Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotnyhjfk

Spora czesc moich rowiesnikow juz jest po slubie albo narzeczenstwie a ja mam 24

Polecane posty

Gość Samotnyhjfk

Nigdy ni bylem nawet w stalym zwiazku. Bylo tylko kilka przelotnych znajomosci ktorych nie da sie nazwac zwiazkiem. Ja juz nie moge wytrzymac w samotnosci, brakuje mi dziewczyny. Ale to wszytko przez moja cholerna niesmialosc

Gość glupiabiednaileniwa
Wiedz, że jest na tym świecie Twój damski odpowiednik, pozdrawiam :)

glupiabiednaileniwa Wiedz, że jest na tym świecie Twój damski odpowiednik, pozdrawiam""" O kurwa :D wielkie dzięki w imieniu autora.... Pomyśl sobie ze wiekszośc tych osób sie rozejdzie za jakiś czas, różne są przyczyny zawarcia oficjalnego związku, często z przymusu.... Nieśpiesz sie z tym :)

Ty przynajmniej miałeś jakieś przelotne znajomości, a ja co? Zawsze sama. A większość moich koleżanek już po ślubie albo w stałych związkach. A ja faceta w życiu nie pocałowałam nawet, o niczym poważniejszym nie mówiąc.

a ja mam 20, ale wg mojej mamy będę starą panna, skoro jeszcze nie mam chłopaka. kurde, tak może mi mówić za 10 lat, ale teraz?!

Gość samotny26lat
pewnie jest brzydka :(

No nie było. Nie należę do atrakcyjnych kobiet, zdecydowanie. Niby zrzuciłam 20 kilo, zmieniłam styl ubierania, fryzurę, makijaż, ale nic z tego nie wynika. Jak nie miałam powodzenia, tak nie mam :) Cóż, ktoś musi zostać starą panną

Gość glupiabiednaileniwa
Ja z mazowsza a co?

Gość przyszla
dzieci bawcie się póki możecie, spotykajcie sie z ludzmi , wyjdźcie do dyskoteki,pubu.W DOBIE INTERNETU MOZNA WSZYSTKO tylko rozsądnie.Nie musicie wiązac się z kims na stałe aby być szczęsliwym, na to przyjdzie czas

o ja też mam 20 i jestem sama :d i można powiedzieć ,ze nie byłam w poważnym związku znaczy miałam 2 chłopaków ale to takie tam nic szczególnego

Gość glupiabiednaileniwa
Od czasu do czasu zdarza się impreza, ale niestety nie można tam spotkać kogoś sensownego. Cóż takie życie. Zgadzam się z Rhovannion, ktoś musi zostać starą panną :)

Gość samotny26lat
umówiłbym sie z kimś na sex, a później może coś by z tego wyszło , ale jestem z Pomorskiego.

Gość 5335y5
a myslicie ze jak ktos do 25 r.ż nie mial nikogo to jeszcze ma szanse na milosc ?