Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaOnaJedna

Spóżnia się.... Co o tym myśleć...

Polecane posty

Gość TakaOnaJedna
No i stresu ciąg dalszy ;( byłam na zakupach żeby się odstresować, ale nawet nie pomogło a okresu jak nie było tak nie ma :[

Gość TakaOnaJedna
Eh no i wczoraj się niby próbowałam odstresować, nie mysłałam przez chwilę o braku @, nawet czułam troche jakby pobolewanie brzucha, ale po chwili przeszlo i to... polozylam sie spac... a tu od 3 ze stresu znowu nie spie... a okresu nadal brak... eh dzis bedzie 3 dzien spoznienia :( i nadal zadnych obajawow wskazujacych okres :((

Gość mireczkowataa
rety, ależ Ty się nakręcasz:) Ja dostałam okres bez żadnych objawów- po prostu przyszedł. Zróbże ten test!!

Gość TakaOnaJedna
wiem, żę się nakręcam, ale dziś dopiero 7 dzień po tym stosunku więc za wcześnie :( może nie pokazać albo coś a ja się będę cieszyć, żę się okres pojawi... Ale nerwy to mnie zjedzą :( Cały czas myślę, czy to mozliwe zebym byla w ciazy i coraz wiecej objawow na to widze, nie wiem czy to schizy, stres czy co :(

Gość miszkowata
NIE JESTEŚ W CIĄŻY! A twoje "objawy" to urojenia, nie obraź się ;)

Gość TakaOnaJedna
Hmm chcialabym zeby to byly urojenia.... ale okres bym tez chciala a tu nic na to nie wskazuje :( zadnych objawow... masakra, tak sie denerwuje ze szok

Gość wodka
ile ty masz lat? 15?

Gość TakaOnaJedna
24, ale stresuje sie bo teraz nie bylby dla mnie odpowiedni moment na dziecko

Gość l;klhnjb
autorko wkręcasz sie, nie boj sie dostaniesz

Gość mireczkowataa
masz ten okres? bom ciekawa :)

Gość wodka
ja tez nie mam dalej :)

Gość mireczkowataa
wodka- a Ty chcesz być w ciaży? Bo własnie doczytałam, ze miałas "normalny" stosunek w 22dniu cyklu- ryzykownie :)

Gość wodka
ja już się oswajam z tą myślą.Mireczkowata ja miałam zawsze regularne miesiączki więc ten 22dc był niby niepłodny, a jednak cos się ze mną zaczeło dziać i okresu nie mam nadal.Moja ciąża byłaby nieplanowana ale chciana! Aczkolwiek liczyłam moje teoretyczne dni płodne i zaczynały się 5 marca, więc rozbierzność jest duża więc owulacja musiała mi się naprawde sporo przesunąć, kurna ale ze mnie "szczęściara" :) z testem czekam, do 14 dni po "owulacji" :) zobaczymy

Gość TakaOnaJedna
Noo ja dziś dostałam okres... Ale nieżle wyszło z tym, bo w sumie to już myślałam, że nie dostanę, bo w przeciągu póltora roku nie spóźniał mi się nigdy aż o tyle dni, zrobiłam dla spokoju test i wyszedł negatywny... A co najlepsze mój facet, z którym myślałam, że już w sumie się pokłocilismy calkiem, jak się dowiedział że mi się spoznia @ to średnio się tym martwil heh... a raczej się zaczał cieszyć na myśl o dziecku, a jak już dostałam @ to się troche rozczarował no i teraz mnie męczy na poważnie o dzidzię ;D heh

Gość mireczkowataa
a widzisz!?? Czyli test pomógł??? fajnie, ze jest okres:) To jeszcze wodka dostanie do kompletu :)

Gość wodka
dziś po pracy kupie test, ale obawiam się, że może być za wcześnie i może być nie zgodny z prawdą, a więc kupię dwa, z czego jeden zrobie dziś, a jak okres nie nadejdzie to kolejny w sobote, albo niedziele :)

Gość TakaOnaJedna
vodka - jesli jestes juz po terminie okresu to mozesz robic ;) A jesli nie to faktycznie lepiej poczekac do dnia @ i jak sie nie pojawi to wtedy. Mi to chyba ten okres az szybciej sie pojawil jak zobaczylam negatywny wynik ;) A co najlepsze pod latarnia zawsze najciemniej - u mnie w domu ginekolog heh ;)

Gość TakaOnaJedna
wodka - jak po terminie okresu to mozesz robic test o kazdej porze dnia, a jak nie po terminie to wtedy z porannego moczu. Ja wczoraj z tych nerwow to juz w domu zapytalam i dostalam taki wyklad ze cos hehe ;)

Gość TakaOnaJedna
I jak pojawił się ten okres ? :)

Gość asdasad
zastanawiam się czy jestem w ciąży. Spóźnia mi się okres kilka dni. Ostatni miałam miesiąc temu 25tego, i kochaliśmy się z moim partnerem w miesiączke bez zabezpieczenia. Wychodząc ze mnie, spuscił się, ale nie do środka, tylko na zewnątrz. Od tamtej pory kochaliśmy się też kilka razy, ale napewno się we mnie nie spuścił. Rzecz w tym, że jajeczkowanie zawsze mam mniej wiecej 2 tygodnie po okresie, ale nie wystąpiło. zawsze w tym czasie bolały mnie piersi i brzuch. W dniach w których powinien wystąpić okres dopiero zaczęły mnie boleć piersi, brzuch i przed wczoraj miałam jajeczkowanie(miałam na bieliźnie tą taką "galaretke") i nie wiem czy to jest normalne? czy jest możliwość, że jestem w ciąży? Nie mam żadnych takich objawów, ale strasznie się boje bo nigdy się mi to nie zdarzało. Proszę o pomoc, bede bardzo wdzieczna.

Gość TakaOnaJedna
Niedawno miałam podobny problem i test ciązowy rozwiązał moje wątpliwości więc to samo polecam, a zanim zrobiłam test to też zastanawiałam się nad wszystkim czy to może być objaw ciązy, jajeczkowania, okresu czy niewiadomo czego.

hej dziewczyny...,mi okres spóźnia sie juz pięć dni..,bola mnie piersi tak jak na miesiączke i podbrzusze również ..,robiłam test 3 dni przed spodziewanym okresem ,ale jedna kreska..,a i mam podniesiona temperature ciała 37 stopni ,myslicie ,że sie udało? musze chyba jeszcze raz zrobić test..

Gość FalllOutGirllll
Mnie również się spóźnia...ostatnią miesiączkę dostałam 25 marca. Stosunek z finałem miał miejsce 9 kwietnia...zrobiłam dwa testy, wyszły negatywne, ale okresu jak nie było tak nie ma. 6 miesięcy temu urodziłam syna i drugie dziecko nie byłoby dla mnie problemem, ale miałam cc i w dodatku cierpię na łuszczycę, którą leczę silnymi kortykosteroidami i gdzieś tam z tyłu głowy czuję strach...ehhh

Gość gosiaaak87
hej :) mam nadzieje, ze ktoś to czyta i będzie mógł pomóc. 07 stycznia mialam ostatnią miesiączkę, od 18.-22.stycznia kochalismy się, wiec wg obliczen to byly moje dni płodne - wczoraj miałam dostać miesiączke - na szczęście nie ma :D bardzo chciałabym miec dzidzie. co mysliscie kiedy moge zrobic test? bo testy wykrywaja 6dni od zaplodnienia, ale przeciez plemniki nieraz zyja kilka dni wiec nie wiadomo kiedy moglo jesli juz do zaplodnienia... :) dziekuje za odpowiedz