewelina79!! bardzo sie ciesze!!!

Gość jsjskdhdodhdj
Nosz kuwa i kolejny temat o tym samym filmiku, dziewczyno słyszałaś o czymś takim jak netykieta?

Gość kupóóóóóóóó
musisz wiec strzelić samobója jak Marylin

Gość gfhjgrfjm
Jestes pojebana dziewucho!!!!Schizofrenia lub podobne gowno i to bez jaj. A twoje fanki to albo ty sama, albo podobne do ciebie :O nostalgia i zal kurva

Gość 41445555
Fucking pointless bitch, sick twat. What the fuck r u doing there, he ? U stupid pussy cunt

tak to ja sam - calymi dniami siedze na kafeterii i wpisuje sobie 24 godziny na dobe 7 dni w tygodniu

wszystko od milych do pochlebstw to wszystko ja poprzednio byly podszywy no ale ich nie bylo to tez bylam ja

a tak na serio NAWET RAZ SE NIC NIE WPISALAM NIC I ZALOZYLAM CZARNY NICK I TYLKO PO TYM NICKIEM MOJE WPISY

Gość 41445555
uuu....GRUBO....powinni cie zamnknac :O 🖐️

. dziewczyna jest niesamowita i przeurocza:) . jesteś naturalna, niebanalna, interesująca i taka świeża, delikatna, krucha:) . jasne, że masz coś z Marylin:) patrząc na Ciebie, na Nią człowiek zastanawia się- ONA NAPRAWDĘ ISTNIEJE? bo jesteście jak z innego, lepszego świata, jak z bajki! gdzie nie ma uprzedzeń, zawiści, zazdrości,nietolerancji... jest piękno, kreatywność, śmiech i DOBRO :)! trzymam kciuki za Ciebie i bardzo chciałabym aby taka osóbka jak Ty zrobiła karierę :) jesteś inna niż wszystkie celebrytki ze sztucznymi włosami, paznokciami, cyckami, ustami i uśmiechami... DUŻO, DUŻO, DUŻO buziaków dla Ciebie;)

bardzo bardzo dziekuje za te przesliczne przemile kochane slowa!!!! caluski !!!!!!!! ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Gość jak dla mnie
to dziewczyna jest nudna, tzn. jej wstawki na jutjub, żadnej tam akcji, krajobrazy też nieciekawe, myśli w jej producjach też nie uświadczysz, mogłaby zrobic filmik pt. "Kaszanka" jak je kaszankę i też byście chwalili :P

Gość mądralla
wiesz, Ty idziesz swoją drogą. To jest bardzo trudne i człowiek powinien mieć wsparcie, jakiekolwiek. Widać po Tobie ogromną pracę, każdego dnia robisz ogromną robotę, żeby przezwyciężyć swoje słabości, nie poddać się. I mimo, że ktoś powie, że jesteś dziwaczka to ja uważam, że człowiek, każdy człowiek powinien mieć odwagę być sobą, chociaż spróbować. Ty próbujesz i nie włazisz w ten kanał, którym 99% ludzi idzie w życiu. Nie wiem skąd masz siły [może jesteś obrzydliwie bogatą krewną szejka arabskiego, której rodzina zazdrości majątku?:D i postanowiłaś uciec w świat i żyć po swojemu]. Ale podoba mi się, że próbujesz swoich sił i działasz, starasz się stworzyć coś nowego.