Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Edyta_89

kiedy zostawic dziecko na noc w pokoiku samo

Polecane posty

Gość mamusiaPięknegoSynusia
Obrazić może mnie ktoś inteligentny, ty się niestety nie łapiesz, buuuuu :D

i pisze to ktoś, kto zdania nie potrafi sklecić :D żenada! idź trochę poczytaj dziecko drogie, może cię oświeci :D a teraz pisz na Berdyczów!

Chodzi ci ciągle o to jedno zdanie które pisałam w pośpiechu jedną ręką i to jest dla ciebie wyznacznikiem moich wszystkich wypowiedzi? Które jeszcze są wg. ciebie źle "sklecone"? Radzę skupić się bardziej na sensie wypowiedzi, bo powinnaś zauważyć że gorzej ci z tym idzie :D

Moze warto sie dowiedziec ze zdania rozpoczynamy pisac od wielkiej liter, skoro juz mnie sie tak czepiasz, bo co do tematu tego foru, to juz braklo ci argumentow. I nie ma w jez. polskim czego takiego jak "jeshu" :D :D :D Uczyl Marcin Marcina... hahaha

Gość włos się na głowie jerzy
mamusiapieknegosynusia - faktycznie ogarnij sie kobieto! problemy emocjonalne i frustracja przez ciebie przebija

Ps. Teraz tez pisalam w pospiechu pani zolzo :) literki sobie sama dodasz, na tyle inteligencji to chyba masz, zeby sie domyslic jakich brakuje :P

Jerzy to imię twojego męża? Czy moRZe nie? :D

Pani 4*D błysnęła Berdyczowem i poszła odpocząć po ciężkiej rozmowie na forum :) Polecam wam więcej spokoju i częściej pijcie melisę i ciepłe mleko przed snem, to nie będziecie miały rzucawek w nocy i wasze dzieci nie doznają obrażeń :D

Gość do tej kobiety wyżej
poczytałam topik, mama fajnego synusia - OMG -straszna jesteś i to co piszesz to dno i rynsztok!

Nie trzeba ukrywać się pod innymi nickami, co wam daje taka zabawa? A gdzie w moich wypowiedziach jest dno i rynsztok? Jestem dobrą mamą i kocham swoje dziecko, to takie rynsztokowe? Smutno że dnem nazywasz moje zadowolenie z syna. No ale każdy nazywa sobie rzeczy po własnym imieniu. W końcu wolno ci :)

nie mam tu innego nicku, ale poziom twoich wypowiedzi pozostawia wiele do życzenia, obrzucanie innych błotem jest okey rozumiem?

Piszesz o tym intelekcie, że słaby, o tym łańcuchu co mąż mnie na nim krótko trzyma i o tym że nie potrafię sklecić poprawnie zdania? Rzeczywiście, popieram, dno i idzie się obrazić, ale mnie to nie obraża, więc się mną nie przejmuj :D

wszyscy zdrowi? do kogo ty to piszesz, bo chyba nie do mnie

Gość buhahhahahahhaha
na pisze już sama ze sobą:)

Dlatego mówiłam, używaj jednego nicku :) Najlepiej ciągle tego samego - czarnego 4 razy D :D :D :D wtedy się nie pogubisz :) 🖐️

Gość uhaha
ktoś tu nie skumał aluzji, jakos sie nie dziwie.

Gość Mama świrka:D
Mały śpi sam w łóżeczku od urodzenia, zaopatrzyliśmy się w przydatne urządzonko, które wykrywa oddech malucha. Mimo tośpimy w tym samym pokoju, kiedy skończy pół roku planujemy przenieść się do drugiego pokoju.

Gość CHYBA CIE POKRĘCIŁO
gbbt to jakaś pieprznięta prowokatorka, dajcie se siana tłumaczenie nic nie da ona wszystko wie lepiej. Nie może zrozumieć że ktoś ma inny punkt widzenia, to świadczy tylko i wyłącznie o bezmózgowości człowieka.

Gość Żarleta
Moja corka spala z nami od urodzenia, po 1,5 roku zdecydowalismy sie ja przeniesc do lozeczka, nawet spokojnie to zniosla, tylko 2 razy na poczatku w nocy sie wybudzala, to chyba nie az tak zle.

Gość dagmara krakow22222
moja córka teraz od dwóch dni zaczeła sama spac, ma 4 lata , do tej pory spala ze mną , tata na początku spał z nami pózniej zrobił przeprowadzkę do pokoju obok ,no bo zaczelo sie trochę robic ciasno, ale córka to taki przylepek ,budzila sie co pare godzin to na picie to zeby sie przytulić wkladala swoje male nózki w moje uda i tak zasypiala ,odkąd poszla do przedszkola taka sie zrobiła niby dorosla bo zapragnela w swoim pokoju spac na swoim łózeczku nii jak narazie jest ok.

Gość Gosciowa
F**k czytam jakieś dyrdymały zakompleksionej telenoweli baby o nicku hobby i jestem w szoku ze taki zaścianek funkcjonuje w XXI wieku. Kurka tacy ludzie jak ty widać ze chyba maja problem z tym ze nie wiem brak ci było kasy czy zawiść ze za twoich czasów nie było takich urzadzen. Nie gadaj p*****l ze kobiety naiwnie kupują monitory oddechu tylko tempa babo pogadaj z pediatra jakimkolwiek w ilu przypadkach uratowało to życie dzieciom. A co do historii kiedyś w starożytnym Rzymie zabijano maleńkiej dzieci i co ludzkość dalej funkcjonuje ale czy dziś tez tak by należało robić ?????? Jeżeli ktoś może ustrzec się przed śmiercią lozeczkowa inwestując 400 zł czy 200 to chyba warto, hmmmm czy się mylę . Szlag mnie trafia jak czytam jakieś wypociny bezmyslnych bab aż musiałam odpisać