Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

444555

robie filmiki o moim zyciu w Los Angeles-zapraszam!!!- w kazda sobote

Polecane posty

Gość moniapyzka
Jezuniu, jestes tak kochana dziewczyno, ze mam ochote z Toba rozmawiac calymi dniami! a wlasciwie to moje marzenie. Naprawe, wlasnie ogladam filmy i mam ochote wyjechac z Polski. Od jakiego czasu tu nie mieszkasz?

Gość mądralla
widziałam filmik o marzeniach i to jest ciekawe, inspirujące. Wiadomo, że brak tu ręki fachowego psychologa, ale mi się kojarzył z pozytywnym myśleniem, tym co może powiedzieć psycholog, żeby człowieka naprowadzić na dobry tor. Wg mnie to trudne tak się "odsłonić", odkryć duszę jak Ty to robisz. Bardzo trudne. Ludzie tego unikają, wolą swoje życie w ukryciu a jak już to niech mi ten bigbrother zapłaci za zwierzenia "w toku".

dziekuje Wam bardzo za przemile pozytywne wpisy! nie znam szejka ! ha ha! dla mnie szczescie to wolnosc a naprawde mozna miec wolnosc jak sie nie poddaje newgatywizmow :)

Gość mądralla
...ale i tak najbardziej mi się podobała i zapadał w pamięć te Twoje słowa, kiedy powiedziałaś, że umiesz dać kopa:D mimo swojego wyglądu :D:D...hahhaa nigdy tego nie zapomnę. Może dlatego, że wiem, że można się bezpieczniej czuć na ulicy niż w pracy z ludźmi :o

Gość moniapyzka
ella napisz do mnie na gadu prosze 42775703 , mam pewna sprawe :) moglabys mi kiedys w zyciu pomoc!

hej ! nie mam fizycznie czasu by z kazda osoba co mi przyslala gg gadac ale napisz mi na facebooka albo tutaj co a problem i zrobie moze filmik z radami -czasami moge byc pomocna bo sporo sie nauczylam na obcych smieciach! Pozdrawiam!

ojejku to o delfinie jest piekne!!! i moje ukochane kolory!!! bardzo dziekuje!!!! ❤️

Gość nowapraca
filmik nudny i o niczym, masz dziwny akcent i gadasz jak kretynka 🖐️ po co wstawiać takie śmieci na youtube?

Gość ertyrtyutyu
na tym polega urok tych filmikow