Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucia .,;.,

chorobliwa zazdrość mojego faceta

Polecane posty

Gość Lucia .,;.,

co zrobić by przestał się tak zachowywać , mam dość takiego zachowania

Gość don masturbatte
Nic nie rób. Zmień na kobietę.

Gość Lucia .,;.,
nie chce iść w ogóle nie ma mowy o terapii on już mnie wręcz przeraża

musisz mu uswiadomic w rozmowie, ze cie meczy i niszczy wasz zwiazek swoim zachowaniem skoro sam sobie nie radzi to sio na terapie bo ma problemy z zaakceptowaniem samego siebie a samoocena jego lezy pewnie gdzies kolo stu ponizej zera. Ty musisz mu w tym tez pomoc by go troche dowartosciowac ale jesli sam bedzie sie zapieral i nie bedzie chcial nic zmienic na lepsze to odejdz i daj mu czas na przemyslenie czy mu zalezy na was czy nie.

Gość Lucia .,;.,
no zachowuje się jak wariat ostatnio zamkną mnie w domu bo stwierdził że go zdradzam z moim kolegą a jednocześnie szefem , potrafi robić awantury o nic , agresja jak nie wiem

Gość Frycek Szczecin
Sam byłem chorobliwie zazdrosny. Udało mi się to przezwyciężyć, w dużym stopniu dzięki mojej dziewczynie, która bardzo zdecydowanie reagowała na moje loty. Te stany były niczym nerwica natręctw, albo nawet paranoja :p Wszędzie widziałem kochanków, zmieniony głos w słuchawce tel. dowodził, że właśnie ją nakryłem itd. Całe szczęście panowałem nad sobą na tyle, że o najbardziej absurdalnych podejrzeniach jej nie mówiłem ;) Nie jest to fajne, trzeba pracować dużo nad sobą, bo taki rodzaj osobowości nie ułatwia życia ;)

albo się zacznie sie leczyć, albo gówno z tego związku będzie. chorobliwa zazdrość czasami na prawdę moze się skończyć fatalnie.

ja tez jestem chorobliwie zazdrosna i zaczyna mnie to juz niesamowicie męczyć. wykańczać z dnia na dzień, moje wymysły powodują już we mnie odruch wymiotny, agresja oczywiście też jest na porządku dziennym. wiem, ze powinnam się leczyć. zajebiście się tego wstydzę.. ale nic nie mogę na to poradzić.. potrzebuję pomocy od kogoś fachowego.

Gość Lucia .,;.,
no ale on przesadza nigdy go nie zdradzałam ani nic z tych rzeczy jak on sobie coś ubzdura to nie mogę mu tego wybić z głowy

Gość sdfgeg
rzucic bo nast razem cie zgrzmoci tak z enie bedziesz wiedziala na czym isiasc

kochana.. Ty nie dasz rady mu tego wybić z głowy. facet ma bardzo niskie poczucie wartości, byc moze takie zachowanie też jest powodem jakiś tam przykrych wspomnień z przeszłości (tak jest przynajmniej w moim przypadku) Dopóki on nie zrozumie, ze sprawa jest poważa to nie przewiduję niczego dobrego.

Gość Lucia .,;.,
sama juz nie wiem on mnie wykończy w pracy mnie nachodzi awantury dobrze że szef to mój kolega gadałam z nim więc wie o co chodzi ale nie będzie tego wiecznie znosił ciągle mi awantury z byle powodu robi już mam go dość nawet makijaż mu nie odpowiada choć używam tylko podkładu maskary i błyszczyka

Gość Lucia .,;.,
no właśnie zależy mi na nim nie wiem dlaczego ale wciąż go kocham

byc moze wynika to z tego, ze osoby toksyczne bardzo uzależniają. ale jeśli chcecie nadal być razem, stworzyć normalny związek to on musi podjąć leczenie.

Gość Lucia .,;.,
nie wiem może powinnam zrezygnować z tego związku bo ja tak dalej pójdzie to chyba oszaleje

zrezygnować.. albo on podejmie odpowiednie działania, zacznie się starać i walczyć o to, aby ten związek był normalny i przede wszystkim o to, aby on mógł się wreszcie dobrze poczuć.